QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 08, 14:10)
ir tau vakar apacia sudejo?

kenciam abi tada

tepu tep, man labai skauda. Maniau, kad apačioje daugmaž tiesūs, bet, kai uždėjo lanką, pamačiau, kad vienas krūminis vos ne skersai stovi

. Labai skauda pirmukus apačioje. Tau nesurišti jie? Tuoj eisiu pažiūrėti Tavo foto.
A, jau pažiūrėjau

, man patinka priekiniai, manau, kad juos pablombavus (kraštą) būtų šimtas balų. Tavo apačia mane sudomino. Pastebėjau, kad irgi ne per vidurį (bent kiek matau) apačioje užklijuoti breketai. Kažin, kitoms irgi taip?
QUOTE(blaze @ 2011 12 08, 16:28)
Kiek ieškojausi pigiau neradau, visur apie 150Lt mažiausiai, kažkas minėjo kad Kaune buvo radę 100Lt dančiui

o su skalperiu kaži daug pigiau?
Aš būčiau linkusi mokėti iki 100 litų už dantį su lazeriu. Gi apipjausto mažiau nei per minutę 1 dantį, o kainą ima kaip už valandos darbą statant 1 plombą.
QUOTE(Flegma @ 2011 12 08, 17:17)
Aina na... nu rimtai pasikyabyciau ant kokios dailios pusikes po 5metu nesiojima.

būtent.
QUOTE(verona123 @ 2011 12 10, 01:12)
Sveikos,
aš čia jus gal jau pusę metų stebiu, bet tik prieš du mėn susidėjau breketus išstudijavus visus jūsų pokalbius ;D
dabar praėjus kiek laiko po uždėjimo, noriu paklaust jūsų nuomonės. Ar gali būt, kad ant kai kurių dantų (t.y. visų išskyrus priekinių

), klijai užpilti belekaip? ;D nes aplink priekinių dantų breketus jokių klijų aplink neišlieta, o ant apatinių priekinių ar kur toliau, tai man toks jausmas, kad net šalia dantenų yra užvarvinta klijų

buvo buvo, jų iš pradžių nematyti, nes skaidrūs. Man gydytoja juos pašlifavo praeitą kartą, tai esu patenkinta.

veltui panikavau. Paprašyk savosios taip pat.