Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Esu iš tų,kurios labai nemėgsta sausų lūpų jausmo. Pastoviai tepu daug vazelino,jei pasitepu lūpdažiu ar blizgiu,vos pajaučiu kad sluoksniuojasi (sušoka) arba traukia,iškart nusivalau,nes kitaip negaliu,tad man atradimas yra:

https://www.douglas....nourishing-oil/

Blizgis ilgai neišlieka,nes susigeria per kokią valandėlę,tačiau man ne problema kas valandą pasitepti.. lūpos nepriekaištingai atrodo ir jaučiasi..Pamaitintos wub.gif Rekomenduoju!
Atsakyti
Man patinka šie TBS Love gloss - gražios spalvos, nelipnūs, gražiai žerintys (nėra tokie kad šiaip pavieniai blizgalai ant lūpų būtų), skaniai kvepia wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labai patinka Dior Adict Fuild stick wub.gif
Atsakyti
Kas gali palyginti Lancome Juicy Tubes su VS blizgesiais tubelėse??? Taip, firmos nevienodo "lygio", bet domina išsilaikymo, lipnumo skirtumai, galų gale spalvos, blizgios dalelės smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Turejus ir Lancome, ir VS, tai man jie labai panasus. Abu lipnus, Lancome gal kiek labiau, laikosi taip pat abu labai gerai. VS kartais ir pries miega tepdavausi vietoj vazelino, tai dar ryte jausdavau ji ant lupu. Na o spalvu ir blizgumo juk negalima palygint, nebent butu apie konkrecias spalvas klausiama, nes spalvu begalybe ir jos skirtingos (vienos daugiau, kitos maziau pigmentuotos, vienos blizgesnes, kitos ne tokios blizgios). Ai, nu ir skoniai abieju firmu ryskus ir stiprus, bet nuo konkrecios spalvos irgi priklauso koks skonis.

Jei domina VS, tai tikrai verta pabandyt - kainos ju mazos, tai negaila ismest, jei nepatiks, nors jei Lancome patinka ir siaip megsti lipnius, kvapnius blizgius, tai manau tikrai patiks.
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 10 11, 15:44)
patarkite kokios firmos blizgesiuko buna pasitepus slapias efektas .lupos putlesnes atrodo ax.gif

Ir mane domintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boom! @ 2015 04 28, 11:27)
man atradimas yra:

https://www.douglas....nourishing-oil/

Blizgis ilgai neišlieka,nes susigeria per kokią valandėlę,tačiau man ne problema kas valandą pasitepti.. lūpos nepriekaištingai atrodo ir jaučiasi..Pamaitintos wub.gif  Rekomenduoju!

O ka manot apie si? 4u.gif http://www.clarins.c...C050303007.html

QUOTE(zappy @ 2015 05 13, 07:55)
Kas gali palyginti Lancome Juicy Tubes su VS blizgesiais tubelėse???  Taip, firmos nevienodo "lygio", bet domina išsilaikymo, lipnumo skirtumai, galų gale spalvos, blizgios dalelės smile.gif smile.gif smile.gif

Juicy tubes lupas kur kas labiau puoseleja negu VS. Lipnumas ir issilaikymas pas abu labai panasus, blizgesys taipogi. Abu kvapnus, tik VS man labiau jauciasi saldumas, kai apsilaizai. As VS vien todel negalejau naudot, del perdidelio saldumo (ne kvapo o skonio prasme, matyt cukraus per daug deda mano skoniui smile.gif ), ir del to kad jie nepuoseleja lupu, iskart kildavo noras nusivalyt, lupas tarsi tempt pradedavo.

QUOTE(fortuneafilius @ 2015 06 23, 10:53)
Ir mane domintu bigsmile.gif

rinkites tokius kurie tirstesni, netgi lipnoki, ir be blizguciu. Vienas is pvz. - Juicy tubes melon.

Kitas pvz. Bell
user posted image
Atsakyti
Favoritu favoritas - Lipojen lip plumper, islieka visa diena, drekina, bizga tobulai. Spava vis ta pacia naudoju, gal kas naudojo kitokias? Kokie ispudziai? Cascadoje 50% nuoaida, jei kam aktualu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esu giliose lupo blizgiu paieskose. Luposs linkusios sauseti. Reikia blizgio ,kuris nesausintu lupu, gal ir blizguciu turetu ir nebutu labai ryskus ,patinka tokios spalvos kaip laaabai svelniai rausvi, sakyciau balinta rozine .Aplikatorius labiau patinka tuteleje isspaudziamoje. Gal ka patartumet
Atsakyti
QUOTE(Deimantinė Ana @ 2016 01 14, 14:48)

Clarins instant light natural lip perfector
Atsakyti
Jau kelis metus naudoju Clarins Instand Light, NYX Butter Lip Gloss, o nesenai atradau Clinique Long Last Glosswear. Dabar i kitus blizgius ne neziuriu 4u.gif
Atsakyti
o as vis ieskau ieskau blizgesiu, bet nerandu savojo... atsibodo jau nusipirkti ir poto nebenaudoti, nes nepatinka..
man patinka kai blizgesiai buna glotnus, riebesni, bet ne tokio tipo kaip skysti lupu dazai, kuriuos uzdazius lieka labai ryski spalva.. ypac nepatiko paskutiniai bandyti Maybelline ELIXIR, tokie riebus, kad uztepus ir plona sluoksni bega nuo krastu, nenaturaliai atrodo, nepatiko schmoll.gif

vis mastau apie dior galbut..neesu bandziusi, nes kaina atbaido biggrin.gif

siaip labai patinka Lankome Juicy tubes, ir uzsitepa paprastai, ir laikosi gerai, ir tekstura, viskas patinka, tik kazkaip spalvu mazokas pasirinkimas biggrin.gif

seniau pamenu turejau skaidru juicy tubes su raudonu atspalviu, be jokiu blizguciu ir perlamutro, kvepejo melionais... bet nebepamenu jo spalvos numeriuko doh.gif
Atsakyti