Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

QUOTE(blaze @ 2011 12 12, 12:51)
Tai tikiu, kad matosi, bet vis tiek mažiau, ne taip krenta į akis smile.gif  pas mane jau nebežinau, nuėjau šian pas gydytoją, tai nusprendė šlifuoti dantis, gal todėl, kad tingi juos kelti sukinėti nznau, tai pašlifavo pirmuką, nu dbr tiesiau jis, norėjo nuimti man iš viso šiandien, bet sakau man vis tiek nelygiai atrodo, tai maždaug sakė dėl to ,kad viena pusė labiau išpūsta, kai bus plokštelė po breketų sutvarkysim, tai likau iš viso pasimetus doh.gif gavau elastikų, dbr tigrų, tai kabint reiks taip, kad net negaliu žodžio išspausti biggrin.gif įmesiu foto, pakomentuosit visos gal, nes aš pasimetus labai labai, man gydytoja aiškina nežiūrėti į tos vielos nesuėjimus, maždaug nuėmus kitaip viskas žiūrėsi, o aš bijau kad numis ir man nepatiks... unsure.gif dabar vėl po savaitės pas ją ir žiūrėsim ar imsim ar ne

Nu įdomiai.. g.gif o rimtai, jei tarkim nuimtų breketus, o tau nepatiktų, kas tada?
ir kaip suprasti, kad kai bus plokštelė po breketų, tada ir taisys tą vieną pusę? kas čia per įdomybės? g.gif
Atsakyti
O kaip tos saknys istripsta nuo breketu? cia man mistika blink.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 12 12, 13:17)
Nu įdomiai.. g.gif  o rimtai, jei tarkim nuimtų breketus, o tau nepatiktų, kas tada?
ir kaip suprasti, kad kai bus plokštelė po breketų, tada ir taisys tą vieną pusę? kas čia per įdomybės?  g.gif

aha, tikrai, o jei su prokstele nepasitaisys, tai nejau vel breketus detis ir ta suma plot g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 12 12, 15:17)
Nu įdomiai.. g.gif  o rimtai, jei tarkim nuimtų breketus, o tau nepatiktų, kas tada?
ir kaip suprasti, kad kai bus plokštelė po breketų, tada ir taisys tą vieną pusę? kas čia per įdomybės?  g.gif

jei nepatiks, tai ne ka ir galima padaryt, paprastai klinikose buna arba iskabinta, arba sutarty su klinika nurodoma, kad negarantuojamas puikus rezultatas, is vienos puses cia logiska, nes kiekvienam skirtingai dantys reaguoja
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 11, 20:11)
Tikrai nedaro smile.gif daro tik tuos lingvalinius kazkaip pagal kiekviena individualiai smile.gif

Vidinius daro individualiai mirksiukas.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2011 12 11, 20:41)
dar mastau apie tuos ale persvieciamus, koks kainu skirtumas? ir ar taip pat gerai istiesina kaip metaliniai? 4u.gif

Aš kai dėjausi tai tarp metalinių ir keramikinių buvo 400lt skirtumas, metalas - 1400lt, o keramika - 1800lt smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 12, 01:25)
Joooo taip gaila man  verysad.gif  as jauciu be estetinio nesirodysiu, kol nebus viskas tobula smile.gif

Gaila? Juokauji turbūt laugh.gif
Rooodykis bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(blaze @ 2011 12 12, 13:51)
Tai tikiu, kad matosi, bet vis tiek mažiau, ne taip krenta į akis smile.gif  pas mane jau nebežinau, nuėjau šian pas gydytoją, tai nusprendė šlifuoti dantis, gal todėl, kad tingi juos kelti sukinėti nznau, tai pašlifavo pirmuką, nu dbr tiesiau jis, norėjo nuimti man iš viso šiandien, bet sakau man vis tiek nelygiai atrodo, tai maždaug sakė dėl to ,kad viena pusė labiau išpūsta, kai bus plokštelė po breketų sutvarkysim, tai likau iš viso pasimetus doh.gif gavau elastikų, dbr tigrų, tai kabint reiks taip, kad net negaliu žodžio išspausti biggrin.gif įmesiu foto, pakomentuosit visos gal, nes aš pasimetus labai labai, man gydytoja aiškina nežiūrėti į tos vielos nesuėjimus, maždaug nuėmus kitaip viskas žiūrėsi, o aš bijau kad numis ir man nepatiks... unsure.gif dabar vėl po savaitės pas ją ir žiūrėsim ar imsim ar ne

