Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

user posted image

Rekomenduojamų knygų sąrašiukas:

Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems"
Esther Hicks, Jerry Hicks "Prašykite ir jums bus duota"; "Traukos dėsnis"
Valerijus Sinelnikovas "Ketinimo galia", "Kelias link turtų arba kur užkasti lobiai"
Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Rhonda Byrne "The secret"
Saulius Kanišauskas "Likimo anatomija (nestebuklingi stebuklai)"
Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
Lise Bourbeau "Klausykis savo kūno-geriausio draugo"
Vadim Zeland "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas" (V pakopos)
Aleksandras Svijašas „Likimo pamokos“
Jasmuheen "Rezonanso dėsnis"
O.M.Aivanhov "Minties galios"
D.Chopra "Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai/ Patarimai, kaip įgyvendinti savo troškimus"

Nuoroda apie KV

"medicininiai tyrimai yra parodę, jog jei sugebėsite įsivaizduoti, kaip gyja jūsų sužeista kūno vieta, pats gijimas vyks greičiau. Jeigu galėsite įsivaizduoti kraujo cirkuliaciją ir šilumos pojūtį sužeistoje vietoje, ji gis greičiau, nes ir iš tikro toje vietoje bus geresnė kraujo cirkuliacija ir didesnė temperatūra."

"Gamtoje viskas vyksta lengvai, natūraliai, spontaniškai. Šie procesai savaiminiai, visaapimantys, įkvepiantys. Jei mes su gamta esame darnoje, jei esame pažinę savo tikrąjį aš, tada galime pasinaudoti mažiausių pastangų dėsniu.
Šis dėsnis ima veikti, kai mūsų veiksmų motyvas yra meilė, nes meilė yra varomoji gamtos jėga.Jeigu mes siekiame valdžios ir pinigų norėdami patenkinti savo ego poreikius, vadinasi, veltui švaistome energiją ir vaikomės iliuzinės laimės, užuot patyrę ją čia ir dabar. Kai mums prireikia turto vien savo asmeniniams įgeidžiams patenkinti, mes užtveriame kelią tekančiai į mus energijai ir sutrikdome gamtos procesų vyksmą. Ir tik tada, kai mūsų veiksmus skatina meilė, energija kaupiasi, jos gausėja, mes mėgaujamės ja ir galime ją nukreipti visur, kur panorime ką nors sukurti- net ir neribotą materialinę gerovę." D.Chopra
Atsakyti
Dėkui už naujus namučius thumbup.gif

Lai juose būna jauku, šilta ir gera... smile.gif

Saulėtos dienos ne tik lauke, bet ir širdyse!
Atsakyti
user posted image

2011 11 16 rytas- pirmasis ledukas.

user posted image

2011 11 16 rytas- šerkšnas šventvietėje.
Atsakyti
Patarkit merginos ką reikėtų vizualizuoti ar kokią afirmaciją kartoti blush2.gif niekaip nesugalvoju kažko tinkamo, priimtino doh.gif
Norėtųsi prakalbinti savo sūnelį, jam metukai ir beveik 10 mėn. dar nekalba žmonių kalba. Ir dar kartais atrodo, kad jis nesupranta kas jam sakoma, o kartais sureaguoja puikiai. Noėtųsi paskatinti jį kalbėti ir tuo pačiu susikalbėti, susitarti tarpusavyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 11 17, 12:02)
Patarkit merginos ką reikėtų vizualizuoti ar kokią afirmaciją kartoti  blush2.gif niekaip nesugalvoju kažko tinkamo, priimtino  doh.gif
Norėtųsi prakalbinti savo sūnelį, jam metukai ir beveik 10 mėn. dar nekalba žmonių kalba. Ir dar kartais atrodo, kad jis nesupranta kas jam sakoma, o kartais sureaguoja puikiai. Noėtųsi paskatinti jį kalbėti ir tuo pačiu susikalbėti, susitarti tarpusavyje  4u.gif

Mano pirmagimis, būdamas 3 m., tik atskirais skiemenukais kalbėjo. Kartais mamos, manau, per daug iš savo vaiko nori...Gal ne afirmacijų reikėtų, o būti su vaiku kuo daugiau, piešti, lipdyti (pirštukai susiję su kalbos centrais), šokti, dainuoti, žaisti. Siūlau lankyti kad ir "Yamahos" muzikos mokyklą (man labai patinka jų metodikos).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 17, 13:06)
Mano pirmagimis, būdamas 3 m., tik atskirais skiemenukais kalbėjo. Kartais mamos, manau, per daug iš savo vaiko nori...Gal ne afirmacijų reikėtų, o būti su vaiku kuo daugiau, piešti, lipdyti (pirštukai susiję su kalbos centrais), šokti, dainuoti, žaisti. Siūlau lankyti kad ir "Yamahos" muzikos mokyklą (man labai patinka jų metodikos).

