viskas daroma tik klientu patogumui, ot kokios jus

beje, rasot, kad maximos atseit labai dideli procenta uzsipraso... o tai ar visos tos uoga uoga prekybos saleles ar uz dyka?

dar kiek teko girdet, musu Lietuvos internetines parduotuves kone didziausia Europoj procenta sumoka bankams uz tarpininkavima. man asmeniskai yra absoliuciai dzyn, kur pirkt kosmetika, ar su visais cackinimais pacackinimais ir ekologiskais anturazais, ar be ju. labai smagu, kad nereikes kazkur specialiai lakstyt ar uzsisakinet internetu, o rast kazka arciau namu
beje, absoliuciai nesutinku, kad geris yra tik viskas, kas brangu, o visa kita yra jau turetu kelt abejoniu...

kaip jau kazkuri minejot - viskas, kas atvezama i Lietuva, desninga, jog pardavinejama su gan nemazais antkainiais. plius daznai mes sumokam ne tik uz preke bei jos sudedamasias dalis, o ir uz brenda, uz visus tuos ekologiskumo sertifikavimus

as turiu kremuka aksomine oda, puiki priemone, ne ka prastesne uz brangius

puikiai padrekina, na del riebalo sulaikymo - tai cia jau mano asmenine problema, neteko dar naudot net ir super brangaus kremo riebiai odai, kuris tikrai veiksmingai susidorotu su sia problema plius dar ir neperdziovintu. vasara mano oda pasidaro nebevaldoma