Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(mimi88 @ 2011 11 25, 15:52)
laukiu nuomoniu del dior j'adore, reiktu operatyvios pagalbos help.gif  help.gif  help.gif

Atrodo neabejotinai originalūs g.gif pirkčiau drąsiai.
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 11 25, 14:52)
laukiu nuomoniu del dior j'adore, reiktu operatyvios pagalbos help.gif  help.gif  help.gif

O su nujimtu kamstuku ner foto?
Esu susidurusi su padirbtais J`adore, daug "grozio" slepiasi po kamstuku.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 25, 17:08)
Atrodo neabejotinai originalūs g.gif pirkčiau drąsiai.

QUOTE(Malena @ 2011 11 25, 17:44)
O su nujimtu kamstuku ner foto?
Esu susidurusi su padirbtais J`adore, daug "grozio" slepiasi po kamstuku.

aciu uz pagalba, deja nors ir taremes pardaveja kvepalus pardave kitai pirkejai, kuri matyt nieko neklausinejo unsure.gif o taip norejau tu kvepaliuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 25 lapkričio 2011 - 20:45
O šiaip Douglas turi pardavime chanel kvepalų? Ir ką reiškia, jei nugarėlėje yra toks magnetinis lipdukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 26, 10:24)
O šiaip Douglas  turi pardavime chanel kvepalų? Ir ką reiškia, jei nugarėlėje yra toks magnetinis lipdukas? g.gif

Turi.Lipdukas ,gal,kad nepavogtų g.gif -kad cypsėtų pro duris nešant.
Atsakyti
aišku, bet tai va, reikškias gali išsinešti, nes radau tokius MD pardavinėjamus.
kaip manot, čia originalūs?

http://www.manodrabu...-chanel-likutis
Atsakyti
Mamytes, as siulyciau visalaik ziureti i antra plana nuotraukos. Mes visos zinome kad originalus kvepaliukai ( kosmetika, drabuziai ir t.t. ) kainuoja nemazai, tad jeigu antras planas- nekoks vaizdas, mazai sansu kad zmones "taip" gyvenantys turi pinigeliu kvepalams uz pora simtu. Cia mano nuomone. Nors visi mes zmones ir buna isimciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 17:07)
Mamytes, as siulyciau visalaik ziureti i antra plana nuotraukos. Mes visos zinome kad originalus kvepaliukai ( kosmetika, drabuziai ir t.t. ) kainuoja nemazai, tad jeigu antras planas- nekoks vaizdas, mazai sansu kad zmones "taip"  gyvenantys turi pinigeliu kvepalams uz pora simtu. Cia mano nuomone. Nors visi mes zmones ir buna isimciu.  4u.gif

hm.. dabar zinosiu kad fotografuodama kvepalus turiu sudėti aplik visus savo auksus bigsmile.gif lotuliukas.gif tada bet koki fufeli prastumčiau bigsmile.gif P.S. fufeliu neturiu mirksiukas.gif ax.gif

iš tikro nesivadovaučiau tokia taisykle ax.gif iš karto iškilo man vaizdas seno skelbimo, patikimos nares.. orginalus kvepalai , jei neklystu dior addict buvo ir jie stovejo ant nekokio stalo ax.gif na kur kaime dar buna pas kažka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 27, 16:28)
hm.. dabar zinosiu kad fotografuodama kvepalus turiu sudėti aplik visus savo auksus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  tada bet koki fufeli prastumčiau  bigsmile.gif  P.S. fufeliu neturiu  mirksiukas.gif  ax.gif 

iš tikro nesivadovaučiau tokia taisykle  ax.gif  iš karto iškilo man vaizdas seno skelbimo, patikimos nares.. orginalus kvepalai , jei neklystu dior addict buvo ir jie stovejo ant nekokio stalo  ax.gif  na kur kaime dar buna pas kažka  blush2.gif  blush2.gif

as parasiau kad buna isimciu. 4u.gif tiesiog daug ka perku "is ranku" ir tas rodyklis pas mane irgi sarasiuke, ypac jeigu prekyte neimanoma apziureti o reikia siustis is kito miesto.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 16:07)
Mamytes, as siulyciau visalaik ziureti i antra plana nuotraukos.

pralinksminot biggrin.gif

QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 16:34)
as parasiau kad buna isimciu.  4u.gif  tiesiog daug ka perku "is ranku" ir tas rodyklis pas mane irgi sarasiuke,

kokie dar rodikliai sąrašiuke?
Atsakyti
Nu cia tai uzpuolet mane! verysad.gif as nesneku apie turtus ir fotikus ir t.t. Negaliu ideti foto kaip pvz. nes neturiu tam teises, bet kas suprato apie ka as cia, tas suprato.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 17:46)
Nu cia tai uzpuolet mane!  verysad.gif  as nesneku apie turtus ir fotikus ir t.t. Negaliu ideti foto kaip pvz. nes neturiu tam teises, bet kas suprato apie ka as cia, tas suprato.

Nejamkit į galvą,mes tik erzinamės,čia daug sarkastiškų moteriškių smile.gif dažnai pasišaipom iš tokių kategoriškų pareiškimų,nes kuo ilgiau gyveni,tuo labiau įsitikini,kad gyvenime būna VISAIP.
Atsakyti