O taip tai aisku, mazoji dar ir duplo normaliai nezaidzia... Bet va brolis uzpavydejo mergaitems ir ,,patare" - mama, nupirk is friends ka nors, zmoguti sesei paliksim, o su kitom detalem as zaisiu ir sakysiu, ked cia sesei pirko (kad pries draugus geda nebutu
).

na ka, apsilankiau ir as siandien prismoje
friends serijos rinkunuku nuo maziausiu iki pakankamai dideliu.
nupirkau savo panelei 3188 (gavosi 103 su centais - bus gimtadieniui nuo mociutes) ir 3935 (20 su centais) bus siaip kada prie mazos progos
buvo ir 3187, 3183, 3942, 3930, 3934, 3936, 3931, 3933, 3932. zodziu, beveik pilnas pasirinkimas, bent mazesniuju rinkiniu. ir kainos su 40% gaunasi tikrai neblogos
gaila, kad dabar turiu kitur kur pinigus isleisti, nes kitaip tikrai buciau supirkusi beveik visus rinkinius
nu tokie jie man fainuciai.

nupirkau savo panelei 3188 (gavosi 103 su centais - bus gimtadieniui nuo mociutes) ir 3935 (20 su centais) bus siaip kada prie mazos progos

buvo ir 3187, 3183, 3942, 3930, 3934, 3936, 3931, 3933, 3932. zodziu, beveik pilnas pasirinkimas, bent mazesniuju rinkiniu. ir kainos su 40% gaunasi tikrai neblogos

Aš irgi papirkau Lego Friends. Į ateitį, taip sakant
Kadangi mažės gimtadieniui dovanos buvo užsakytos pinigų ir balionėlių pavidale, tai nusprendžiau, kad geriausia investicija bus per nuolaidas nupirkti šitų Lego. Nes, žinant, kaip "dažnai" Lego išleidžia mergaitiškus rinkinius, pagalvojau, kad tuo metu, kai prireiks, jų gali nebebūti.....

QUOTE(Moliuskas @ 2012 04 04, 08:36)
Aš irgi papirkau Lego Friends. Į ateitį, taip sakant
Kadangi mažės gimtadieniui dovanos buvo užsakytos pinigų ir balionėlių pavidale, tai nusprendžiau, kad geriausia investicija bus per nuolaidas nupirkti šitų Lego. Nes, žinant, kaip "dažnai" Lego išleidžia mergaitiškus rinkinius, pagalvojau, kad tuo metu, kai prireiks, jų gali nebebūti.....

na, jums jau metukai.dar šiek tiek, ir su figūrėlėmis mažoji mielai žaistų... aš irgi ne kartą investavau į priekį, oi kaip greitai jie užauga...
O gal kas pirkot Friends šeimos namą?
Papildyta:
Gryna tiesa
Papildyta:
QUOTE(SSDD @ 2012 04 04, 07:41)
na, jums jau metukai.dar šiek tiek, ir su figūrėlėmis mažoji mielai žaistų... aš irgi ne kartą investavau į priekį, oi kaip greitai jie užauga...
Gryna tiesa

Aha, as irgi is tu investuotoju i prieki
. Kartais ir per daug priperku... bet nieko nepraradau - vistiek uz ta pacia kaina kazkam prisireikia - svarbu per brangiai tik nenupirkt
.

as ir perku i prieki, nors vyras juokiasi is manes... bet manau kai perki is anksto tai perki tikrai uz gera kaina o ne kas papuola
QUOTE(Tomawru @ 2012 04 04, 20:34)
as ir perku i prieki, nors vyras juokiasi is manes... bet manau kai perki is anksto tai perki tikrai uz gera kaina o ne kas papuola
Jei gera kaina nebutu, tikrai nevertetu pirkt i prieki...
QUOTE(Moliuskas @ 2012 04 04, 09:29)
deja, prismoj jo nebuvo, o i kitas parduotuves nulekt nespejau

bet tikiuosi kad bus dar tu namu per kitas akcijas. mums dar visos sventes toli

as tai per tokias nuolaidas ir mazesniu rinkinuku paperku, nes vis prisireikia kokiu "pakisu" kai reikia krauja is venos priduoti ar dar kokia nemalonia procedura atlikti

Ar kas nors esate pirkę pirkę detales iš www.bricklink.com ? Įdomu, kaip ten viskas, kaip su patikimumu ir pan. Gal kai kas geriau gautųsi nei ebay

QUOTE(Cinnamona @ 2012 04 06, 00:30)
Ar kas nors esate pirkę pirkę detales iš www.bricklink.com ? Įdomu, kaip ten viskas, kaip su patikimumu ir pan. Gal kai kas geriau gautųsi nei ebay 

aš pirkau. vienas siuntinys dingo, tai man ir nuplaukė... pirkau dar kartą. ta gavosi nepigiai, nepigiai...nesu tikra ar ant tokio pardavėjo užsiroviau, ar tikrai dingo...