Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 36 tema

QUOTE(Gyte66 @ 2011 11 25, 10:27)

Man jis toks gražus būtų, bet jau užtrauktukas nugaroj doh.gif doh.gif doh.gif Kaip koks antikūnis prisegtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 24, 21:36)
man kažkaip tas pasiglamžymas netrugdo visai  blush2.gif

O man ir ''Felted wool mini'' panasiai nuo sedejimo pasiglamzo horizontaliomis raukslemis,bet man irgi netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 11 24, 22:54)
Panašus, bet ne visai toks. Aš turiu tą praėjusių metų, va tokią spalvą: http://www.heartsand...-two-plaid.html

Nu nerealus.  wub.gif Standus ir visai nesiglamžo.

micefee, turi si, ir tokios pat spalvos, liuks drinks_cheers.gif Tik seniai devejau biggrin.gif

Pamatavau turima, tai siu metu ilgesnis bus bigsmile.gif
--

Kam siusit, merginos? 4u.gif
Atsakyti
kaip cia Factory nuolaida suprasti 30%+25%? blink.gif ir neraso Prices as marked?
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 11 25, 10:56)
kaip cia Factory nuolaida suprasti 30%+25%? blink.gif ir neraso Prices as marked?

Kaip tai neraso, raso raso biggrin.gif Apacioj mazom raidytem
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 11 25, 12:00)
Kaip tai neraso, raso raso biggrin.gif Apacioj mazom raidytem

lotuliukas.gif per gerai tikejausi. tai tie patys 25% off kaip ir Jcrew/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 25 lapkričio 2011 - 11:13
QUOTE(Jucke @ 2011 11 25, 11:30)
Man jis toks gražus būtų, bet jau užtrauktukas nugaroj  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaip koks antikūnis prisegtas  lotuliukas.gif

Man uztrauktukas - ne beda smile.gif
Varvinau i ji seile, kol vienam bloge neperskaiciau, kad
tas audinukas, bukle, siek tiek padidina apimti (gal optiskai ar pan., bet makes a bit bulky).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 25 lapkričio 2011 - 11:45
QUOTE(Arelija @ 2011 11 25, 11:43)
Man uztrauktukas - ne beda smile.gif
Varvinau i ji seile, kol vienam bloge neperskaiciau, kad
tas audinukas, bukle, siek tiek padidina apimti (gal optiskai ar pan., bet makes a bit bulky).

Daug kur bloguose rašo atsiliepimus, kad sijonuko medžiaga "storina". 4u.gif O šito "gėrio" man tiksliai nereikia - turiu savo pakankamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 11 25, 12:52)
Daug kur bloguose rašo atsiliepimus, kad sijonuko medžiaga "storina".  4u.gif O šito "gėrio" man tiksliai nereikia - turiu savo pakankamai  lotuliukas.gif

Reiskiasi, ji dar labiau nukainuos lotuliukas.gif
Atsakyti
apsvieskit pas ka uzsisakinejate j crew prekes?pas kokia forumo nare ?uzsinorejau vienos nuostabios apyrankes. bigsmile.gif ar apsimoka siustis viena daikta per tarpininke jei 30 dol kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 25, 23:10)
apsvieskit pas ka uzsisakinejate j crew prekes?pas kokia forumo nare ?uzsinorejau vienos nuostabios apyrankes. bigsmile.gif  ar apsimoka siustis viena daikta per tarpininke jei 30 dol kainuoja?

lygiai taip pat apsimoka kaip ir brangų daiktą, ar daug daiktų.
Savo procentus juos skaičiuoja nuo sumos, o svoį irgi ima realų, nėra jokių minimalių reikalavimų
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 11 25, 10:03)

As kaip noreciau siu marskinuku, man ju spalva nuostabi wub.gif Gaila, Chloja man didokus pardavinejo ax.gif
As turiu frosted paisley spalvos marskinius, kuriu medziaga irgi medvilne ir silkas - gyvai zymiai graziau atrodo, o medziaga man gal net labiau patinka nei silkiniu.
Atsakyti