Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 5 tema

vasarai sutarėme Lode keramiką 25 cm už 90 lt. kūbas, veiksmas Klaipėda.
Atsakyti
mura kubais matuoja statybininkai, o uzsakovai - kvadratais.
Normali kaina - 20 lt uz kvadrata. kas daugiau - tas jau.... wink.gif
Atsakyti
kiekviena mieste skaičiuoja vis skirtingai, kūbais man skaičiuoti lengviau-žinai kiek turi palečių ir aišku kiek sunaudota
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2013 03 03, 13:28)
vasarai sutarėme Lode keramiką 25 cm už 90 lt. kūbas, veiksmas Klaipėda.

Aciu labai idomu palyginti, mes statysimes sale Druskininku mes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.idomi diskusija. mano namas 200m2, baigtumas,pilna dezute su stogu,pakalimais,apsiltintas 20cm, uzdetas dekoras,3stiklu brangesni langai (purskiamas granitas,brangi medziaga),viduje juodgrindes,polestirolis,grindinis sildymas,pilna kanalizacija,vandentiekis,elektra ,signalizacija ,garazo vartai ir tt- kaina siai dienai 175 tks. kad i nama isikelti gyventi +90 tkst. (i tai iskaiciuota 15 tks baldams)ir aplinkai dar liks kitiems metams apie 20tks tvora 10 tks
taigi visas 200m2 namas ,su visais irengimais su viskuom maksimumas 300 tks. kvadratas bus nedaugiau 1500m2. visus darbus samdziau ,samdziau gerus statybininkus bet nebrangius.(jei kam reikia galiu rekomenduoti,parasykit man).santechnikai superiniai,profai,jei reikia galiu rekomenduoti. taigi tokia tiesa apie realias kainas.mielieji,nepermokekit smile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 01, 20:15)
o man tai skamba fantastiškai.. mano sesuo nesenai įsikėlė į namą. 200 kv, Vilniaus priemiestis,  Mano akimis  ten tikrai buvo galima kur pataupyti. apdaila iš kokybiškų medžiagų.. net interjero dizainerį samdė smile.gif ir sumokėjo tiek pat kiek jūs. Bet jie nieko nedarė patys.. nič nieko.

aš irgi asmeniškai manau, kad daug ką darant pačiam ir turint geras nuolaidas medžiagom tikrai galima pasistatyti 1000 lt/kv. mes kol kas uošviams nuosekliai to plano laikomės  smile.gif

Atsakyti
Sveiki,
o iš kokio miesto būsit??

QUOTE(zeimiu8a @ 2013 03 10, 12:18)
Sveiki.idomi diskusija. mano namas 200m2,  baigtumas,pilna dezute su stogu,pakalimais,apsiltintas 20cm, uzdetas dekoras,3stiklu brangesni langai (purskiamas granitas,brangi medziaga),viduje juodgrindes,polestirolis,grindinis sildymas,pilna kanalizacija,vandentiekis,elektra ,signalizacija ,garazo vartai ir tt- kaina siai dienai 175 tks.  kad i nama isikelti gyventi  +90 tkst. (i tai iskaiciuota 15 tks baldams)ir aplinkai dar liks kitiems metams apie 20tks tvora 10 tks
taigi visas 200m2 namas ,su visais irengimais su viskuom maksimumas 300 tks.  kvadratas bus nedaugiau 1500m2.    visus darbus samdziau ,samdziau gerus statybininkus bet nebrangius.(jei kam reikia galiu rekomenduoti,parasykit man).santechnikai superiniai,profai,jei reikia galiu rekomenduoti. taigi tokia tiesa apie realias kainas.mielieji,nepermokekit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aidutia @ 2012 04 28, 14:04)
Sveiki smile.gif
Mes taip pat planuojame pradeti namo statybas.. pasiskaičiau jūsų kainas tai mane išgasdino smile.gif mano vyras statybos darbu vadovas (tai nama ruosiasi statyti pats)
apie 130 kv (2 aukstu) plius garazas 30 kv. Sklype yra elektra, pamatai.
Musu paskaiciavimais turetume tilpti i 130 t. (su apdaila, be baldu). Aisku apmastem visas galimas nuolaidas medziagoms, pazistamu pagalba, pazintis...
Na pradesim dirbti galesiu daugiau pakomentuoti smile.gif
Grazus namukai, kaina reali jei stataisi pats is lenkijos veztom medziagom  ax.gif

