Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 12-oji tema

QUOTE(ingauk @ 2012 01 22, 10:23)
QUOTE(stripulis @ 2012 01 15, 02:06)

o man keista kad jus nenorit ta pati dirbi kartu su logopede, nes as bent pvz visada klausiu ka dirba ji, kad as zinociau ka man su jais dirbti, nes kartojimas manau yra visa esme, aisku nauji dalykai niekada nepamaiso taip pat mirksiukas.gif ir kiek dabar issiaiskinau dauguma tu ale korteliu, knygeliu ir pan zaidimu netgi mes namie turim, kuo as bent pati dziaugiuosi rolleyes.gif aisku as gal tiek daug tokiu kaip mankstu nepadarau, bet mes toliau itvirtinam tas ju gautas zinias is speco namuciuos smile.gif

Nesupratau, ko aš nenoriu dirbti kartu su logopede? Man nereikia klausti, mačiau, ką ji daro - kaišioja korteles ir gana baisiu tonu aiškina, kas jose yra. Tokiu būdu dirbu su vaiku, tik be baisaus tono, jau nuo jos vienerių metukų.
O mankštų mums nedavė, bandysiu susiveikt pati, pas pažįstamą.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2012 01 22, 13:13)

si karta jums ne tiko si logopede bet tai nereiskia kad kita logopede nekaisios tu paciu korteliu kaip ir jus namuose mirksiukas.gif ir visks tik nuo pacio vaiko priklauso girdes ir kartos ka sako loge ar ne ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 22, 16:10)
si karta jums ne tiko si logopede bet tai nereiskia kad kita logopede nekaisios tu paciu korteliu kaip ir jus namuose  mirksiukas.gif  ir visks tik nuo pacio vaiko priklauso girdes ir kartos ka sako loge ar ne  ax.gif  mirksiukas.gif

Jeigu ir privati logopedė nedarys daugiau nieko, tik kaišios korteles, visiškai neatsižvelgdama į vaiko norą tuo metu bendradarbiauti ar ne - savaime suprantama, ir toliau, kaip visada, dirbsim namuose ir niekur nevaikščiosim 4u.gif Tačiau jugaga berods pateikė pavyzdį, kad jų logopedė daro su vaiku kur kas daugiau, taip kad bandysim surasti kažką panašaus 4u.gif

Dėl to - nuo pačio vaiko priklauso - tai nesąmonė, viskas "dialoge" visada priklauso nuo dviejų dalyvaujančių asmenų, o ne nuo pačio vaiko viskas, ir nuo logopedės - nieko. rolleyes.gif
Atsakyti
kiek zinau, tai korteles turbut bus visur, vienokios, kitokos, bet darbas su kortelem yra vienas is elementu, aisku salia ju yra dar daug daug veiklos, kuria daro logopedes. pas mus buvo ir slepynes ir sokinejimai ir..oi daug ko.
Buvo ir slepimusi po foteliu, stalu doh.gif buvo ir nenoras iseiti is logopedes ir darbas truko 75min. biggrin.gif bet butent, akd logopede mokejo derintis prie vaiko noro dirbti/nedirbti
Atsakyti
laba diena.mano nekalbiukui jau atejo laikas mokyklon ir dabar vargstam su trisales sutarties sudarymu.teoriskai viskas skamba graziai,deja praktika kitokia verysad.gif gal kas su tuo buvot susidure ir pasirasinejote ja.parasykite,prasau,ar cia ar i az.tiesiog turiu visokiu "techniniu"klausimu smile.gif aciu
Atsakyti
Sveikos, ar yra čia mamyčių kuriu vaikiukas mikčioja? Norėjau paklaust kaip sekasi tai įveikti
Atsakyti
O kokio amziaus vaikas?
Siaip mikciojimas labai toks suktas reikalas unsure.gif priezastys gali buti ivairios, mazesniam amziuje tai gali ir praieti isaugti. Siaip labai gera spece Kaune yra 4u.gif
Mano drauges vaikas mikcioti rpadejo, tai ten vaziavo, nes atrodo, akd neisaugs, o priezastis aiskiai psichologine..bet..nepasalinama, nes vaikui atrodo vidinis stresas del buvimo viduriniu vaiku...
Atsakyti
Čia http://www.supermama... tema apie mikčiojimą, bet nelabai aktyvi.
Atsakyti
4.5m vaikstom pas logopede. O drauges vaikui praejo ar ne?
Atsakyti
Prasidejo apie 3 metus, bet jo ir kalba tokia biski veluojanti..paskui dingo..o dabar jam jau bus 6 metai, labai smarkiai islindo verysad.gif stengiasi pagal logopedes patarimus neskubinti kalbeti, kalbeti letai su vaiku, isklausyti..eis matyt pas psichologus, nes vaikas labai jautrus ir ten aiskiai psichologiniu pagrindu
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2012 02 09, 11:17)
Sveikos, ar yra čia mamyčių kuriu vaikiukas mikčioja? Norėjau paklaust kaip sekasi tai įveikti

mano drauges berniukas mikciojo - pas logopeda darzelyje lankesi - praejo viskas.... 4u.gif
Atsakyti
Vaikams 3-4metu amziaus mikciojimas buna kaip spazmas, praeinantis, isgydomas, jei jis uzsileika del kokiu psichologiniu kliuciu, tada jau sunkiau verysad.gif
Atsakyti