Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis V tema

QUOTE(rosenda @ 2017 01 30, 14:23)
Man kažkaip dašuto, kad gali but nepatogu, todėl atsisakiau stumdomų, o bus durys atsidarancios nuo paspaudimo, kiek skyrių tiek durų..


gal galit placiau apie tokias duris parasyt?
stalcius tai turiu, kur nuo paspaudimo atsidaro, o apie duris tokias neteko girdet..
turim prieskambary nisa, ten lentynos, kabyklos. bet duru dar nera. plotis tai nedidelis, jei det 2 slankiojancias duris, manau bus nelabai patogu, kai vienuu metu tik vienas gales atidaryt.. galbut variantas su atsidaranciom mum labiau tiktu..
Atsakyti
Tai jei atsidarančios labiau tiktų, tada koks skirtumas, ar nuo paspaudimo atsidarančios, ar paprastai? Jokio, skonio reikalas.
Atsakyti
Sveiki, parekomenduokite meistrus, kurie nebrangiai daro spintas su slankiojanciomis durimis Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti

Gal kas turit / domėjotės spintomis stumdomomis durimis, bet be profilių. Domina kaina, patikimumas lyginant su profilinėmis. Nesinori su profiliais, nes vis dėlto labai negražu. Mažai matomoj vietoj turiu su profiliais, bet matomoj vietoj norisi estetiškesnio vaizdo.

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2017 06 10, 11:16)
<p>Gal kas turit / domėjotės spintomis stumdomomis durimis, bet be profilių. Domina kaina, patikimumas lyginant su profilinėmis. Nesinori su profiliais, nes vis dėlto labai negražu. Mažai matomoj vietoj turiu su profiliais, bet matomoj vietoj norisi estetiškesnio vaizdo.</p>


O be profilių vargu ar būna, nes kaip laikysis stiklas ar plokštė unsure.gif Yra profiliai labai plonyčiai, pvz Slider. Vienoj įmonėj sakė, kad nelabai kokybiški paskutiniu metu buvo. Bet aš vistiek gundausi, nes noriu, kad kuo mažiau kristų į akis.
Atsakyti

O be profilių vargu ar būna, nes kaip laikysis stiklas ar plokštė unsure.gifYra profiliai labai plonyčiai, pvz Slider. Vienoj įmonėj sakė, kad nelabai kokybiški paskutiniu metu buvo. Bet aš vistiek gundausi, nes noriu, kad kuo mažiau kristų į akis.

Sprendžiant iš internetinių foto, tai įmanomas variantas, bet, kiek matyti, tik iš dažytos plokštės. Nors teoriškai turėtų būti įmanoma ir iš laminuotos. Aišku, rankenėlių reikės.

 

Mano atveju, pradedu suprast, kad reikia ne įmontuojamos, o korpusinės, nes ji tik nugarine dalimi glausis prie sienos, o galuose bus plokštė (dar šaldytuvą reikės vienam gale įtarpuot). Be to, noriu, kad atresolės būtų atskirai ir bėgelių ant žemės kad nebūtų.

 

Principas maždaug toks - https://www.youtube....h?v=ENiapY9MEBA

 

Žinoma, lieka klausimas, koks patikimumas tokių sistemų.

Atsakyti

Kaina praktiškai tokia pati kaip ir su profiliais , dar kad tik brangiau nebūtų, o patikimumas tai jei su hettich furnitūra kaip ir garantuotas - gi vokiška kokybė!

Jūsų atveju kai spinta su antresole geriau naudoti sistemą be profilių ir gaminti spintą korpusinę. Antresolę daryt varstomą.

Mistica minėti slider profiliai yra tam sukurti, kad kuo mažiau matomi būtų. Naujovė ir kiek teko matyti, bandyti, labai vykusi. 

Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri nors esate susidūrusi su tokia problema: koridoriuje yra niša spintai, toje nišoje dar yra elektros jungikliai ir kolektorinė dėžė šildymo skaitikliams (ant žemės). Nuo dėžės pabaigos iki sienos krašto lieka 8cm, o baldininkas sako, kad turi būti 10cm norint padaryti stumdomas duras, nes kitaip jos trankysis į tą dėžė ir su laiku gali išlūžti. Gal kas gali patarti kaip išspręsti tokį reikalą smile.gif Pridedu savo papaišymą, jei kažką suprasite. smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milda91: 13 birželio 2017 - 13:36

