QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 04, 12:03)
Sveikos
turiu klausimėlį: ar pas visas miegamajame yra (bus) televizoriai

MB tai labai nori, o aš pradedu galvot ar verta, nes pas mus pagal projektą TV turėtų būti sieninėj spintoj o vietos ten nelabai daug

Sveikos merinos
Pas mus nėra ir nebus, ir patariu nedėti, man TV nebuvimas miegamajame yra atradimas - su MB apie valandą dar šnekam kol užmiegam. O jei būtų TV, tai tikrai tokių pašnekesių tikrai nebūtų, tik spoksojimas į teliką betikslis

Teliką prisižiūri ir šiaip svetainėj, ar dar kur kitur, o miegamajame, tai jau būtų per daug. Iš pradžių buvo labai buvo sunku priprasti, bet kai pripratom, tai ir MB nelabai benori
Aš pasisakau už miegamuosius tik BE TV
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 04, 12:30)
pas mus nebus.. mb gal ir norėtų, bet aš labai griežta šiuo klausimu. Pasakiau "ne" ir taškas, kompromisų nebus..

Svetainėj, svečių kambariuose bus TV, tad prašom žiūrėti tiek kiek lenda. O miegamasis man ramybės, poilsio zona, kur nesinori, kad į ausis burgztų televizorius..

Geras sprendimas
QUOTE(zvalute @ 2012 01 04, 12:32)
labai tikiuosi, kad pas mus nebus. bet ne del projekto, ar vietos. pradedu manyti ir vis labiau isitikinu, kad tai turi buti ramaus (na, pas ką kartais, pas ką dažnai nelabai ramaus

) poilsio vieta, kad galetum pailsinti mintis.tikiuosi, kol mums reikes keltis, ir vyras taip manys

Tikiuosi priimsit teisingą sprendimą, bent miegamąjį palikti be TV