Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(alphaa @ 2013 03 13, 02:05)
as irgi anksciau naudojau milkshake ir tikrai pastebejau,kad suprastejo, tai atradau Dikson ir labai kol kas dziaugiuosi thumbup.gif

ka butent naudojat is dikson? ir kaip pasimate poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 28, 19:13)
O as kaip tik turiu pacius blogiausius atsiliepimus apie milkshake ampules. Mano plaukai buvo sviesus, paskui tamsus, dabar vel atsisviesinau, o tai savaime aisku, kad jie pazeisti. Milkshake ampules, kiek skaiciau, yra plauko atstatymui. Bet kai pradejau naudoti, itrinti, tai plaukus tiesiog "pjauste" rankose. Galvoju paziuresiu kas antra karta bus, bet buvo vel tas pats. Tie plaukai, kur labiausiai pazeisti, nuluzinejo, net kirpciukai patrumpejo. Noriu pabandyti Ristrukturante ir Structur forte is Dikson, bet dabar labai bijau, kad vel tas pats nebutu. Vis del to ir pinigus kainuoja nemazus ir siaip plauku gaila. Gal kam taip yra buve?

Pabandymui pirk po 1 vnt.Arba tiesiog kirpykloje atlik sia procedura jei po 1 vnt nepardavineja wink.gif Man tai jos labai pasiteisino,vienintelis blogas atsiliepimas is poros klienciu (beje jos drauges) tai nemalonus kvapas.Man asmeniskai tai dzin tas kvapas,kad ir kakucio butu-vistiek naudociau lotuliukas.gif nes efektas tikrai matomas ir juntamas is karto.Po Ristrutturanto as dar ir kaukes uzsitepu arba instant(staigaus poveikio) arba Argabeta (su argano aliejumi) ,tai tada is viso wub.gif
Na ir dar nuo gruodzio men atkeliavo Stamiker su kamieninemis lastelemis,tai siuo metu sia linija bandausi,ir ampulytes man ju taip pat labai patiko,jos trinamos i saknis,turi saldanti efekta,pirma karta tai as visa ampule i visus savo plaukus sutryniau,tai net foto dariausi,tik gaila nesimato to efekto nuotraukose...
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 28, 20:13)
O as kaip tik turiu pacius blogiausius atsiliepimus apie milkshake ampules. Mano plaukai buvo sviesus, paskui tamsus, dabar vel atsisviesinau, o tai savaime aisku, kad jie pazeisti. Milkshake ampules, kiek skaiciau, yra plauko atstatymui. Bet kai pradejau naudoti, itrinti, tai plaukus tiesiog "pjauste" rankose. Galvoju paziuresiu kas antra karta bus, bet buvo vel tas pats. Tie plaukai, kur labiausiai pazeisti, nuluzinejo, net kirpciukai patrumpejo. Noriu pabandyti Ristrukturante ir Structur forte is Dikson, bet dabar labai bijau, kad vel tas pats nebutu. Vis del to ir pinigus kainuoja nemazus ir siaip plauku gaila. Gal kam taip yra buve?

o kur jus pirkote tas ampules?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 03 15, 20:30)
as dar ir kaukes uzsitepu arba instant(staigaus poveikio)

kas per kauke? smile.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 15, 21:15)
o kur jus pirkote tas ampules?

Kadangi gyvenu uk, uzsisakiau is vieno uk puslapio (gorgeousshop.co.uk). Siaip ten labai daug ivairiausiu priemoniu plaukams, tai del sio puslapio patikimumo tai manau butu 100%. Bet gal jau tiems dazu nudegintiems plaukams per stiprios buvo
Atsakyti
Nelabai man galai sueina:jeigu ampules per stiprios-nutrupa plaukai?Kazin ar taip gali taip buti,jeigu ampulytes yra atstatancios,tai turetu buti keratinu,kitu atstatanciu medziagu,kurios neardo,o atstato plauka,gal tiesiog tik sutapimas buvo,nes jeigu jusu plaukuciai yra istiesu nudeginti-ju jau nebeatstatysite,jie anksciau ar veliau nutrupes,visos priemones tik laikinai gali pristabdyti si procesa.Jums reikia keisti ne priemones,o ko gero dazus.Negalima deginti ir ardyti plaukuciu su chemija,o paskui tiketis,kad sampunas ir koks serumas padarys stebukla ir padarys jusu plaukus sveikus,lyg niekuomet nedazytus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 03 16, 16:48)
Nelabai man galai sueina:jeigu ampules per stiprios-nutrupa plaukai?Kazin ar taip gali taip buti,jeigu ampulytes yra atstatancios,tai turetu buti keratinu,kitu atstatanciu medziagu,kurios neardo,o atstato plauka,gal tiesiog tik sutapimas buvo,nes jeigu jusu plaukuciai yra istiesu nudeginti-ju jau nebeatstatysite,jie anksciau ar veliau nutrupes,visos priemones tik laikinai gali pristabdyti si procesa.Jums reikia keisti ne priemones,o ko gero dazus.Negalima deginti ir ardyti plaukuciu su chemija,o paskui tiketis,kad sampunas ir koks serumas padarys stebukla ir padarys jusu plaukus sveikus,lyg niekuomet nedazytus smile.gif

