QUOTE(girtalyte @ 2011 11 23, 18:58)
Maidenana, pavydziu as tau tu ledu bilenkaip
as vis dar juos prisimenu, zinok. beprotisko skanumo. pirksiu dar. 100%. ne, 500%.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:01)
Visiskai nebutinai antroji juostele jau turi buti tokia pati, kaip ir kontroline, paziurek, kaip pas mane letai ryskejo:
O del kraujo, tai as zinau, kad irgi neistverciau ir pasidaryciau rytoj. Kai pagalvoju, tai gerai, kad suzinojus apie

uz dvieju dienu isvaziavom atostogu, tai kiek pinigu ant HCG sutaupiau
koks grazus fotoreportazas buvo. Ziureciau ir ziureciau, gaila, kad ne mano
Jo, tada tau pasiseke su tom atostogom tai tikrai.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 23, 19:11)
Rudde gal tu ir teisi nebutinai turi rysketi kieviena diena taip jau aiskiai, aisku palyginus su pirmu NT 12 dpi tai labai paryskejo, bet as cia ilindau i viena foruma apie HCG tai pasakyciau nieko gero su tokiais skaiciukais kaip mano

Sakyciau per mazas tokia jau dpi dienai, raso buna arba nesivistantis arba nevietoje

Rytoj eisiu vel kartoti.
Stai kaip vienai mergaitei buvo:
12 ДПО hcg 9,6
16 ДПО hcg 138
25 ДПО hcg 55,9
bet vystesi, man tai 16 DPI hcg 9 nepilni tebuvo like, o jau testai gana ryskus buvo. bet.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 23, 19:19)
Nu ir kas? Galima butu surasti milijona pavyzdziu, kaip kazkam buvo blogai (net ir su didesniais skaiciukais) ir lygiai tiek pat pavyzdziu, kai net ir atrodo beviltiskose situacijose viskas baigesi gerai, t.y. ne pagal vadoveli
tikrai
Rudde. Zinai, as skaiciavau
Sangrijos, tai man ir gavosi, kad pirmadieni jos HCG turetu buti kazkur apie 30. O ji cia triznoja. Viskas gerai, ji labai anksti pradejo eiti krauja nuleidineti, berots,
Sangrijai tik diena-dvi kai mmm veluoja, kazkas tokio..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.