Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

Islendu kaip didziausias stabdyyyys biggrin.gif pabaigiau saviske Nort Roe pagaliau.. o pradejau tai keliom dienomi veliau nei visos biggrin.gif
Pirma karta aplamai mezgiau is mocheros tai ka zinau.. kazkaip man netas, bet mama pamacius tiesiog ateme, tai nors tiek ramiau pasidare

Dabar pradedu Vlad, tai laukit vel po kokio menesio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū tarskaliuk
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 08, 16:21)
Islendu kaip didziausias stabdyyyys biggrin.gif pabaigiau saviske Nort Roe pagaliau.. o pradejau tai keliom dienomi veliau nei visos biggrin.gif
Pirma karta aplamai mezgiau is mocheros tai ka zinau.. kazkaip man netas, bet mama pamacius tiesiog ateme, tai nors tiek ramiau pasidare

Na ką galiu pasakyti.....Laaaabai gražu wub.gif wub.gif Ir ko gi netiko mochera?...Va gerai kad mama,o tai dar būtum išardžius biggrin.gif Man tai iš mocheros atrodo puošnios skaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 08, 15:18)
va,kaip saunu ir nauju vardu temeleje atsirado ir nauju darbeliu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as ,tai va vakar tyliai ,ramiai pasibaigiau savo nebaigtaja  Gentiana,pasirodau,kad nesakytumet,kad nemezgiau,o tik klausinejau  mirksiukas.gif teks vakare,o gal ryt "karti"ant adateliu (bandziau su garais lyginti,bet kazko ne taip man ziurisi) tongue.gif
[url=http://images60.fotki.com/v778/photos/9/1823649/10089233/IMG_0414-

Su pabigtuvėm 4u.gif 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Rzivilele @ 2011 12 08, 15:31)
Štai ir mano gentiana (foto daryta telefonu, todėl kokybės trūksta...)

Irgi dyyydelė bigsmile.gif Ir tave su pabaigtuvėm 4u.gif 4u.gif

Tai su Gentiana jau visos g.gif Atsiliepkit kas dar nesirodėt 4u.gif

QUOTE(Sissta @ 2011 12 08, 16:21)

Dabar pradedu Vlad, tai laukit vel po kokio menesio biggrin.gif
user posted image

Svarbu pabaigei 4u.gif

Vlad ir aš mezgu dabar, Transition dalį baigiu, kažkaip po Gentianos nuobodoka blush2.gif bet užtatai kaip greitai palyginus mezgasi ax.gif
Atsakyti
visas su pabaigtuvėm 4u.gif
visos gražios labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 12 07, 20:09)
vienintelė, kurią turiu kompe biggrin.gif tik tampysiu dar kartą kraštelius.

Grazu wub.gif
Atsakyti

Kaip grazu, as cia atejusi kas kara alpstu prisiziurejusi, taip nagai niezti pradeti... o dar kitu reikalu marios... BET JAU TURIU VIRBALUS IR SIULUS!!!
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 12 08, 18:47)
Kaip grazu, as cia atejusi kas kara alpstu prisiziurejusi, taip nagai niezti pradeti... o dar kitu reikalu marios... BET JAU TURIU VIRBALUS IR SIULUS!!!

thumbup.gif thumbup.gif greit ir mes alpsim nuo tavųjų grožybių mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai koks bus bendras darbas ir nuo kada?
Atsakyti
Gentianos abi puikios, saunuoles,ir sistos grazi skara thumbup.gif
Atsakyti
Daug gražių skarų parodėt.
Galėčiau sau eiti ir kokią skarą pradėti, bet ... nebeišsirenku . cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
visu grazios skaros thumbup.gif
as tai lengva issirinkus numezgiau balta ir alyvine pradejau.Frozen leaves
Dar kartais prie savo margos prisoku,mazgius apsirgo,tai namie sedziu..tikiuosi pabaigt iki kol pradesim pilkaja.
Linaule gal schemas gali imest.
Atsakyti