QUOTE(smailyttte @ 2011 11 21, 17:51)
As ir taip esu bandziusi tikrai nelimpa, bet ant iskociotos mases lieka ispaudimai nuo pasiraukusios pleveles, juk ji nebuna lygi lygi kai kocioji, na bent man tai nesigavo graziai lygiai be jokiu ruozeliu iskocioti tokiu budu
Beskaitant kilo tokia mintis, aisku, pati nebandziau dar, bet gal kuri bandet. Jei imti ne maistine plevele kociojimui, bet toki standesni zymiai persvieciamam popieriu, i kuri floristes vynioja geles. Ji floristikos parduotuvej lapais pardavineja po 1Lt kazkur. Tik aisku ji reik gal nuplauti gerai pries naudojant

arba galima ant stalo tiesti floristini popieriu, paskui deti mase, o ant virsaus kad kociot butu lengviau ta paprasta maistine plevele, ir viena mases puse bus lygi, o vienos lygios uztenka

Nezinau, cia mano pamastymai, gal ir nusikalbejau
Tuo paciu klausima rimta turiu (aisku, man rimtas - kitiems turbut bus juokingas). Noriu torto sonus dengti mase (dar kokia nesugalvojau, nes niekad nesu jokios dariusi), ant virsaus deti zolyte is slapios beze, neaisku ar galiu i slapia beze deti dazu ir kada juos deti reikia jei milteliais, o dar klausimas ar beze susidraugaus su kokia dengimo mase, ar neprades tirpti

Taip pat noriu ant zolytes gelyciu, bet kad butu nekietos. Sakykit, is kokios mases geriasia minkyti gelytes ir kitokius baibokus, kad jie apdziutu, laikytu forma, bet butu valgomi, tiksliau ikandami