Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

QUOTE(natale @ 2011 12 09, 19:20)
Ej, mano palinkejimai issipilde  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  sveikinu   4u.gif
o tu ziuriu nerimsti biggrin.gif tai vienam sunui breketus ipirsai,tai dabar kitam  smile.gif

drinks_cheers.gif ačiū, sveikinimus priiminėsiu, kai jau BUS finišas tikras mirksiukas.gif

Toks tas nerimsti: dičkiui irgi reikėjo laiku plokšteles dėt ir nebūtų reikėję su breketais draugaut. Bet ne tie laikai buvo, ne tie finansai blush2.gif O mažiukui labai grūdasi jau dabar, tai pasirinkimas menkas - arba dabar plėst žandikaulius plokštelėmis ir tikėtis kad GALBŪT nebereikės breketų, arba dabar nieko nedaryt ir po keletos metų vistiek reikės dėt breketus ir dar galbūt šalinti dantis kai kuriuos ax.gif Žodžiu, kol yra nusiteikimas ir leidžia finansai - siekiam geriausio rezultato bigsmile.gif
Dar MB pažabočiau, bet jis tai jau tikrai nesileidžia lotuliukas.gif nors irnesakyk.gif jam ir taip greit dantys iškris - protezus bus pigiau sudėti laugh.gif joke

QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 09, 21:02)
man tai siandien geriausia drauge paprase liudytojais but per jos vestuves vasara,tai man pirmas mintis,nuotraukose teks nesisypsot biggrin.gif  doh.gif galejo dar kita vasara zenytis sugalvot lotuliukas.gif

Man ir pirma mintis tokia buvo, kai jaunuolis pranešė, jog planuoja vestuves. Sakau "vaikai, bet tik kitą vasarą - davai ką" lotuliukas.gif Sako "mes kitą ir planuojam" (t.y. pokalbis vyko vasarą). Tai va ateinančią vasarą šiepsiuos plačiai ant foto jau thumbup.gif Va taip va
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 09 gruodžio 2011 - 23:16
Sveikos,

aš čia jus gal jau pusę metų stebiu, bet tik prieš du mėn susidėjau breketus išstudijavus visus jūsų pokalbius ;D

dabar praėjus kiek laiko po uždėjimo, noriu paklaust jūsų nuomonės. Ar gali būt, kad ant kai kurių dantų (t.y. visų išskyrus priekiniųbiggrin.gif), klijai užpilti belekaip? ;D nes aplink priekinių dantų breketus jokių klijų aplink neišlieta, o ant apatinių priekinių ar kur toliau, tai man toks jausmas, kad net šalia dantenų yra užvarvinta klijų biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai gali. Pas mane ant priekiniu negraziai labai buvo,bet kai dariausi burnos higiena,tai graziai apvale juos.

Pas koki gydytoja lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 12 09, 20:44)
o kur tu rovei dantis ir sukai mikroimplanta? as toj pacioj klinikoj viska, vienam kabinete orto, kitam raus biggrin.gif kiek mokejai uz danties rovima?

As toj pacioj klinikoj kur zaslus sudeja.
Nezinau tiksliai kiek mokejau uz rovima. Brukstelejau kortele i vsio. Tiksliau zinojau, kiek mokejau uz mikroimplantus, 2 dantu rovima i Eludrili. Da lyg uz orto paslaugas mokejau.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 08, 14:10)
ir tau vakar apacia sudejo? bigsmile.gif  biggrin.gif kenciam abi tada biggrin.gif

4u.gif ax.gif tepu tep, man labai skauda. Maniau, kad apačioje daugmaž tiesūs, bet, kai uždėjo lanką, pamačiau, kad vienas krūminis vos ne skersai stovi biggrin.gif . Labai skauda pirmukus apačioje. Tau nesurišti jie? Tuoj eisiu pažiūrėti Tavo foto.
A, jau pažiūrėjau smile.gif , man patinka priekiniai, manau, kad juos pablombavus (kraštą) būtų šimtas balų. Tavo apačia mane sudomino. Pastebėjau, kad irgi ne per vidurį (bent kiek matau) apačioje užklijuoti breketai. Kažin, kitoms irgi taip?

