Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Sveikos 4u.gif
turiu klausimėlį: ar pas visas miegamajame yra (bus) televizoriai ax.gif MB tai labai nori, o aš pradedu galvot ar verta, nes pas mus pagal projektą TV turėtų būti sieninėj spintoj o vietos ten nelabai daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 04, 13:03)
Sveikos  4u.gif 
turiu klausimėlį: ar pas visas miegamajame yra (bus) televizoriai  ax.gif MB tai labai nori, o aš pradedu galvot ar verta, nes pas mus pagal projektą TV turėtų būti sieninėj spintoj o vietos ten nelabai daug  g.gif

mes planuojam dėti, nes taip esame įpratę per daug metų ax.gif tai maniškis kažkur matė, kad kabinama nuo lubų kažkaip, kadangi pas mus irgi gaunasi spnitoje kitaip... doh.gif o gaila buvo aukoti vietą.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 04, 12:03)
Sveikos  4u.gif 
turiu klausimėlį: ar pas visas miegamajame yra (bus) televizoriai  ax.gif MB tai labai nori, o aš pradedu galvot ar verta, nes pas mus pagal projektą TV turėtų būti sieninėj spintoj o vietos ten nelabai daug  g.gif

Na kolkas gyvenu as bute bet miegajame turim TV, tai kai kelsimes i nama kadanors manau kad ir ten jis bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif 

pas mus nebus.. schmoll.gif MB gal ir norėtų, bet aš labai griežta šiuo klausimu. Pasakiau "ne" ir taškas, kompromisų nebus.. biggrin.gif Svetainėj, svečių kambariuose bus TV, tad prašom žiūrėti tiek kiek lenda. O miegamasis man ramybės, poilsio zona, kur nesinori, kad į ausis burgztų televizorius.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 sausio 2012 - 12:34
Sveikos  4u.gif 

labai tikiuosi, kad pas mus nebus. bet ne del projekto, ar vietos. pradedu manyti ir vis labiau isitikinu, kad tai turi buti ramaus (na, pas ką kartais, pas ką dažnai nelabai ramaus wub.gif ) poilsio vieta, kad galetum pailsinti mintis.tikiuosi, kol mums reikes keltis, ir vyras taip manys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvalute @ 2012 01 04, 09:56)
mamytes, as cia visai ne i statybu tema ax.gif bet gal kuri nors ejote su vyru mokytis šokti pramoginius.internete randu info, bet butu gerai "gyvi" atsiliepimai ar rekomendacijos.sugalvojom sau pramogą thumbup.gif

bigsmile.gif aš irgi labai norėčiau, dažnai pasvajoju, bet maniškis visai ne šokėjas.. doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
RK nėra, o tema baigiasi.. Kas kurs naują? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 04, 12:03)
Sveikos  4u.gif 

Sveikos merinos 4u.gif
Pas mus nėra ir nebus, ir patariu nedėti, man TV nebuvimas miegamajame yra atradimas - su MB apie valandą dar šnekam kol užmiegam. O jei būtų TV, tai tikrai tokių pašnekesių tikrai nebūtų, tik spoksojimas į teliką betikslis mirksiukas.gif Teliką prisižiūri ir šiaip svetainėj, ar dar kur kitur, o miegamajame, tai jau būtų per daug. Iš pradžių buvo labai buvo sunku priprasti, bet kai pripratom, tai ir MB nelabai benori thumbup.gif
Aš pasisakau už miegamuosius tik BE TV cool.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 01 04, 12:30)
pas mus nebus.. mb gal ir norėtų, bet aš labai griežta šiuo klausimu. Pasakiau "ne" ir taškas, kompromisų nebus..  biggrin.gif Svetainėj, svečių kambariuose bus TV, tad prašom žiūrėti tiek kiek lenda. O miegamasis man ramybės, poilsio zona, kur nesinori, kad į ausis burgztų televizorius..  rolleyes.gif

Geras sprendimas thumbup.gif

QUOTE(zvalute @ 2012 01 04, 12:32)
labai tikiuosi, kad pas mus nebus. bet ne del projekto, ar vietos. pradedu manyti ir vis labiau isitikinu, kad tai turi buti ramaus (na, pas ką kartais, pas ką dažnai nelabai ramaus wub.gif ) poilsio vieta, kad galetum pailsinti mintis.tikiuosi, kol mums reikes keltis, ir vyras taip manys ax.gif

Tikiuosi priimsit teisingą sprendimą, bent miegamąjį palikti be TV mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai mes persikraustėme į namą, tai pusmetį apskritai gyvenome be televizoriaus. Tačiau kai po mažosios gimimo teko savaitėlę užsilaikyti GN, vyrai jį parsigabeno - sakė, trūksta, kai manęs nėra namie biggrin.gif . Lygiai taip pat nejučia antras TV ir mūsų miegamajame atsirado - radau grįžusi po atostogų tėviškėje, vėl pritrūko MB... Tad kartais planuok neplanavęs, jei antra pusė kitos nuomonės verysad.gif . O man labiausiai televizorius reikalingas virtuvėje - kaip fonas šeimininkaujant ax.gif .
Atsakyti
sukūriau naują temą, jeigu kas ne taip, grįžusi RK padarys tvarką.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 01 04, 09:56)
4u.gif  dabar skaitau jų tinklapį, rašo, kad reikia iš jų tarą paimti? ar jūspylėt į savo?  bigsmile.gif  mes irgi taip darom, nes vanduo neaiškus  doh.gif

Mes per du kartus vezem, pirmaji kai tyre gelezi minkstuma vezem paprastam babmaliuke tik liepe iki virsaus pripilti, kad oro neliktu. O antra karta jau is ju tara emem bakterialoginiam tyrimui rolleyes.gif

Jei nauja tema dar redaguosit kas tai mes jau beveik menuo gyvenam name ax.gif buvo pacios sauniausios kaledos sutiktos savo namuose wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti