Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 11 18, 19:18)
Kaip čia tylu... ax.gif

O aš šiandien tingiu tingėt biggrin.gif
Tupiu lovytėj ir muzikos klausausi..

Kaip Jūs gyvenat?
Ką vizualizuojat? smile.gif

Tinginių penktadienis? bigsmile.gif
Ką tik grįžau iš draugės gimtadienio. Pavedžiojau šunę. Keista: atrodo, visur šlapia, o išėjom į laukus- visur takeliai apsnigti, keistai šviesu...
Atsakyti
Gera energijos dozė. 4u.gif kaip sakant vietoje ir laiku
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 11 17, 22:43)
Manau, kad galim, kortos tik rodo viena is galimu variantu.

Jei tai tiesa, tuomet nėra prasmės burtis. Na, pvz. klausimas: ar išvažiuosiu dirbti į užsienį? Atsakymai:
a)išvažiuosi
b)neišvažiuosi
c)ai, dabar nežinau, gal išvažiuosi, o gal ne.
Tai, kam tuomet burtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2011 11 18, 20:23)
aš panašiai smile.gif bandau vizualizuot ramybę... smile.gif bet man sunkiai sekas... tie vyrai  doh.gif

..ir tos neramios moterys ... tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

O ką matot vizualizuodamos ramybę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaranke7: 18 lapkričio 2011 - 21:33
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 11 18, 21:29)
..ir tos neramios moterys ...  doh.gif  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip tiksliai! thumbup.gif
bet jos bus ramios... kai išmoks ir paaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2011 11 18, 21:34)
kaip tiksliai!  thumbup.gif
bet jos bus ramios... kai išmoks ir paaugs  lotuliukas.gif

Kai panaikini neramumo priežastis, ramybė ateina pati ir apkabina. Nereikia jos ir vizualizuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 18, 21:29)
Jei tai tiesa, tuomet nėra prasmės burtis. Na, pvz. klausimas: ar išvažiuosiu dirbti į užsienį? Atsakymai:
a)išvažiuosi
b)neišvažiuosi
Tai, kam tuomet burtis  blink.gif

Ta zalia knygute buna ir didziausiose Maximose. 4u.gif
Nereikia tokiu klausimu uzdavineti kortoms. Klausti kortu ar isvaziuosit beprasmiska- ta tik jus nuspresit. Bet galit klausti kas jusu lauks jei isvaziuosit. Ir kas jusu laukia jei pasiliksit cia. O tada rinkites pagal tai ka jums parodo. Jei butinai turit isvaziuoti, tai galit atkreipti demesi ko reiketu saugotis. Na ir panasiai smile.gif
Atsakyti
Nukrypom nuo temos- dėliojant kortas, KV nereikalinga...
Atsakyti
O aš bandau vizualizuoti kitų metų atostogas. Seniai norėjosi kažkur ištrūkti bet vis kas nors sutrukdydavo. Tikiuosi kitais metais pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 18, 21:29)
a)išvažiuosi
b)neišvažiuosi
Tai, kam tuomet burtis  blink.gif

Juk isvaziavus gali lydeti sekme, o gali ir nelydeti. As klausciau kaip man sektusi ir vienu ir kitu atveju, ar ten mane veda dangus, o ne isvaziuosiu ar neisvaziuosiu.
Papildyta:
QUOTE(Azija @ 2011 11 19, 09:43)
Ta zalia knygute buna ir didziausiose Maximose.  4u.gif
Nereikia tokiu klausimu uzdavineti kortoms. Klausti kortu ar isvaziuosit beprasmiska- ta tik jus nuspresit. Bet galit klausti kas jusu lauks jei isvaziuosit. Ir kas jusu laukia jei pasiliksit cia. O tada rinkites pagal tai ka jums parodo. Jei butinai turit isvaziuoti, tai galit atkreipti demesi ko reiketu saugotis. Na ir panasiai smile.gif

va, dar pries mane atsake drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ar vizuolizuojant reikia "uzduoti" terminus?

Noriu naujo darbo i kuri eiciau su malonumu.Aisku, su gera alga:-). ir kuo greiciau:-)
Ar gerai, jeigu isivaizduoju, kaip su dziaugsmu iseinu is dabartinio(nes nerealiai gerai nuteikia tas vaizdinys rolleyes.gif ),nes susiradau nauja ir kaip man puikiai sekasi naujame darbe. ar uztenka tik naujaji darba vizualizuot?
ir gal patartumet, kaip tai efektyviau padaryt ax.gif

ir ar reikia savo norus ir garsiai kartot? neseniai skaiciau, kad taip smegenys greiciau priima ta info.
Atsakyti
Siandien i namus atkeliavo suvizualizuota sulciaspaude!!!!!! Dabar vizualizuoju kaip po 2 menesiu atrodau be 7 kg biggrin.gif
Atsakyti