Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 36 tema

Nesuprantu, kas cia yra, atrodo niekas neperka siandien jcrew unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 12 04, 15:14)
Eimute, o kaip dydis? padidintas? 4u.gif
Papildyta:
http://www.jcrew.com...~~~~~/46336.jsp
mergaites, kaip sito dydis? atitinka? ar labai trumpas? g.gif

Aha padidintas.
Atsakyti
As ziurejau ziurejau siandien i Bonnie blouse.. bet taip ir nenusiunciau, kol dar mano dydis buvo..
Nezinau, ar muslin spalva man grazi g.gif Gal kas turit ir galit pakomenuoti, kaip gyvai ji atrodo ir ar graziai realiai ziurisi juodo ir balto kontrastas? Nes ant manekenes pasidarkiusi ji man kazkaip rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazi ta Bonnie bliuska, ir sitos spalvos gerai ziurisi, realiai ji ne balta o daugiau kremine. Dydi atiitnka, arba net pamazinta, nes man 6 dydis mazas buvo, siunciau siandien 8 dydi, bet panasu kad nuo papildymo niekas nepirko iki dabar ir jau neliko doh.gif Pikta dabar ziauriai, nes taip jos norejau verysad.gif
Atsakyti
Tikrai kazkas pirko ir ne viena karta, nes dydziai tirpo palaipsniui biggrin.gif
O kaip ta iskirpe realiai ziurisi? Ar nesukrenta ji raistelius uzrisus?
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 12 04, 17:05)
Tikrai kazkas pirko ir ne viena karta, nes dydziai tirpo palaipsniui  biggrin.gif
O kaip ta iskirpe realiai ziurisi? Ar nesukrenta ji raistelius uzrisus?

Turbut kazkam pirko, tik ne man doh.gif lotuliukas.gif
Man tai graziai, labai graziai wub.gif O koki dydi gaudai?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 04, 16:59)
Labai grazi ta Bonnie bliuska, ir sitos spalvos gerai ziurisi, realiai ji ne balta o daugiau kremine. Dydi atiitnka, arba net pamazinta, nes man 6 dydis mazas buvo, siunciau siandien 8 dydi, bet panasu kad nuo papildymo niekas nepirko iki dabar ir jau neliko doh.gif Pikta dabar ziauriai, nes taip jos norejau verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi nepagavo sios grazuoles nes nebeliko dydzio verysad.gif as 6 gaudau...
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 04, 17:08)
Turbut kazkam pirko, tik ne man doh.gif  lotuliukas.gif
Man tai graziai, labai graziai wub.gif O koki dydi gaudai?

As tai maziausia blush2.gif Kiek turiu, visos silkines 00 man thumbup.gif Tik vieni marskinukai silko su medvilne galetu vos didesni gal buti.
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 12 04, 17:20)
As tai maziausia  blush2.gif  Kiek turiu, visos silkines 00 man  thumbup.gif  Tik vieni marskinukai silko su medvilne galetu vos didesni gal buti.

Sita tai man kazkokia pamazinta gal net, visad is jcrew imu marskinius 4 dydzio, su silku jau apsidraudimui imu 6, o cia sita 6 man gerokai maza buvo, reikia net 8 dydzio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akmenija33 @ 2011 12 04, 14:08)

Kaip ir žadėjau, dedu Bateau button sweater, dydis XS, mano išmatavimai: 90-74 -97, ūgis 164
Fto daryta su mobiliu telefonu, tai kokybė šiaip sau blush2.gif

Grazu 4u.gif Spalva labai grazi
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 04, 17:32)
Sita tai man kazkokia pamazinta gal net, visad is jcrew imu marskinius 4 dydzio, su silku jau apsidraudimui imu 6, o cia sita 6 man gerokai maza buvo, reikia net 8 dydzio blink.gif

Tai vat ir tas tikriausiai pristabde dar mane..
Keistai su bonnie dydziais - man toks ispudis net susidaro, kad gal jcrew etiketes jai bet kaip prisiuvo g.gif Nes viena gavo 2 dydi su 46 per krutine, kita 6 dydi su tiek pat per krutine g.gif
Atsakyti
Na va, ant greicio padariau foto (nelyginau, nes jau pardaviau vienai merginai ja). 6 dydis, ugis 176cm, labai gero ilgio, uzpakalyje ilgesne nei priekyje, iskirpte nera gili. Aisku, cia nera vaizdo, bet siaip ji labai grazi wub.gif
http://www.part.lt/i...?dum=2134392365
http://www.part.lt/i...G?dum=540163710
Atsakyti