Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(lasisa @ 2005 06 30, 11:54)
ZORA man butu labai ydomu isgirst apie Kearn advokata,su Butvilu viskas aisku nes teko man su juo prie vieno stalo sedet ir uzteko,o ka Gibaitis?  Rima dabar i ji kreikpesi del Edgaro bylos  ,parasyk labai Ydomu???????????

As tau per telefa pasakysiu smile.gif Nenoriu as cia jiem visiem antireklamos varyt.Istiesu gal kam ir padejo.Nera jau taip ,kad be issimties visiem kaska pridirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2005 06 30, 09:14)
As tau per telefa pasakysiu smile.gif Nenoriu as cia jiem visiem antireklamos varyt.Istiesu gal kam ir padejo.Nera jau taip ,kad be issimties visiem kaska pridirba mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai dar laukti too laiskuiko ar jau fsio?
O kodel tylu. ka nieks negavo laiskiuku, tik viena forumiete? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 07 13, 09:57)
tai dar laukti too laiskuiko ar jau fsio?
O kodel tylu. ka nieks negavo laiskiuku, tik viena forumiete? cry.gif  cry.gif  cry.gif

Dar laiskuciai eina iki liepos galo.Paskui jau viskas sad.gif Kas negaus iki to laiko tai ir viskas.
As tai asmeniskai girdejau is pazystamu tai 2 seimas kurios gavo z/k.taip ,kad yra gavusiu..tik gaila ,kad ne mano tevai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputėlis Tiesos @ 2005 06 23, 03:56)
pries pora savaiciu skaiciau Amerikos Lietuvyje rase apie tai..John Kerns rase,kad yra visdelto sansu..as kreipciausi i ji..

QUOTE(ji111 @ 2005 06 30, 04:08)
nu geras,jus cia,merginos,rimtai?man kazkaip irgi atrode,kad jisai visai nieko straipsnius raso..as pati savo popierizmus tai per aureliju butvila tvarkaus(cikagietes zino)..tai va jisai tai "visai gerai "pavaro..kai kreipiausi i ji pries daugiau nei 2 metus,paeme puse sumos,tipo likusia uzmokescio dali sumeket turesiu,kai popieriai ateis..tai va nuo to laiko ir negirdejau is jo nei vieno vienintelio zodelio..draugai pataria neskambint jam ,nes tai butu kaip konsultacija ir jis pridetu dar 100$ uz valanda..tai ir laukiu vis dar..o pati tai ko tik neisbandziau..nes jau virs 2 metu,o byla nei per viena diena nepasislinkus..ir jei paskambini i migracine,tai tos kaimietkos tik ir sako "I duon't know mieeem"..tai taip ir sugadina nuotaika..o advokatas kaip sakiau,tyli..ir geriausia bus,jei net ne jo pagalba dokumentai bus sutvarkyti greiciau,o jam reiks sumoket uz 2 metu TYLA..

QUOTE(lasisa @ 2005 06 30, 18:54)
ZORA man butu labai ydomu isgirst apie Kearn advokata,su Butvilu viskas aisku nes teko man su juo prie vieno stalo sedet ir uzteko,o ka Gibaitis?  Rima dabar i ji kreikpesi del Edgaro bylos  ,parasyk labai Ydomu???????????

Na gerai, merginos pasidalinsiu savo patirtimi apie KEARNS, ir niekada niekam gyvenime, netgi priesui jo NEREKOMENDUOCIAU!!!

Tvarkiausi dokus per vedybas, gavosi taiap, akd jaunikis pavede, litovcas aisku sad.gif Na tvarkiausi skyrybas pas Kearns, na tokie grazus straipsniai, kaip lapinas per konsultacijas visad kalbedavo ir blabla. Zodziu, susitariau del sumos is karto. Jis nechargina valandom, jis pasako suma is kart, tik uz konsultacija 100 baku. Zodziu, sumokejau puse sutartos sumos. Uz savaites skambina reikalauja antros puses arba netvarkys nieko blink.gif issiunciau antra puse, ka darysi... Skambinau veliau jam klaust ar issiunte dokus, ar ka padare, is vis neatsakineja i mano skambucius, lietuviai asistentai irgi su juo nejunge, tipo nera, kai paklause kas skambina. Zodziu taip kelis menesius slapstesi. Kol jau vsio, perplyso kantrybe nuvariau i ofisa ir ten man buvo pareiksta, kad per mazai jam babkiu kurias gavo, reikia daugiau... Pasakiau kad nemokesiu ir kad straipsni apie ji parasysiu, tipo pasakysiu kiek bylu pries ji yra, ir ttt. Na pagazdinau tipo ir vsio... Tada jis sako ok, jei tvarkysies kitus emigracinius reikalus, padarysiu tas skyrybas uz gautas $.. Aisku sakiau, kad tvarkysiuos, bet mintyse keikiau kiekviena minute... Galiausiai po pusmecio buvo teismas skyrybu i kuri velavo visa valanda, ir paeme vis tiek dar babkiu uz doku kopijas ir tt (kas anksciau buvo iskaiciuota i bendra kaina). Apgavo kaip reikiant ir ekstra $ nuplese gun_rifle.gif box.gif