Tai jeigu su breketais tos pusės nesugeba sutvarkyt, tai kaip su plokštele tą padarys? g.gif Kosmosas kažkoks...įmesk nuotrauką kaip ten dabar reikalai pas tave cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 12, 15:13)
Tai jeigu su breketais tos pusės nesugeba sutvarkyt, tai kaip su plokštele tą padarys? g.gif Kosmosas kažkoks...įmesk nuotrauką kaip ten dabar reikalai pas tave cool.gif

Taip, kaip vaikam su plokštelėm tvarko - taip ir čia tvarkys - padarys "paspaudima" vienos pusės, kad nebūtų ta pusė taip "išlindus" arba kitos pusės "išputimą", kad nebūtų taip "sulindus"... O jei atsisako su breketais tavrkyt, tai kaip ir dauguma, spėju, kad čia kažkas ne tik pusėse netvarkoj - gali būti gilesnė ir didesnė problema, nes jei tik pusėse, tai viela tikrai turėtų suvienodinti, nes viela tai yra simetriška... šaunuolė, kad nesutikai nuimti 4u.gif aš savo laiku nežinojau, kad pačiam reik viską žiūrėt ir reikalautis, jei kas netinka/nepatinka ir va dabar iš naujo kankinuos - nes patys savaime tai dantys nesusitvarko tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 12 12, 15:11)
jei nepatiks, tai ne ka ir galima padaryt, paprastai klinikose buna arba iskabinta, arba sutarty su klinika nurodoma, kad negarantuojamas puikus rezultatas, is vienos puses cia logiska, nes kiekvienam skirtingai dantys reaguoja

ne ne, tai aš suprantu,kad tarkim iš nekokių dantų super šypsenos nepadarysi..
aš turėjau galvoje tą, kad tarkim daktarė jau nori nuimti, o tau rezultatas kaip ir nepatinka. Tai nuimi - ir basta. Jau nepepakoreguosi. g.gif Užtai tikrai neskubėčiau nusiimti, jei dar koks kabliukas yra
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 12 12, 14:17)

aj aš jau nebežinau... doh.gif prieš veidrodį vaizdas dar dar, bet nuotraukoj man kažkaip nlb, pas mane dar viską labai gadina dantenų nelygumas, tai užsirašiau rytojui į konsultaciją dėl dantenų sutvarkymo, paklausiu ką jie ten galvoja apie mano dantis, nes jeigu viena pusė žemiau tikrai ir sutvarkys dantenas, tai tada arba toj pusėj dantys ilgesni bus, arba tada vėlgi jie dantenų taip nesutvarkys kad abi pusės simetriškos būtų, nežinau ar aiškiai čia pasakiau, bet gal pagausit smile.gif vyras tai juokias iš manęs, sako taip norėjai kad iki švenčių nuimtų, o kai siūlo jau nebenori, o man toooks galvos skausmas, nes jeigu įmanoma ten pataisyti tai aišku dar taisyčiau, bet ar gydytoja dar ką nors padarys jei pagal ją jau čia viskas ok g.gif doh.gif aš visada maniau žiūri gydytojai kaip ten dantys sueina pagal lankus, o ji kažkaip kitaip žiūri, pagal dantų apačias ar kažkas tokio.
Įdedu foto (pirmoj foto su elastikais kuriuos liepė savaitę nešioti):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 12 gruodžio 2011 - 15:17
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 12, 03:46)
O mano diena penktadieni jau  ,gaila vel biggrin.gif[/i]

biggrin.gif nėra ko gailėtis

QUOTE(skuba3 @ 2011 12 12, 08:16)
labas rytas  smile.gif paskaiciau, ka priraset ir galvoju, kaip smagu toms, kurioms jau nuimines breketukus, pagrindinis darbas vadinas jau padarytas, o man dar taip viskas priesaky unsure.gif

ax.gif kažkada taip mąstė ir tos, kurioms dabar darbas padarytas - laikas bėga greit mirksiukas.gif