bigsmile.gif
Idomu...man nerealiai skamba jusu suma smile.gif

Vien medziagos kiek kainuoja..., valymo irenginiai, grezinys ir pan. Yra vietu kur labai nepritaupysi. Musu namas irgi 130 + 30 garazas su katiline. Noretume tilpti bent i 300 000 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeimiu8a @ 2013 03 10, 12:18)
Sveiki.idomi diskusija. mano namas 200m2,  baigtumas,pilna dezute su stogu,pakalimais,apsiltintas 20cm, uzdetas dekoras,3stiklu brangesni langai (purskiamas granitas,brangi medziaga),viduje juodgrindes,polestirolis,grindinis sildymas,pilna kanalizacija,vandentiekis,elektra ,signalizacija ,garazo vartai ir tt- kaina siai dienai 175 tks.  kad i nama isikelti gyventi  +90 tkst. (i tai iskaiciuota 15 tks baldams)ir aplinkai dar liks kitiems metams apie 20tks tvora 10 tks
taigi visas 200m2 namas ,su visais irengimais su viskuom maksimumas 300 tks.  kvadratas bus nedaugiau 1500m2.    visus darbus samdziau ,samdziau gerus statybininkus bet nebrangius.(jei kam reikia galiu rekomenduoti,parasykit man).santechnikai superiniai,profai,jei reikia galiu rekomenduoti. taigi tokia tiesa apie realias kainas.mielieji,nepermokekit smile.gif

taip labai grubiai primečiau kiek galėtų kainuoti tokį namą pastatyti su labai pigia samdoma darbo jėga (nežiūrint jokios kokybės) ir ant medžiagų taupant kiek galima, tai man vis tiek gavosi, jog didelę dalį darbų Jums turėjo atlikti brigados iš Pravieniškių, kurioms Jūs mokėjote tik maistu ir kai kurias medžiagas turėjote nutraukinėti iš kitų objektų už skystą valiutą. todėl darau išvadą jog esate policininkas-statybininkas, kitaip man niekaip nesigula 200m2 namas į tokią sąmatą su Jūsų pavardintais darbais. Viską darant pačiam - gal būt ir įmanoma, bet viską samdant schmoll.gif
Atsakyti
Žinau, kas išleidę tik 75000 (su sklypu, projektais ir komunikacijom 120 t), o jau stovi dėžutė su langais ir durimis, su stogu, apšiltinta ir su fasado apdaila. Suma tikrai tikra, namo plotas virš 120 kv., visus darbus daro du samdyti meistrai, patys savininkai rankų nekiša - jų planas 180 t. su viskuo. Bet...kiekvienam savo...
Mes norėtume 157 kv. (iš jų apie 40 garažas, katilinė, sandėliai) pastatyti ir įrengti už 300 t., projektukas visiškai paprastas - stačiakampis, be balkonų, stoglangių, kolonų ir t.t., į kainą neskaičiuojant visų komunikacijų, sklypo sutvarkymo, statybinės medienos, mansardos grindų, terasos ir kitų medinių elementų. kaip pavyks - pažiūrėsim po keleto metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabukas: 12 kovo 2013 - 13:44
QUOTE(zabukas @ 2013 03 12, 14:41)
Žinau, kas išleidę tik 75000 (su sklypu, projektais ir komunikacijom 120 t), o jau stovi dėžutė su langais ir durimis, su stogu, apšiltinta ir su fasado apdaila. Suma tikrai tikra, namo plotas virš 120 kv., visus darbus daro du samdyti meistrai, patys savininkai rankų nekiša - jų planas 180 t. su viskuo. Bet...kiekvienam savo...
Mes norėtume  157 kv. (iš jų apie 40 garažas, katilinė, sandėliai) pastatyti ir įrengti už 300 t., projektukas visiškai paprastas - stačiakampis, be balkonų, stoglangių, kolonų ir t.t., į kainą neskaičiuojant visų komunikacijų, sklypo sutvarkymo, statybinės medienos, mansardos grindų, terasos ir kitų medinių elementų. kaip pavyks - pažiūrėsim po keleto metų...

Tuomet keliu rankas ir einu pjaustytis venų .... iš sielvarto, kiek esu permokėjęs .... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 12, 15:16)
Tuomet keliu rankas ir einu pjaustytis venų .... iš sielvarto, kiek esu permokėjęs .... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Namas namui nelygus 4u.gif nevienodi ir žmonių poreikiai bei galimybės 4u.gif Ir dar subjektyvus požiūris į patį namą išlenda - vienas stato namą apie kurį svajojo už banko paskolą, kitas apkarpo svajones ir stato kas išeina iš savo kapitalo - kuris teisus neaišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabukas: 12 kovo 2013 - 15:30
Kosmosas smile.gif))
Arba tie meistrai "atidirbineja" uz vakariene. Prispausti savininko.
Kokia vieta?
Zinau, kad kur provincijoj, galima i menesi moket minimuma, 2 zmogeliai "ars" patenkinti. Tokiu atveju, ir namas uz 180T iki raktu iskils per metus mirksiukas.gif

QUOTE(zabukas @ 2013 03 12, 12:41)
Mes norėtume  157 kv. (iš jų apie 40 garažas, katilinė, sandėliai) pastatyti ir įrengti už 300 t., projektukas visiškai paprastas - stačiakampis, be balkonų, stoglangių, kolonų ir t.t., į kainą neskaičiuojant visų komunikacijų, sklypo sutvarkymo, statybinės medienos, mansardos grindų, terasos ir kitų medinių elementų. kaip pavyks - pažiūrėsim po keleto metų...

Atsakyti