Viską suprantu taip ir darom thumbup.gif tik dar jokių būrelių nelankom, bet jau svarstom 4u.gif
Dar gal ta kalba būtų nieko (na jeigu girdi, o mes girdim, tikrai net neabejoju, kad vieną dieną kalbės), labiau mane neramina jo būdas , jis gali nereaguoti į vardą, nesupranta paprasčiausių komandų ir pan. tai va šitoi vietoi norėtūsi kaip nors jam padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 11 17, 12:26)
Viską suprantu taip ir darom  thumbup.gif  tik dar jokių būrelių nelankom, bet jau svarstom  4u.gif
Dar gal ta kalba būtų nieko (na jeigu girdi, o mes girdim, tikrai net neabejoju, kad vieną dieną kalbės), labiau mane neramina jo būdas , jis gali nereaguoti į vardą, nesupranta paprasčiausių komandų ir pan.  tai va šitoi vietoi norėtūsi kaip nors jam padėti  4u.gif

Siūlau nuvesti į "Yamahos" užsiėmimus ir pasimatys, ar viskas su vaiku gerai. Kas ten žino, gal kokio sutrikimo esama. O gal bendraudamas su vaikais ir kalbėti pradės?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 17, 13:31)
Siūlau nuvesti į "Yamahos" užsiėmimus ir pasimatys, ar viskas su vaiku gerai. Kas ten žino, gal kokio sutrikimo esama. O gal bendraudamas su vaikais ir kalbėti pradės?

Reiks bandyti 4u.gif vaikų jis nesibaido, ypač mėgsta truputį vyresnius , kokius 5 mečius ar 6 mečius. o dėl sutrikimų jau pradėjom gydytojų maratoną , tik eilės didelės raidos centruose doh.gif norėtųsi, kad kai ateis laikas ten pasirodyti, kad jokių priekaištų mum neturėtų smile.gif tai be darbo,bendravimo su sūneliu, ką mes ir darom ax.gif ar yra koks vaizdinys , kuris mum padėtų g.gif nes nežinau kas galėtų būti teisinga ir tikslinga g.gif

Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2011 11 17, 12:48)
Reiks bandyti  4u.gif vaikų jis nesibaido, ypač mėgsta truputį vyresnius , kokius 5 mečius ar 6 mečius. o dėl sutrikimų jau pradėjom gydytojų maratoną , tik eilės didelės raidos centruose  doh.gif norėtųsi, kad kai ateis laikas ten pasirodyti, kad jokių priekaištų mum neturėtų  smile.gif tai be darbo,bendravimo su sūneliu, ką mes ir darom  ax.gif  ar yra koks vaizdinys , kuris mum padėtų  g.gif  nes nežinau kas galėtų būti teisinga ir tikslinga  g.gif

Turbūt visi vaikai mėgsta už save vyresnius ax.gif
Abejoju, ar tokiu atveju galėtų padėti kokios nors afirmacijos ar vizualizacijos...O jei esama sutrikimų, reikia ieškoti priežasčių- gal kažką galima padaryti.
Atsakyti
turiu klausimą 4u.gif
o jūs tikit visokiom Taro kortom, būrimais? smile.gif

sorry už off topic'ą biškiuką, bet šiaip pasidarė įdomus santykis KV ir minčių galių su tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2011 11 17, 14:16)
turiu klausimą  4u.gif
o jūs tikit visokiom Taro kortom, būrimais? smile.gif

sorry už off topic'ą biškiuką, bet šiaip pasidarė įdomus santykis KV ir minčių galių su tokiais dalykais smile.gif

Esu baigus M.Lenormand kortų kursus, sau pasidėlioju dažną dieną, anksčiau pasižiūrėdavau ir Taro, bet man, linkusiai į statistiką, interpretavimas nėra įdomu. Nuo to laiko, kai baigiau kursus, pas būrėjas nevaikštau. Kortos parodo tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 17, 14:22)
Kortos parodo tiksliai.

Pritariu. Pati neseniai isitikinau Lenormand kortu tikslumu. Nesinorejo patiketi tuo ka maciau bet pasitvirtino 100 procentu tikslumu ir labai greitai. Praktiskai mano veiksmai negalejo nieko pakeisti.
Esu nustebus...
Atsakyti