Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(mimi88 @ 2013 09 21, 19:01)
drinks_cheers.gif man levres scintilantes vieni geriausiu, drekina daug geriau nei dior (addict), bet del sepetelio sutinku. man levres scintilantes net kai nusitrina lupos buna minkstos, sudrekintos, o ir tekstura labai maloni, ir blizga itin lyg butu lb lipnus nors taip nera

drinks_cheers.gif siandien gavai Chaneli levres scintilantes blizgi, tikrai puikus, noresiu dar ir kitos spalvytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 02 12, 17:08)
drinks_cheers.gif siandien gavai Chaneli levres scintilantes blizgi, tikrai puikus, noresiu dar ir kitos spalvytes biggrin.gif

man taip pat geriausi Chanel levres scintillantes blizgiai, visiškai nelipnūs ir maloniai ant lūpų jaučiasi, tik labai trumpai laikosi sad.gif

Šiandien gavau Burberry blizgį, spalvytė gan ryški, įsigerianti, mažai lipnumo thumbup.gif o laikosi gerai sakyčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 01 04, 21:35)
Nebandet jus tada limpanciu.. jei Gloss in love jums limpantys  4u.gif  biggrin.gif Kazkiek turi lipnumo, bet tikrai prie lipnesniu

Nusipirkau Gloss in Love ir jis mana labai patinka thumbup.gif bent jau man nelipnus smile.gif malonaus skonio ir graziai atrodo.
Atsakyti
Gal kuri bandete si-
Estée Lauder
Pure Color High Intensity Lip Lacquer, kokie atsiliepimai? kaina didoka, bet gal vertas demesio
user posted image
http://www.douglas.l...ty-lip-lacquer/

Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2014 02 27, 21:35)
Nusipirkau Gloss in Love ir jis mana labai patinka  thumbup.gif  bent jau man nelipnus smile.gif malonaus skonio ir graziai atrodo.

Pritariu kiekvienam žodžiui
Atsakyti
Būkit geros rekomenduokit lūpų blizgesį su žėručiais, kad suteiktu tikrai gerą veidrodinį blizgėjimą ir būtų malonus ant lūpų. Man reikia neautralaus, kad galėčiau pablizginti lupdažiu padažytas lūpas, nes dauguma mano turimų blizgių yra su spalvytėm ir be žėručių. Paskutinį įsigijau isadoros su vitaminais, bet jis kažkaip susigeria, ir dingsta tas blizgėjimas g.gif Nemanau,kad vertas 60lt.. Naudoju spalvotus nyx, revlon, bourjois 3d.. Tiesa atradau artdeco atitinkanti visus kriterijus, neuatralu, beveik permatomą, su švelniu atspalviu, kuris ant lūpų net nesimato, ir su žėručiais, lūpos tikrai blizga labai gražiai. tas šlapias veidrodinis efektas. Bet su pipiriniu dilgčiojimu ant lūpų man buvo bėda, gerai, kad testeri išmėginau biggrin.gif
Atsakyti
tikrai, super tas Gloss in love bigsmile.gif dar patiko loreal, smashbox, NYX neblogi, nors labiau patinka vazelinai. smile.gif Ypac nivea toks rozinis, malonus atspalvis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 10 liepos 2014 - 15:25
QUOTE(Heichera @ 2014 06 24, 12:37)
Būkit geros rekomenduokit lūpų blizgesį su žėručiais, kad suteiktu tikrai gerą veidrodinį blizgėjimą ir būtų malonus ant lūpų. Man reikia neautralaus, kad galėčiau pablizginti lupdažiu padažytas lūpas, nes dauguma mano turimų blizgių yra su spalvytėm ir be žėručių. Paskutinį įsigijau isadoros su vitaminais, bet jis kažkaip susigeria, ir dingsta tas blizgėjimas g.gif Nemanau,kad vertas 60lt.. Naudoju spalvotus nyx, revlon, bourjois 3d..  Tiesa atradau artdeco atitinkanti visus kriterijus, neuatralu, beveik permatomą, su švelniu atspalviu, kuris ant lūpų net nesimato, ir su žėručiais, lūpos tikrai blizga labai gražiai. tas šlapias veidrodinis efektas. Bet su pipiriniu dilgčiojimu ant lūpų man buvo bėda, gerai, kad testeri išmėginau biggrin.gif

man patiko labai DIOR neriebus su blizguciais smile.gif
Atsakyti
Patiko Lumene lūpų blizgis:

http://www.lumene.co...pearl-lip-gloss

Nelipnus, lengvai jaučiasi ant lūpų, malonus kvapas, nesausina lūpų, lūpų kraštuose po kurio laiko neatsiranda apnašų, kaip su kitais lūpų blizgiais ar dažais thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie Shiseido lacquer gloss laque brillance? ar labai lipnus, kaip laikosi, nedziovina lupu? g.gif

Kuo skiriasi Dior addict lip polish nuo gloss? g.gif Gloss esu turejus, o polish nebandzius.Kazin jis lipnesnis, gal ilgiau isliekantis nei gloss g.gif
Atsakyti
Dior lip polish nuostabus, tikrai nelipnus smile.gif Man putlino gražiai, nesausino, jie neblizga kiek suprantu, tuo ir skiriasi.
Atsakyti
patarkite kokios firmos blizgesiuko buna pasitepus slapias efektas .lupos putlesnes atrodo ax.gif
Atsakyti