Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

Va kaip gerai aaagnex padarė-pastaba dėl skarų iškart davė rezultataų thumbup.gif thumbup.gif
Ausrara -labai graži spalvytė,ir ištampei tiesiog puikiai thumbup.gif
giege -labai gražios bangelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 02, 20:16)
giege, o jos padidintą variantą įmanoma megzti? nes man gražu diiiiidelės smile.gif

Raštas yra numatytas nedidelei (dovanoms kaip tik mirksiukas.gif ). Mezgant didesnę su pagrindiniu raštu problemų nebūtų, bet praplatėjimą jau reikėtų savo nuožiūra megzti. Kada nors ateityje bandysiu, nes man raštas labai patinka, o dėl savęs skaros norisi didesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 02 gruodžio 2011 - 20:59
Pabiro naujų skarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražios
Giege, tų povo plunksnų (o gal lapelių) norint didesnę skarą nusimegzti, manau, kad didinti reiktų kiekvienoj geroj eilėj pridedant po akį iš abiejų pusių ties centrinę akimi(ar dviem, gerai neįžiūriu blush2.gif ) ir po akį eilės pradžioje ir pabaigoje g.gif Taip, kaip didinasi Haruni, Gail ir kitos trikampės g.gif O raštą čia galima tęsti kiek nori
Atsakyti
Šaunuolės kookios 4u.gif ausrara, o koks jos dydis gavosi?

Iškankinsiu aš kada nors Gentianą ar ne po paraliais doh.gif Vis vyras vakarais laimi konkurencinę kovą su virbalais doh.gif
Atsakyti
Merginos gal kas bande Midaros Pretty siuliuka skaroms?..kazkaip nepakliudavo ant akiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2011 12 02, 16:55)
Pasirodau, kad ne vien tik klausimus uždavinėju, bet ir kai ką sukurpiau.

Tai Fallen Leaf Scarflette
user posted image

O, dailu, ir, pamačius prismagstytą spalvotai kraštą, pagalvojau, kad jai ir tiktų įmegzti apdailoje spalvingi karoliukai.

QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 03, 09:49)
Iškankinsiu aš kada nors Gentianą ar ne po paraliais  doh.gif Vis vyras vakarais laimi konkurencinę kovą su virbalais  doh.gif

Tiesiog gražu paskaityti. Vyras veikiausiai neliūdi, kad skara užmesta, taip?

MIDAROS PRETTY, kaip nekeista, skaroje yra gražu. Aš tuos siūlus kai čiupinėjau, jei man labai nepatiko, o draugei teikiau skaros tampymo pagalbą - ir PRETTY, išplauti su šampūnu, išsmaigioti ir kiek per statumą pagarinti (draugė mezgė rrrryškiai raudoną) labai neblogai atrodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 gruodžio 2011 - 13:58
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 03, 10:49)
Šaunuolės kookios  4u.gif ausrara, o koks jos dydis gavosi?

Gavosi per nugara i ilgi 111cm o plotis 214cm.

Iškankinsiu aš kada nors Gentianą ar ne po paraliais  doh.gif Vis vyras vakarais laimi konkurencinę kovą su virbalais  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 03, 13:45)
Merginos gal kas bande Midaros Pretty siuliuka skaroms?..kazkaip nepakliudavo ant akiu g.gif

Aš mezgiau skarą iš angoros pretty.Ar tai tas pats ar ne? g.gif Graži spalva, ir atrodė gražiai, bet pūkuojasi-siaubas.Ir dar marčiai padovanojau doh.gif blush2.gif O dukroms iš paprastos angoros buvau numezgusi-nešioja ir džiaugiasi.Angoros2 tada dar nebuvo prekyboje ax.gif , vėliau pasirodė tik.Nuo to laiko ir lama, kid mocheros nenaudoju, bijau to pūkavimosi.O ten į šaldiklį kišti siūlus man atrodo žaidimas.Geriau iš vilnelės ar angoros2, ir gražu ir nepūkuoja.Čia mano nuomonė tokia dabar, ateityje galiu ir pakeisti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau pabaigiau clap.gif yahoo.gif

Skalbsiu ryt smile.gif
Atsakyti
Labaryt,

Jau dukart perverčiau temą, neberandu kažkuri buvot įdėjusi tokią baltą skarą su širdelėm, ar mezgėt kuri? dar pamenu per skype schemą lyg siūlė,bet ten man tokio kontakto neranda, o šiandien visai neberandu tos žinutės doh.gif

Ananasinę jau visos pabaigėt? Kiek ir kokių siūlų reikėjo? Ir man reik pas kalėdų senį socialines valandas atidirbt blush2.gif Ryt nusipirkčiau siūlų pakeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 03, 23:16)
Pabaigiau pabaigiau  clap.gif  yahoo.gif

Manoji irgi džiūvimo stadijoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos reik pagalbos,nesusitvarkau su ananasine, numezgiau 38 eiles ir toliau niekaip nesuprantu ka daryt. blush2.gif
Bangele gal gali pasidalint patirtim kaip mezgei?
Atsakyti