QUOTE(blaze @ 2011 12 08, 16:28)
Kiek ieškojausi pigiau neradau, visur apie 150Lt mažiausiai, kažkas minėjo kad Kaune buvo radę 100Lt dančiui g.gif o su skalperiu kaži daug pigiau?

Aš būčiau linkusi mokėti iki 100 litų už dantį su lazeriu. Gi apipjausto mažiau nei per minutę 1 dantį, o kainą ima kaip už valandos darbą statant 1 plombą. biggrin.gif

QUOTE(Flegma @ 2011 12 08, 17:17)
Aina na... nu rimtai pasikyabyciau ant kokios dailios pusikes po 5metu nesiojima. blink.gif

doh.gif būtent.

QUOTE(verona123 @ 2011 12 10, 01:12)
Sveikos,

aš čia jus gal jau pusę metų stebiu, bet tik prieš du mėn susidėjau breketus išstudijavus visus jūsų pokalbius ;D

dabar praėjus kiek laiko po uždėjimo, noriu paklaust jūsų nuomonės. Ar gali būt, kad ant kai kurių dantų (t.y. visų išskyrus priekiniųbiggrin.gif), klijai užpilti belekaip? ;D nes aplink priekinių dantų breketus jokių klijų aplink neišlieta, o ant apatinių priekinių ar kur toliau, tai man toks jausmas, kad net šalia dantenų yra užvarvinta klijų biggrin.gif

4u.gif buvo buvo, jų iš pradžių nematyti, nes skaidrūs. Man gydytoja juos pašlifavo praeitą kartą, tai esu patenkinta. biggrin.gif veltui panikavau. Paprašyk savosios taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 10 gruodžio 2011 - 01:20
Pas mani dailiai padari... neisteplioja dantu klijais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 10, 02:34)
Pas mani dailiai padari... neisteplioja dantu klijais. ax.gif

smile.gif na, būna, kad išteka, kai stipriau paspaudžia breketą, bet lengvai pataisoma. Matai, kai kurie klijų su kaupu deda biggrin.gif , dėl viso pikto.

rolleyes.gif gal ne į temą, bet lekiam ryt į Madą, ten išpardavimas iki 75 procentų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 10, 02:15)
4u.gif  ax.gif tepu tep, man labai skauda. Maniau, kad apačioje daugmaž tiesūs, bet, kai uždėjo lanką, pamačiau, kad vienas krūminis vos ne skersai stovi biggrin.gif . Labai skauda pirmukus apačioje. Tau nesurišti jie? Tuoj eisiu pažiūrėti Tavo foto.
A, jau pažiūrėjau smile.gif , man patinka priekiniai, manau, kad juos pablombavus (kraštą) būtų šimtas balų. Tavo apačia mane sudomino. Pastebėjau, kad irgi ne per vidurį (bent kiek matau) apačioje užklijuoti breketai. Kažin, kitoms irgi taip?

del to krasto,tai man sake lyg nuleis kazkaip ta pirmuka ir apslifuos tada kaip supratau kad lygus butu g.gif jei ne tai jauciu plombuosiu tikrai,vis tik norisi holivudo 100procentu biggrin.gif del apatiniu,o ka reiskia nesuristi g.gif idomu ir mankodel ne per viduri,gal kad kazkaip atsuktu tuos dantis kaip reikia?paziuriu vis i savo apacia ir baisu pasidaro kokia kreiva doh.gif
Atsakyti
Sveikos, jei dar mane prisimenat. biggrin.gif Labai labai seniai cia buvau. Grizau ka tik is vizito, pakeite apatine viela ir itaise pirmus elastikus. ax.gif idomus jausmas burnoj, issiziot nedaug tegaliu, kazi kaip valgyt reikes biggrin.gif sake nesiot istisa para.
Man jau sio men 11 diena bus puse metuku, tai gal ta proga ir nuotrauka ikelsiu, nes kelis men net nefotografavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 12 10, 10:59)
Sveikos, jei dar mane prisimenat. biggrin.gif Labai labai seniai cia buvau. Grizau ka tik is vizito, pakeite apatine viela ir itaise pirmus elastikus.  ax.gif idomus jausmas burnoj, issiziot nedaug tegaliu, kazi kaip valgyt reikes  biggrin.gif sake nesiot istisa para.
Man jau sio men 11 diena bus puse metuku, tai gal ta proga ir nuotrauka ikelsiu, nes kelis men net nefotografavau  g.gif

