Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

QUOTE(Vėjūna @ 2011 12 10, 21:49)
Noreciau ir as jungtis prie sio mezginio. Tik is anksto perspeju, kad mezgu letai, o ir laiko ne marios, bet vis tiek sraiges zingsniu tikiuosi finisa pasiekti

drinks_cheers.gif Prašom prašom 4u.gif

Na va, Vlad pribaigiau, beliko išskalbt, ištempt smile.gif Labai didelė atrodo g.gif
Atsakyti
o "Sapnu gaudyklej" tas kringelis kur o su kojytem yra tai tikrai ne trys sumegztos i viena ten gal persukta akis gali buti? nes schemoj kai kur yra neryškiai nupiešta kur turi buti trys sumegztos kartu o kur dvi atkreipkit demesi
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 09, 15:37)
va,begoglindama dar tokia skara radau,bet gaila,kas schemutes neina iziureti(nesididina) verysad.gif
http://img1.liveinte...3nothumb500.jpg
http://img0.liveinte...1nothumb500.jpg

o sia kas nors megzit? laabai grazi.
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2011 12 11, 09:20)

aš planuoju megzti kai išsiaiškinsiu ka reiškia sutartiniai ženklai
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2011 12 11, 09:20)

Sia skara pavadinom "SAPNU GAUDYKLE"
taip jau kompanija susidariusi,prasom jungtis ,jei patinka ,kartu megsim,kartu aiskinsimes mirksiukas.gif

as vakar truputi jau pamezgiau ax.gif
Tose schemose tas rutuliukas su kojytem,tai tikrai persukta akis,pakrypes pagaliukas ,tai arba 2 akis sumezgi i kaire,arba i desine-priklauso nuo pagaliuko pakrypimo:,o tokie kaip 3-ys pagaliukai-tai ten 3-rys akys sumegztos i vienapilksvi langeliai-nieko nera,
ten raidem pazymeti motyvai ir parodyta,kaip jungiasi kuri dalis prie kurios.... o va ka tas kringelis reiskia,tai dar nezinau-kai damegsim iki tos vietos ,gal issiaiskinsim......

GAL KURI IS TU SENESNIU PATYRUSIU MEZGEJU YRA MEZGUSI KA, IR GALETU MUMS PAGELBETI,KA TAS "KRINGELIS"REISKIA,butume labai dekingos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, mergiukes, paaiškinkit neišmanėlei, doh.gif kaip čia man susitvarkyti su tokiu ženklu. Mano mezgimo knygoje, kuri gelbsti dažnai tokio nėra. X - 2 снять, 1 лиц, протяжка. Ar čia reikia dvi nukelti, vieną gerai išmegzti ir ją per anas dvi nukeltas išmegzti.
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2011 12 11, 10:52)
Labas rytas, mergiukes, paaiškinkit neišmanėlei,  doh.gif kaip čia man susitvarkyti su tokiu ženklu. Mano mezgimo knygoje, kuri gelbsti dažnai tokio nėra.  X  - 2 снять, 1 лиц,  протяжка. Ar čia reikia dvi nukelti, vieną gerai išmegzti ir ją per anas dvi nukeltas išmegzti.

Pro tas dvi nukeltas ištraukti išmegsta akį.
Atsakyti
Knifofija aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 11, 11:28)
Sia skara pavadinom "SAPNU GAUDYKLE"
taip jau kompanija susidariusi,prasom jungtis ,jei patinka ,kartu megsim,kartu aiskinsimes mirksiukas.gif

as vakar truputi jau pamezgiau  ax.gif
Tose schemose tas rutuliukas su kojytem,tai tikrai persukta akis,pakrypes pagaliukas ,tai arba 2 akis sumezgi i kaire,arba i desine-priklauso nuo pagaliuko pakrypimo:,o tokie kaip 3-ys pagaliukai-tai ten 3-rys akys sumegztos i vienapilksvi langeliai-nieko nera,
ten raidem pazymeti motyvai ir parodyta,kaip jungiasi kuri dalis prie kurios.... o va ka tas kringelis reiskia,tai dar nezinau-kai damegsim iki tos vietos ,gal issiaiskinsim......

GAL KURI IS TU SENESNIU PATYRUSIU MEZGEJU YRA MEZGUSI KA, IR GALETU MUMS PAGELBETI,KA TAS "KRINGELIS"REISKIA,butume labai dekingos  4u.gif

jau ir aš eisiu pradeti ta skaryte wub.gif manoji bus salotines spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 11, 12:51)
jau ir aš eisiu pradeti ta skaryte  wub.gif manoji bus salotines spalvos  ax.gif

as tai dabar sustojau,ties 31 eile,ten lyg ir baigiasi centrine akis,ziuriu i ta orginalia skara,taip lyg ir turetu buti......jauciu,dar daug klaustuku laukia ateiti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 11, 12:57)
as tai dabar sustojau,ties 31 eile,ten lyg ir baigiasi centrine akis,ziuriu i ta orginalia skara,taip lyg ir turetu buti......jauciu,dar daug klaustuku laukia ateiti..... doh.gif

o tai tas dešinej puses stulpelis ne centras? blush2.gif kažkaip taip buvau sumasčius kas kraštukui dar po dvi akytes užsidesiu kraštuose
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 11, 13:02)
o tai tas dešinej puses stulpelis ne centras?  blush2.gif  kažkaip taip buvau sumasčius kas kraštukui dar po dvi akytes užsidesiu kraštuose

as tai irgi dadejau abiejuose krastuose po aki....
as kiek suprantu,tai pradejus megzti ta centrine akis yra kaires puses ta viena persukta akis,kuri tesiasi iki 31 eiles,nes paziurejus i pirma ta schema,tai virsuje pazymeta D,o po to eina D+,tai reiskia,kad ten tas centras g.gif
Atsakyti