QUOTE(Gertrūdėlė @ 2013 10 02, 16:50)
Kodel Jus taip tvirtai teigiate, kad naturali kosmetika gali sloksniuotis bei buti netinkamos konsistencijos? Sis faktas, mano nuomone, tai "tokiu" gamintoju priedanga, kurie nelabai ismano ka daro. Norint gaminti kosmetikos priemones, reikia baigti mokslus, neuztenka pagooglinti ar palankyti keleta menesiu trunkancius kursus. As taip drasiai galiu teigti, kadangi pati esu baigusi siuos mokslus. Kosmetikos gamybai reikalinga daug ziniu, tam kad pagaminti gera produkta, kuris nesisluoksniuotu, nesisunktu aliejai, nepazeistu normalios odos pH ir t.t. Ar tokie gamintojai zino kas yra PAM, anijones bei katijonines PAM, ar galu gale kas yra bezilo alkoholis ar cetilo alkoholis? O naturalus (pagal daugelio komentatoriu nuomone besisluoksniuojancius bei visokius kokius ir kitokius) kremai, perkrauti per dideliu kiekiu aliejaus ar vasko, pirmiausia pasizymi:
1) sunkiai pasiskirsto ant odos;
2) del to uzkemsamos poros;
3) uzkimsus poras oda nebekvepuoja (negauna deguonies). Isivaizduokite jeigu jus nebegaletumete kvepuoti, kokia savijauta butu??????
Dar galeciau vardinti daug ivairiu faktu ir klausimu, taciau viskas suvedama i viena klausima: ar tokia gamyba nera gamintoju kompetencijos stoka???
Tai yra mano nuomone...
1) sunkiai pasiskirsto ant odos;
2) del to uzkemsamos poros;
3) uzkimsus poras oda nebekvepuoja (negauna deguonies). Isivaizduokite jeigu jus nebegaletumete kvepuoti, kokia savijauta butu??????
Dar galeciau vardinti daug ivairiu faktu ir klausimu, taciau viskas suvedama i viena klausima: ar tokia gamyba nera gamintoju kompetencijos stoka???
Tai yra mano nuomone...
cia kiek suprantu uogu gamintojos nesilanko tai neatsakys

jei kazka blogai daro komentarus istrins bet jei viskas gerai tai manau kad atsakys i jusu klausimus

dabar ne i tema

kokia firmai jus atsovaujate/dirbate