Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(theorema @ 2012 01 26, 23:12)
kaip minėjau spirito, acetono kvapo pradinėje stadijoje.

Šiandien susidūriau su vyriškais kvepalais acetoniniu kvapu pradžioj.. O vėliau, mano atveju, nelieka ten beveik jokio kvapo, rūgštelė kažkokia.. doh.gif
Pagal kodus pasenę..
Atsakyti
theorema,o kurie čia tie Gucciai?

Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 26, 23:12)
Atrodo būsiu nusipirkusi originalius kvepalus, bet iš to pasiutimo , kad gavau fake'ą -  atidavusi. lotuliukas.gif

Jooo,pasirodo,būna ir taip thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu aš čia dėl TM Alien spalvos,turiu paskutinius lašus į atomiką persipurškus,vyras butelaitį dovanojo jiems tik atsiradus-spalva ryškiai violetinė,gerokai ryškesnė nei gluosnio įkeltoj foto.
Apžiūrėjau ir mėginį,kurį esu pernai gavus,tai ten spalvike jau blankesnė,bet irgi violetinė.
Aš pilnai suprantu,kad kvepalų spalva gali patamsėt/pašviesėt,bet spalva tai panaši,o kad iš kokių žalių į rožinius gali išvirst tai schmoll.gif .
Atsakyti
Tu fake'u dabar visur tiek, kad naturalu, kad jau vaidentis pradeda kur ir nebuve. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 26, 23:25)
theorema,o kurie čia tie Gucciai?

user posted image
Iš buteliuko sprendžiau, kad originalūs. (Tarp kitko, purškiasi srove)
Šiandien dar patikrinau užvakar purkštą bloterį - kvapo beveik nesijaučia. Nebežinau, ką galvoti. g.gif Gal galite (turinčios šiuos kvepalus) parašyti, koks lipdukas apačioje ir kas jame?
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 27, 08:49)
user posted image
Iš buteliuko  sprendžiau, kad originalūs. (Tarp kitko, purškiasi srove)
Šiandien dar patikrinau užvakar purkštą bloterį - kvapo beveik nesijaučia. Nebežinau, ką galvoti.  g.gif  Gal galite (turinčios šiuos kvepalus) parašyti, koks lipdukas apačioje ir kas jame?

O koks cia kiekis? Ar cia testeris? Buteliukas atrodo originalus. O del ju atomato, tai taip, is pradziu labai intensyvus sakyciau naftalino kvapas, o to po pasirodo sandalmedis su vanile.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 27, 09:49)
user posted image
Šiandien dar patikrinau užvakar purkštą bloterį - kvapo beveik nesijaučia. Nebežinau, ką galvoti.  g.gif  Gal galite (turinčios šiuos kvepalus) parašyti, koks lipdukas apačioje ir kas jame?

Turiu situs kvepalus,nera sleifiniai,labiau arti odos,bet jauciu visa diena.Tik ispradziu stiprus kvapas,paskui labai ramus,man kvepia juodoju sokoladu. smile.gif
Atsakyti
As nelabai tikiu, kad sitie Gucci isvis yra padirbinejami. Kvapas geras, idomus, bet tikrai ne masems. Ar apsimoka toki sakykim, "nepopuliaru" kvapa padirbineti?
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 27, 09:49)

Man tai originalūs atrodo. Turėjau neseniai likutį, tai mano lipdukas buvo mažas apvalus ant dugno vidurio.
Radau fotkę savųjų.
user posted image
Matosi, kad 50 ml ir dar kažkas-gal skaičiai. Pasididinus kompe nematau. Bet panašu kažkas į 6 simbolių kodą g.gif Galiojimo laiką su atidarytu indeliu.

Turiu pasilikus atomiką, tai man jokio acetono ar spirito kvapo nesijaučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 27 sausio 2012 - 10:39

Susiradau darbe, buvau užsirašiusi - kodukas E0362. Na ir tas Scannon Paris. Kas apskritai tas Scannon?
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 01 27, 12:00)
Susiradau darbe, buvau užsirašiusi - kodukas E0362. Na ir tas Scannon Paris. Kas apskritai  tas Scannon?

jokio acetono ir jokio naftalino, nuostabiausias kvepalas!
heliotropo gal nemėgsta kas ar dar ko? o gal rimtai sugedęs?
mažiukas apvalus lidukas ir pas mane yra ir ant tokios talpos, ir ant mažiuko; juose tas pats Scannon Paris yra biggrin.gif Tik mano ant didžiojo kodukas iš 6 ir su raidėmis, o ant mažiuko skaičiai.

bet tai kvapas svarbiausia. Kas jį paėmė - mano,kad originalus ir kad nesugedęs?

Atsakyti