Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 05, 01:36)
smile.gif  4u.gif sveikos gyvos  smile.gif  biggrin.gif  4u.gif
Sveikinu visas paneles, susidėjusias breketukus.  ax.gif  4u.gif  4u.gif
Nenyte, puikūs pokyčiai. drinks_cheers.gif
Blaze, pasitikėk gydytoja, ko gero ji žino, ką daro.  smile.gif
blink.gif  mh, na tokio teiginio neteko girdėti. Man kaip tik sakė, jeigu jie yra retinuoti, geriau šalinti, nes kilus komplikacijoms, pjūvis daromas jau per skruostą (išorę), vengiant infekcijos patekimo į smegenis.  O po to lieka randai  unsure.gif . Tai buvo geležinis argumentas.

Eina sau doh.gif
Atsakyti
Natale, ikelk į albumuką savo holivudą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 12 05, 18:52)
Natale, ikelk į albumuką savo holivudą 4u.gif

blush2.gif ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Na ka pagaliau po dvieju savaiciu breketu nesiojimo pasidariau ir as siandien nuotrauka savo dantu, siaube kokie kreivi ir baisus tie dantys nuotraukoje atrodo blink.gif kaip as su tokiais ir gyvenau biggrin.gif realybej kai ziuri pries veidrodi, tai taip nepasistebi, tie visi kreivumai.
Atsakyti
pries

user posted image

po 1metu ir 11 men

user posted image

neisejo man nusisypsoti kad ir apacia matytusi ax.gif reikia labai placiai nenaturaliai isizioti ax.gif bet ir apacia tiesi user posted image
kai turesiu daugiau laisvo laiko pabandysiu pasimaivyti pries fotika, gal iseis nusifotkinti kad visa sypsena matytusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 12 05, 20:48)

po 1metu ir 11 men

Stulbinantys rezultatai, sveikinu natale drinks_cheers.gif taip gera ant sirdies palieka, kai tokias foto pamatau bigsmile.gif tie breketai tikrai daro stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 12 05, 19:48)
po 1metu ir 11 men

didis.gif super pokyčiai - nerealūs wub.gif Va apie ką ir aš svajoju, ale nesitikiu tokio rezultato ax.gif
Atsakyti
Laimme-man zinok taip pat,realiai vaizdas dantuku neatrode toks baisus,kaip parode foto.As ir nesuprantu kodel taip ilgai su tokiais baisias dantim gyvenau.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 12 05, 20:52)
Stulbinantys rezultatai, sveikinu natale  drinks_cheers.gif  taip gera ant sirdies palieka, kai tokias foto pamatau  bigsmile.gif  tie breketai tikrai daro stebuklus  thumbup.gif

aciu aciu smile.gif mano koziris: pradzioje laaabai kreivi dantukai biggrin.gif tai dabar visi kas pamato PO,tai sako labai grazu smile.gif)) o siaip visu paneliu ir poniu dantukai po breketu grazus ir tiesus buna mirksiukas.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 05, 20:57)
didis.gif super pokyčiai - nerealūs  wub.gif Va apie ką ir aš svajoju, ale nesitikiu tokio rezultato  ax.gif

pala, pala smile.gif bus ir tavo toks rezultatas 4u.gif dar nei vienos nemaciau kad nuimtu breketus kai dantukai dar netiesus arba su tarpais tarp dantu ax.gif tai ir tavo dantukai bus Hollywoodiniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 05 gruodžio 2011 - 20:05
natale-o boze moj kokie pasikeitimai wub.gif nuostabus dantukai dabar tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 12 05, 19:47)
Na ka pagaliau po dvieju savaiciu breketu nesiojimo pasidariau ir as siandien nuotrauka savo dantu, siaube kokie kreivi ir baisus tie dantys nuotraukoje atrodo  blink.gif  kaip as su tokiais ir gyvenau  biggrin.gif  realybej kai ziuri pries veidrodi, tai taip nepasistebi, tie visi kreivumai.

As irgi ta pati pagalvojau, kai pasidariau nuotraukas dantu biggrin.gif doh.gif
QUOTE(natale @ 2011 12 05, 19:48)

Na tikrai saunus rezultatai thumbup.gif

O as neissivaizduoju saves su tiesiais dantimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 12 05, 20:48)

po 1metu ir 11 men

Dailus dantukai! 4u.gif Faina forma.
Atsakyti