Labai paprastai galima išspręst šitą reikalą: pačioms durims užtenka lygiai 80 mm, priklausomai nuo to koks durų profilis naudojamas, apatinis bėgelis gaunasi tik 85 mm, bet tai neturėtų maišyt. O jeigu durims naudoja profilius kurie užima daugiau vietos, tai galima dėti prie sienos juostelę iš plokštės 100mm pločio į kurią atsiremia durys (juk trankysis ne į sieną), o tą kampą apačioje išpjauti kad liktų tik 80 mm pločio ir viskas bus puikiai. Nežinau ar suprantamai paaiškinau, tikiuosi pagelbės, o šiaip pats baldininkas turėtų pasakyt kaip tokius klausimus spręst 

Atsakyti

Sveiki. Gal kas žino, ar Vesida deda kito gamintojo profilius stumdomom spintos durim? Domina butent kaip slider, beveik berėmiai. Niekaip neapsisprendžiu ir nerandu info. Dauguma baldininkų ima is slider, ir mūsų rastas geras baldininkas taip pat siūlo, jog padarys tokią pat kaip vesidoj stovinčią, bet numanau, jog profilius ims iš slider.lt, nes pats nurodė puslapį. Vesida rašo, jog profiliai vokiečių gamintojo, slider puslapyje neradau info kieno ten yra. Noriu kokybės ir kad lengvai palyginus darinėtusi, nes durys bus apie 115 cm vienos, iš viso trys, plius stabdžiai, jog nesitrenktų. Pasak baldininko, sunkoka atidaryt, Vesidoj sunkumo nepamenu. Tai ir klausimas, jei vesida deda visai kito gamintojo profili, dar vokiečių, tai gal ir kokybė skiriasi, nors atrodo panašiai su slider,gal net ir vienodai. Kaina skiriasi kokiais 400 €, vesidoj brangiau, bet kartais geriau netaupyt. 

Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2018 08 16, 19:07)
<p>Sveiki. Gal kas žino, ar Vesida deda kito gamintojo profilius stumdomom spintos durim? Domina butent kaip slider, beveik berėmiai. Niekaip neapsisprendžiu ir nerandu info. Dauguma baldininkų ima is slider, ir mūsų rastas geras baldininkas taip pat siūlo, jog padarys tokią pat kaip vesidoj stovinčią, bet numanau, jog profilius ims iš slider.lt, nes pats nurodė puslapį. Vesida rašo, jog profiliai vokiečių gamintojo, slider puslapyje neradau info kieno ten yra. Noriu kokybės ir kad lengvai palyginus darinėtusi, nes durys bus apie 115 cm vienos, iš viso trys, plius stabdžiai, jog nesitrenktų. Pasak baldininko, sunkoka atidaryt, Vesidoj sunkumo nepamenu. Tai ir klausimas, jei vesida deda visai kito gamintojo profili, dar vokiečių, tai gal ir kokybė skiriasi, nors atrodo panašiai su slider,gal net ir vienodai. Kaina skiriasi kokiais 400 €, vesidoj brangiau, bet kartais geriau netaupyt. </p>

Vesidoj kainos užkeltos labai smarkiai. Dėl slider, norėjau dėti koridoriuj nišoj, domėjausi keliose įmonėse, kainos skirtumas tų pačių profilių ir išmatavimų skyrėsi iki 500eurų (ar gamina kitaip? abejoju). Anksčiau Slider nelabai kokybiškai gamino, dabar pakeitė ale technologiją (kaip yra iš tikrųjų nežinau). Pasirinkau Rej profilius su paslėptu rėmeliu (nesimatys jo viršuj ir apačioj), nes nišoj nėra labai aktualu.
Atsakyti

Taip, sutinku, jog užkeltos, bet baldininkas garažinis ir ne mažiau prašo su slider profilinis. Mūsų spinta vesidoj virš 2000 €, garažinis 1750 €. Bet... vesidoj garantija ir t.t., o garažinis šiandien puikiai sekasi ir daro kokybiškai, o ar ryt dirbs, neaišku. Jei reiks ateityje kokio patvarkymo, nebus kam. Tai va, dėl ko abejoju, jei slider profiliai kokie lenkiški ir t.t. nenoriu tokių, tad geriau darau vesidoj, iš kur dabar žinot. Dar reikia ir į drabužinę stumdomų durų, tad sumos vesidoj nemažos gaunasi, todėl ir blaškausi čia. Noriu kokybės geros, nes su š.... spinta 11 metu pragyvenau, o buvo mokėta tais laikais 4000 lt už stumdoma sistema.

Atsakyti