o as labai tikiuosi kad toks stebuklas ivyks biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif as suprantu taip: kadangi mano plaukai nudeginti dazu (kaip minejau - is juodu i baltus as juos atsisviesinau per labai trumpa laika) tos ampules nupjauste per daug dazu nualintus plaukus. Tikriausiai ten jau nieko nelike is plauku. Siaip tikrai, nereikia stebetis ir nereikia ieskoti kazkokiu stebuklingu priemoniu kurie man atstatytu plauka. Telieka tik atsiauginti smile.gif bet asmeniskai as, kad ir ant sveiku plauku,jau bijociau naudoti milkshake ampules
Atsakyti
QUOTE(alphaa @ 2013 03 13, 01:05)
as irgi anksciau naudojau milkshake ir tikrai pastebejau,kad suprastejo, tai atradau Dikson ir labai kol kas dziaugiuosi thumbup.gif

Reiks ir man pameginti, nes kazkaip dabar mano plaukai kazkokie pavarge. Jau, net ir vyras pastebejo blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 16, 16:06)
o as labai tikiuosi kad toks stebuklas ivyks  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  as suprantu taip: kadangi mano plaukai nudeginti dazu (kaip minejau - is juodu i baltus as juos atsisviesinau per labai trumpa laika) tos ampules nupjauste per daug dazu nualintus plaukus. Tikriausiai ten jau nieko nelike is plauku. Siaip tikrai, nereikia stebetis ir nereikia ieskoti kazkokiu stebuklingu priemoniu kurie man atstatytu plauka. Telieka tik atsiauginti smile.gif bet asmeniskai as, kad ir ant sveiku plauku,jau bijociau naudoti milkshake ampules

Hmm na idomiai. Mano plaukai nedazyti,gal todel man jos taip tinka. O kurias naudojot,nes 2 rusiu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 03 16, 17:48)

Na mano atveju nepasdejo Dikson ampules, kauke, aliejus...Per daaug suzaloti matyt plaukai... kaip buvo plaukai pasipute, taip ir likdavo po siu priemoniniu..Arba man tiesiog netiko..
O jus Linuxox juk ir blondine..tai ar ne su chemija dazot ir ardot plaukucius??

manau reiks jums gyvai pasirodyt, kad padetumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(FashionIsMyDrug @ 2013 03 16, 22:05)
Hmm na idomiai. Mano plaukai nedazyti,gal todel man jos taip tinka. O kurias naudojot,nes 2 rusiu yra smile.gif

pirkau Milkshake Integrity Repairing Hair nes jos buvo siek tiek brangesnes smile.gif nes siaip pagal aprasymus, skirtumo neradau.
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 03 16, 23:57)
Na mano atveju nepasdejo Dikson ampules, kauke, aliejus...Per daaug suzaloti matyt plaukai... kaip buvo plaukai pasipute, taip ir likdavo po siu priemoniniu..Arba man tiesiog netiko..
O jus Linuxox juk ir blondine..tai ar ne su chemija dazot ir ardot plaukucius??

manau reiks jums gyvai pasirodyt, kad padetumet  g.gif

Matot as ir nesitikiu kad ivyks stebuklas rolleyes.gif
O pasiputimo taip pat jokios priemones nenuims,gali siek tiek sumazinti,bet ne visiskai pasalinti.Plaukuciai puciasi del to,kad jie yra sausesni,lengvesni,juose maziau keratino,todel tokios strukturos plaukai labiau skilineja,daznai galai buna nuploneje,tiesiog jie yra sausesni ir juos reikia ziemos metu maitinti,o vasara dar ir drekinti.Nezinau ka tiksliai jus naudojote,bet as tokio tipo plaukuciams patarciau naudoti Argabeta linija+Ristrutturant,bet ne tam kad jie butu glotnesni ir maziau pasisiause,o tam kad jie butu primaitinti,ne tokie sausi,kad maziau luzinetu,skilinetu.O kad nuimtu pasisiausima,manau reiketu ir formavimo priemones i darba pajungti,o galbut ir formavimo igudzius kazkiek pakoreguoti.Nors tai tik viena problema,bet jos sprendimo variantu gali buti daugybe,priklausomai nuo kitu kriteriju smile.gif
Atsakyti
manp plaukai irgi sviesus,pavarge,sausi zodziu sendien eisu pasikirpti tikiuosi siek tiek atsigaus.2 savaites intensyei naudojau sampuna nuo slinkimo,losjona ir kauke is Keunes,aliejuka is Kerastase slapiems ir sausiems plaukams,kauke kitokius aliejus laikau ar tai naklty ar tai pusdieny susisegus isiskai nesimato smile.gif kauke laikau kiek vakaras leidzia,rezultatas plaukai blizga tikrai atrodo atsigave!laukiu ampuliu is Milk Chake isbandysiu ir jas,as neabejoju jai dirbti su plaukais naudoti ,kad ir namines priemones nakty ar tai diena itepti aliejus ir laikyti maksimuma bent jau as isitikinau plaukas atsigauna aisku,reikia pakirpti galus ,nesu naudojus ampuliu isbanysiu ir butinai parasysiu
Atsakyti