Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
                Plovas pagamintas be zervako,jau ne plovas  
  
 Gali skirtis prieskoniai,mesa naudojama,bet gaminimo technologogija viena,zervakas + kruopos(gali but net ne ryziai)
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
                
                
            Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
QUOTE(Evelincik @ 2011 11 25, 11:59)
Plovas pagamintas be zervako,jau ne plovas  
  
 Gali skirtis prieskoniai,mesa naudojama,bet gaminimo technologogija viena,zervakas + kruopos(gali but net ne ryziai)
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
o kas tas yra?
QUOTE(Sikste @ 2011 11 25, 12:11)
zirvak ar zervak pirmas etapas verdamo plovo,riebalai,svogunai,morkos,mesa ir prieskoniai
                
                                    
                
                vakar gaminau Ules plova, jis fantastiskas 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Evelincik @ 2011 11 25, 12:17)
zirvak ar zervak pirmas etapas verdamo plovo,riebalai,svogunai,morkos,mesa ir prieskoniai
ACIU
                Gal nebeieškom vinių sub.... Plovas yra plovas. Taškas. Bereikia tik prisikabinti,kad tą plovą ne tikra uzbekė pagal savo močiutės receptą gamino  
 
Plovas-super. Gaminsiu dar ne kartą.
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Plovas-super. Gaminsiu dar ne kartą.
                Traški kiauliena saldžiarūgščiam padaže
Greita, paprasta ir jei visi kartojo tai drąsiai sakau, kad skanu

700 gr. kiaulienos sprandinės
druska, pipirai
dž. čiobrelio, rozmarino
2šaukštai krakmolo
indelis moliūgų mišrainės ( galite naudoti pirktinį padažą su daržovėmis)
Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti sausais prieskoniais ir palikti ramiai apie valandą. Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min, kol gražiai apskrus, sudėti padažą su daržovėmis, permaišyti.
Skanaus !!!
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Greita, paprasta ir jei visi kartojo tai drąsiai sakau, kad skanu
700 gr. kiaulienos sprandinės
druska, pipirai
dž. čiobrelio, rozmarino
2šaukštai krakmolo
indelis moliūgų mišrainės ( galite naudoti pirktinį padažą su daržovėmis)
Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti sausais prieskoniais ir palikti ramiai apie valandą. Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min, kol gražiai apskrus, sudėti padažą su daržovėmis, permaišyti.
Skanaus !!!
QUOTE(lilget @ 2011 11 25, 17:26)
Smagu, kad patiko
                Ule, labai skanus receptukas  
  Na, as tos moliugu misraines turiu, kaip zinia  
  O ka daryt neturincioms? Gal koki Uncle bens tipo naudot???  
 
Bus isbandyta, nes moliugiene- nerealiai skani gavosi , tik as dar keptu svogunu dejau, o toliau viskas kaip pas Tave, tai gal nemaisys svogunai?
                
                                    
                
                
                
            Bus isbandyta, nes moliugiene- nerealiai skani gavosi , tik as dar keptu svogunu dejau, o toliau viskas kaip pas Tave, tai gal nemaisys svogunai?
QUOTE(Tecum @ 2011 11 26, 11:57)
O man nesigavo labai daug aliejaus prisigere ir skystoki gavosi
    





