Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 08, 19:55)
as dabar galvoju pasirinkau gydytoja apie kuria cia niekas nekalbejo ir dabar bijau, kad man nebutu breketai 6 metam....

Nebutinai, gal ji nera bloga smile.gif visi daro klaidas ir is ju mokes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 08, 19:40)
Aš spėju irgi iš tokių būčiau biggrin.gif nors dbr kaip tik dar sakau nešiosiu kol man viskas nebus idealu mano akims, o dar kaip nėra taip nėra, o gydytoja žada jau nuo vasaros, kad nuims biggrin.gif  doh.gif

Maniski da ni puse zodzia ner apie zaslu nuemima uzsiminus. Is vis nenoreja prognozuot kiek laika teks nesiot, ka neuzsikabinciau uz jos planuota laika. Gal i teisingai dara. Juk niekada nezinai kaip tie dantai sumislys judet...
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 08, 20:27)
Maniski da ni puse zodzia ner apie zaslu nuemima uzsiminus. Is vis nenoreja prognozuot kiek laika teks nesiot, ka neuzsikabinciau uz jos planuota laika. Gal i teisingai dara. Juk niekada nezinai kaip tie dantai sumislys judet...

man tj ana vizita uzsimine jei ne centras tai pusmetis ir buc be metalu burnoj....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 08, 20:28)
man tj ana vizita uzsimine jei ne centras tai pusmetis ir buc be metalu burnoj....

Cia tas pas kas ir jei ne kreivi dantys tai ir butum be metalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 08, 20:33)
Cia tas pas kas ir jei ne kreivi dantys tai ir butum be metalo smile.gif

galiu netvarkyt to centro, bet jei jau pradejau tvarkyt dantis tai reik iki galo
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 08, 20:35)
galiu netvarkyt to centro, bet jei jau pradejau tvarkyt dantis tai reik iki galo

Tai ta ir sakau, kad ka jin ten kalba, jei ne centras, to juk ir atejai smile.gif susitvakyti dantukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 08, 20:57)
Tai ta ir sakau, kad ka jin ten kalba, jei ne centras, to juk ir atejai smile.gif susitvakyti dantukus smile.gif

as to centro is vis nemaciau kad jame bedos kol jus cia man nepasaket...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 08, 20:55)
as dabar galvoju pasirinkau gydytoja apie kuria cia niekas nekalbejo ir dabar bijau, kad man nebutu breketai 6 metam....

tai gal tas ilgas nesiojimas ne tiek nuo gydytojo, kiek nuo kiekvienu dantu priklauso, juk jei sunkiai vaiksto, nepaskubinsi labai smile.gif
Atsakyti
idejau savo naujas kelias foto i albuma,jau su apacia apkaustyta,tik va foto kokybe nekokia,su blicu nesamone kazkokia gaunasi,be blico nenatral sviesoj neryskios kazkokios,kaip su muiline fotkinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 08, 22:14)
idejau savo naujas kelias foto i albuma,jau su apacia apkaustyta,tik va foto kokybe nekokia,su blicu nesamone kazkokia gaunasi,be blico nenatral sviesoj neryskios kazkokios,kaip su muiline fotkinta doh.gif

Jau viršus beveik tobulas flirt.gif apačia pas mane panaši buvo, bet aš tik iltinukus kreivus turėjau rolleyes.gif

Kas dėl fotkinimo, tai macro režimą įsijunk, kad sufokusuotų arti esančius objektus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 08 gruodžio 2011 - 20:28
pasidariau dabar fotke ir studijuoju savo dantis...

apaciai jau greit 6men... jei gerai suskaiciuoju

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 08, 21:26)
Jau viršus beveik tobulas flirt.gif apačia pas mane panaši buvo, bet aš tik iltinukus kreivus turėjau  rolleyes.gif

Kas dėl fotkinimo, tai macro režimą įsijunk, kad sufokusuotų arti esančius objektus mirksiukas.gif

aciu blush2.gif vakar man paslifavo viena pirmuka,nes kai jis atsisuko,buvo toks smailas ilgas galas viena,sjau taip baisiai atrode,tai kai paslifavo man vos ne tobulybe virsutiniai pirmukai pasidare biggrin.gif bet va iltiniai sake pas mane kazkaip sonu,is sono labiau matosi,reikes foto padaryt.tai nzn kaip ten man juos pastatys ir kada i vieta ax.gif
sau lu te o tai jum kaip suprantu ta dantuka kur antroj eilutej ir reikia traukt?ech kaip gaila..man tai vienas is baisiausiai skambanciu dalyku kazkaip tas geru dantu rovimas...bet jei reikia tai ka darysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle du jour: 08 gruodžio 2011 - 20:34