Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 15:25)
Gal tiesiog foto galetumet ideti? kaip atrodo tas taskinis, koks kiekis kvepalu, kaina  bigsmile.gif

Galiu as ideti, nes as juos parduodu. Tiek ant dezutes tiek ant buteliuko apacios buvo tas pats taskinis kodas. Kvepalai is JAV. 100 ml. As pati juos taip pat pirkau cia SM, jeigu tai klastote, reiskia apgavo ir mane, nes mokejau kaip uz originalius. verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilina: 15 gruodžio 2011 - 14:37
QUOTE(Pilina @ 2011 12 15, 14:35)
Galiu as ideti, nes as juos parduodu. Tiek ant dezutes tiek ant buteliuko apacios buvo tas pats taskinis kodas. Kvepalai is JAV. 100 ml. As pati juos taip pat pirkau cia SM, jeigu tai klastote, reiskia apgavo ir mane, nes mokejau kaip uz originalius. verysad.gif

man panasu, kad kvepalai originalus. Koks kodukas ispaustas? Siaip dugno lipduko iziureti neimanoma, gal iseitu geriau nufotkinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 15:58)
man panasu, kad kvepalai originalus. Koks kodukas ispaustas? Siaip dugno lipduko iziureti neimanoma, gal iseitu geriau nufotkinti?  ax.gif

Ant lipduko kodo nera. Tik tas taskinis kur kaireje neryskiai matosi. Dezutes gaila neissaugojusi, niekad ju nekaupiu.
Atsakyti
ant maniškių Euphoria kodukas nei įspaustas, nei taškinis (išskyrus C1), o priklijuotas atskiras lipdukas su ilgu kodu. ir ant dėžutės taip pat. originalumu neabejoju. ir netikiu, kad egzistuoja vienintelis teisingas žymėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 12 15, 15:06)
Ant lipduko kodo nera. Tik tas taskinis kur kaireje neryskiai matosi. Dezutes gaila neissaugojusi, niekad ju nekaupiu.

As nematau jokio taskinio kodo, koks jis gal pasakytumet?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 16:52)
As nematau jokio taskinio kodo, koks jis gal pasakytumet?

pirmoje nuotraujoje kaireje puseje, juodi taskiniu budu atspausdinti skaiciukai. (jie pasitryne). Ryskiau neiseina nufotografuoti nes atsispindi blizgus dugnas.
Atsakyti
turbut sitoj vietoj kodukas?? g.gif
user posted image

pas mane ant testerio tai lipdukas ant dugno ir ten kodukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 15, 16:10)
turbut sitoj vietoj kodukas??  g.gif
user posted image

pas mane ant testerio tai lipdukas ant dugno ir ten kodukas  4u.gif

as niekaip lens.gif kas cia nupiesta biggrin.gif O jus?
Papildyta:
QUOTE(Pilina @ 2011 12 15, 16:06)
pirmoje nuotraujoje kaireje puseje, juodi taskiniu budu atspausdinti skaiciukai. (jie pasitryne). Ryskiau neiseina nufotografuoti nes atsispindi blizgus dugnas.

Siaip tokio zymejimo neteko matyti, o kokie skaiciukai neimanoma iziuret? g.gif
Atsakyti
sveikos,
mergaites kaip manote - ar cia originalus kvepalai?

user posted image
Atsakyti
Tęsiant kalbą apie euphoria, vakar pažiūrėjau Sarmoj. Tai ant testerinių pakuočių kodai yra ant lipdukų - ant vienų juodi, ant kitų -tik įspausti. O ant supakuotų parduodamų pakuočių - panašiau į taškinius kodus ir tikrai daugiau nei 4 skaitmenų (nebesuskaičiavau ant greitųjų, pardavėjos dirba savo darbą ir siūlo pagalbą ax.gif ).
Pasirodo tiesa, kad nėra vienodo žymėjimo ax.gif
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 16 gruodžio 2011 - 10:03
QUOTE(martulia @ 2011 12 15, 23:09)
sveikos,

user posted image

manau, originalus. Juk 30-tukas. Ko gi bus fuflo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 16 gruodžio 2011 - 10:26
QUOTE(martulia @ 2011 12 16, 00:09)
sveikos,

user posted image

Manau viskas tvarkoj su siais kvepaliukais,vien sprendziant is buteliuko lygus dailus smile.gif
Atsakyti