Draugei ji rekomendavau tik pasamdzius pati. Jai padejo i interviu tipo eiti. Irgi su $ buvo problemu, is pradziu vienokia suma po to reikalavo daugiau, bet drauge sake po interviu ir veliau jam nedave blink.gif O dalykas tame, kad vos jai interviu nesusiko jis. Bebunant viduj, pradejo jos amerikona vyra, jos kavalieriaus vardu vadinti, nesamones kalbeti. Nezinojo kur dokai, nezinojo nieko nieko. Gerai, akd drauge pati buvo visus savo dokus pildziusis viska zinojo, tai ji darba uz advokata atliko.. Po interviu sake ji graziai iskeike ji.

Dar daug daug dalyku apie KEARNS girdejau, ir ne vieno gero bash.gif

Del BUTBULO irgi daug girdeta, kad jis neprofesionalus ir tt. Bet nemazai kam ir sutvarkes jis yra doku, ko nesu girdejusi apie KEARNS... Kam reikia paprastu dalyku, va kad ir i interviu palydejimo, tai jis pigiausias. O ten, interviu vietoj, visi ji zino ir daznai ji atleidzia is pareigu, leidzia iseit biggrin.gif

va duosiu website, paziurekite ar jusu pasirinktas advokatas neturi jokiu bylu pries ji iskeltu, ir ar yra turejes kokiu... :

http://www.iardc.org/lawyersearch.asp

kearns turejes kelias bylas pries ji ir viena vis dar pending... tai nemazai ka pasako apie advokata taip pat...
Atsakyti
aš manau kad jau nebeatsiųs cry.gif nes į galą jau vos ne kuriam atsiunčia g.gif bet man įdomu, koks ten puslapiukas bus, pasižiūrėt, kas šiemet laimėjo ir pan. gal žinote? gal pernai žiūrinėjote? jei aptiksite parašykite wink.gif
Atsakyti
as zinau, bet tik ta kur reikejo pildyt, tai gal tam puslapiuke bus?
butu idomu pasiziuret
Atsakyti
noriu paklausti,ar nors kiek kainuoja dalyvavimas ŽK lošime ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nekainuoja NIEKO, bet kainuoja jau paskui lamejus, kai tvarkaisi visus dokumentus, auksciau temoje turetu buti Zemuogeles viskas smulkiai surasyta
Atsakyti
nu kosmaras kazkoks su tais advokatais..ir kodel niekas i Amerikos Lietuvi neparaso..juk yra ten Reginos palepe ar kazkoks panasiai skyrelis,kur galima anonimiskai parasyt nuomone savo..jo straipsniai tai tikrai kaip medum patepti..paskaicius taip ir norisi lekt pas ji tvarkytis..o va cia se tau kad nori..sukcius ir apgavikas didziosiomis raidemis..baisu baisu!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kami* @ 2005 07 15, 20:30)
noriu paklausti,ar nors kiek kainuoja dalyvavimas ŽK lošime ax.gif  4u.gif

Ši loterija yra NEMOKAMA. Nebent pasikliausi tarpininkais, kurie iš to uždirbinėja, ima pinigus už anketos užpildymą ir išsiuntimą. O viską gali padaryti tu pati. Visiškai nesudėtinga. Jei domins - rašyk man, plačiau viską paaiškinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 07 15, 13:23)
aš manau kad jau nebeatsiųs cry.gif nes į galą jau vos ne kuriam atsiunčia g.gif bet man įdomu, koks ten puslapiukas bus, pasižiūrėt, kas šiemet laimėjo ir pan. gal žinote? gal pernai žiūrinėjote? jei aptiksite parašykite wink.gif

O ar kas nors iš jūsų jau gavote pranešimą apie laimėtą žalią kortą?
Atsakyti