Sveika, mane labai domina elastikai, kažkoks neatpažintas objektas man tai yra - pati dar neturėjau tokių, bet visi taip gasdina, kad nei valgyt, nei kalbėt su jais negali normaliai blink.gif biggrin.gif tai ar čia tiesa? Ar skauda? Gal visgi per kokią savaitę įmanoma priprast, ar čia nesibaigianti kančia? biggrin.gif
man tai šiek tiek liūdna, va praėjo keturi mėnesiai bet pasifotkinus ruzultato nesimato jokio.. na gal labai skubu, bet tai noris kuo grečiau pasikeitimus pamatyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 09, 23:08)
nekompleksuoju ale taip noretusi jau su holivudu issisiept laugh.gif

Nesijaudink, šypsokis - nuotraukose gražiau atrodysi thumbup.gif
Mes kažkada jau aptarėm tokią temą, kad jeigu šypsomės sučiauptom lūpom, atrodom kaip vemt norinčios lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip, kad geriau šypsotis kiek galima daugiau 4u.gif
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 10, 03:15)
Pastebėjau, kad irgi ne per vidurį (bent kiek matau) apačioje užklijuoti breketai. Kažin, kitoms irgi taip?

Pas mane irgi taip buvo. Man atrodo apačioje breketus klijuoja kiek žemiau, labiau prie dantenų. Tik įdomu kodėl taip? Gal, kad dantukai neatsilenktų per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 10, 12:36)
Sveika, mane labai domina elastikai, kažkoks neatpažintas objektas man tai yra - pati dar neturėjau tokių, bet visi taip gasdina, kad nei valgyt, nei kalbėt su jais negali normaliai  blink.gif    biggrin.gif  tai ar čia tiesa? Ar skauda?  Gal visgi per kokią savaitę įmanoma priprast, ar čia nesibaigianti kančia?  biggrin.gif
man tai šiek tiek liūdna, va praėjo keturi mėnesiai bet pasifotkinus ruzultato nesimato jokio.. na gal labai skubu, bet tai noris kuo grečiau pasikeitimus pamatyt  blush2.gif

Viskas manau priklauso nuo to, kaip jie uzdeti ir kokio storio. smile.gif Pas mane eina nuo apatinio kruminio iki virsutinio iltinio. Man kazkaip jie labai netrugdo, tik issiemu kai valgau, nes butu sudetinga labai. Kalbeti netrugdo visiskai, tik issizioti leidzia tik per pirsto stori. Manau priprasti prie ju imanoma, tik kaip ir sakiau, priklauso nuo to kaip jie uzdeti.
Dar tik pirma diena man su jais, tai nieko del skausmo negaliu pasakyt. Dabar tai aisku skauda, nes siandien viela pakeista. smile.gif
Del pokyciu dabar. Man jau po pirmo menesio matesi nemazi pokyciai. Dabar dantys jau visiskai tiesus. Na tik apacia dar ne visai, nes viela buvo nekeista i stipresne viena menesi. Man atrodo pokyciai labiau matosi, kai dantys yra paslankus ir greiciau pasiduoda vielos jegai. Bent man dantuku padetis labai greitai keiciasi ir jau praejus kelioms valandoms galiu pajausti kitokia ju padeti. smile.gif Sekmes. 4u.gif
Atsakyti