Mergaitės, manau, kad Aurutės pasiūlymas vertas dėmesio Ir pradžią jam padarė kad ji kur galas. Juk visos rašome pranešimus ( mažiausiai po 1-2 per mokslo metus). Tai kodėl gi mums jais nepasidalinus?
Darbeliai iš makaronų nerealūs, ryt liepsiu prisinešti makaronų ir kibsim kitą savaitę į darbą . Mąsčiau, ką čia tokio pasidarius, atsidarau paštą ir aišku - ką. Turiu angeliukų nuotraukas iš makaronų, bet apie žvaigždes napamąsčiau. Prasta aš menininkė .
Skiltį pranešimams tuoj padarysim, kad tik būtū ką ten dėt.
Darbeliai iš makaronų nerealūs, ryt liepsiu prisinešti makaronų ir kibsim kitą savaitę į darbą . Mąsčiau, ką čia tokio pasidarius, atsidarau paštą ir aišku - ką.
Turiu angeliukų nuotraukas iš makaronų, bet apie žvaigždes napamąsčiau. Prasta aš menininkė .
Sveikos. Ruošiausi tėvų susirinkimui. Pasidariau skaidres tėvams, ką turi mokėti vaikas baigęs antrą klasę. Nusiunčiau jas į paštą. Gal kuri pasinaudosite.
Makaronai tai nevirti. Šiaip mano vaikiukai klijavo karštais klijais, bet galima ir greičiau džiūstančiais tarkim moment (jei vaikai atsargiai elgsis ) Klijuojame pasidėjus ant stalo, o kai išdžiūsta, tai net ir ant eglutės buvome pakabinę