Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

Sveikos blush2.gif
Man šiandien buvo vizitas,
tai esu jau be grandinėlės ant dantų,
uždėjo dar vieną kabliuką ant 7 viršuj ir taisom sąkandį smile.gif
sakė ant vasaros galiu apturėt dvi šventes:
baigsiu bakalaurą ir
nuims breketus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 23:49)
gerule tu biggrin.gif jau zadi pilt kaip reikalas? biggrin.gif

Koks te pylims....dirbsiu per naujukus.

QUOTE(Gardi @ 2011 12 06, 23:52)
Sakau reikia taip Naujus atšvęst, kad nė narkozės nereikėtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu! Viskas dzin butu.

O as nelabai i poliklinika eic....
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 12 06, 23:52)

smile.gif 4u.gif laikykis, paguosiu, kad kęsti reikės tik 1 kartą. Pasitikėk gydytoja. ax.gif smile.gif smile.gif

Emuk, viskas pas Tave bus čiki po estetinio smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 07, 00:01)
O kartais ne pagal apatinę liniją tvarko dantis? Nes pas mane tai pagal dantenas irgi atrodo nevienoda, bet man svarbu kad apačios gerai būtų, tas dantenas jei ką galima irgi pasitvarkyti smile.gif

Galbut.

QUOTE(TacTic @ 2011 12 07, 00:15)
Sveikos  blush2.gif
Man šiandien buvo vizitas,
tai esu jau be grandinėlės ant dantų,
uždėjo dar vieną kabliuką ant 7 viršuj ir taisom sąkandį smile.gif
sakė ant vasaros galiu apturėt dvi šventes:
baigsiu bakalaurą ir
nuims breketus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 07, 00:18)
smile.gif  4u.gif laikykis, paguosiu, kad kęsti reikės tik 1 kartą. Pasitikėk gydytoja.  ax.gif  smile.gif  smile.gif

Emuk, viskas pas Tave bus čiki po estetinio smile.gif.

Tikiuosi smile.gif
Tac Tic nu va ir tu greit sulauksi smile.gif
Atsakyti
4u.gif TacTik, sveikinimai.

Aš tai irgi neseniai buvo vizite, pakeitė gumas man, lanko dar ne, nes sakė, kad pakeitus skaudės dantis stipriau (nes skaudėjo vizito metu). unsure.gif
Padarė nuotraukas, viskas gerai smile.gif.
Pasakiau, kad man nepatinka, kaip mano antri stovi (aš noriu, kad būtų tiesiai), tai sakė, gal kažką keisim vėliau, nes dabar lankas siauras dėl dantų dydžio.
biggrin.gif o rytoj man deda apačią biggrin.gif , tai kažkiek nerimauju... 4u.gif

Dėl poliklinikų. Nežinau kaip Jus, bet aš ten neeičiau daryti estetinio ar plombos, aišku, yra visokių medikų, bet mano patirtis buvo nekokia, todėl nerekomenduoju blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 06 gruodžio 2011 - 23:27
Na jus ir plepes blink.gif biggrin.gif

TacTic,na puikios naujienos thumbup.gif

O man kita penktadieni (gruodzio 16) vizitas,gal jau ? bigsmile.gif Tik va man dabar idomu,jei nuims breketus,kazi ar pagamins is penktadienio i sestadieni man plokstele g.gif Jeigu ne,tai iki pirmadienio teks but be nieko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 07, 00:26)
Na jus ir plepes  blink.gif  biggrin.gif

TacTic,na  puikios naujienos  thumbup.gif
O man kita penktadieni (gruodzio 16) vizitas,gal jau ?  bigsmile.gif  Tik va man dabar idomu,jei nuims breketus,kazi ar pagamins is penktadienio i sestadieni man plokstele  g.gif  Jeigu ne,tai iki pirmadienio teks but be nieko?  blink.gif

smile.gif manau, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 07, 00:26)
Na jus ir plepes  blink.gif  biggrin.gif

TacTic,na  puikios naujienos  thumbup.gif
O man kita penktadieni (gruodzio 16) vizitas,gal jau ?  bigsmile.gif  Tik va man dabar idomu,jei nuims breketus,kazi ar pagamins is penktadienio i sestadieni man plokstele  g.gif  Jeigu ne,tai iki pirmadienio teks but be nieko?  blink.gif

Jauciu nepagamins, nebent jei ryte eisi tai gali ta pacia diena vakare jau but smile.gif nes kai girdejau savasias kalbant tai sake kad padaro per diena, arba kitai dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 07, 00:28)
Jauciu nepagamins, nebent jei ryte eisi tai gali ta pacia diena vakare jau but smile.gif nes kai girdejau savasias kalbant tai sake kad padaro per diena, arba kitai dienai smile.gif

O kai ma ateis laiks, tai jauciu pastu gaus siust. blink.gif Tai biesas zina kada gausiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 07, 00:36)
O kai ma ateis laiks, tai jauciu pastu gaus siust. blink.gif Tai biesas zina kada gausiu. schmoll.gif

Tai ant kitu kaledu gausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 07, 00:28)

Eisiu apie 11 ryto,tai gal...O jei ne,tai nieko gal neatsitiks per kelias dienas smile.gif Na,reikes tikriausiai ryt pasiskambinti ir paklausti.

Atsakyti