QUOTE(LaVil @ 2011 12 12, 11:29)
...o jei rimtai....jums is anksto pranese, kad ta ir ta diena breketus nuims, ar eiline vizito diena paziurejo ir nusprende?  g.gif

Man prieš porą vizitų paminėjo, kad sekantį (t.y. praėjusį) vizitą nuspręs ar jau bus galima nuiminėti. Tai va apžiūrėjo ir nutarė, kad laikas skirti nuėmimą. Mano paaugliui irgi panašiai, tik kad per porą kartų vis atkeldavo sprendimą.

QUOTE(juzste @ 2011 12 12, 13:41)
O kaip tos saknys istripsta nuo breketu? cia man mistika blink.gif

Jokia čia mistika - tai priklauso nuo daug ko, tame tarpe nuo to, kokius breketus pasirenkam, kokia viela naudojama tiesinimu, elastikų naudojimas ir t.t.: http://www.vitaelite...icle/view/83/83

QUOTE(blaze @ 2011 12 12, 14:52)
aj aš jau nebežinau... doh.gif prieš veidrodį vaizdas dar dar, bet nuotraukoj man kažkaip nlb,

wub.gif patys dantukai labai gražūs. Ir viršus gražiai užeina ant priekio, tik vienas šonas aukščiau atrodo nei kitas - beje ir pas mane panašiai yra, gal kiek mažiau matosi tik, bet breketų nuėmimas jau paskirtas smile.gif
Atsakyti
Blaze, man pas tave įstriži dantys atrodo, kaip ir pas mane kol kas. Centras irgi pakrypęs - negi negali ištiesinti? Kaip keista? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 12 11, 21:07)
Natale, sorriukas, kad tik dabar (bet geriau vėliau nei niekada)  blush2.gif  įkėliau į albumuką savo foto su kapa - čia galima sakyti yra Herbst'o sesutė, nes Herbst'as aktyviai stumia apatinį žandikaulį į priekį, o kapa - pasyviai (bent man taip ortodontė paaiškino)  ax.gif

o as taip laukiau kada tu pasirodysi:) sulaukiau biggrin.gif einu ziuret stebukla biggrin.gif
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 12 12, 14:17)

man tai irgi nepatiktu toks rezultatas, t.y. dantukai aisku grazus,lanke stovi, bet kad viena puse nesusikanda,tai nelabai nelabai g.gif man atrodo su elastikais reikia tvarkyti sia problema. gal "tigrai" padarys gera sukandima. mano manimu, su plokstele sunkiau butu tvarkyti sia problema, bet as ne orto,tai sunku ka ir patarti ax.gif as uz ilgesni nesiojima ir elastikus 4u.gif
Papildyta:
Hmzz, o kaip ta kapa stumia zandikauli i prieki? nes ji dabar tik ant apatiniu dantu uzsimauna ir viskas, atrodo beveik kaip paprasta kapa.as tai kaip galvojau kad kapa turi i kazka remtis ar kazkas turetu stumti ja kad visas apatinis zandikaulis vaziuotu i prieki.pas mane pvz apacia panasiai atrodo kaip ir pas tave, bet visa ta kapa sujungta su virsum.,tai kai as pilnai sukandu visa ta kapa tai apacia prisitriaukia prie virsutinio zandikaulio,taip ir stumiasi tas zandikaulis. o kaip veikia tavo kapa taip ir neismasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 12, 15:52)
aj aš jau nebežinau... doh.gif prieš veidrodį vaizdas dar dar, bet nuotraukoj man kažkaip nlb, pas mane dar viską labai gadina dantenų nelygumas, tai užsirašiau rytojui į konsultaciją dėl dantenų sutvarkymo, paklausiu ką jie ten galvoja apie mano dantis, nes jeigu viena pusė žemiau tikrai ir sutvarkys dantenas, tai tada arba toj pusėj dantys ilgesni bus, arba tada vėlgi jie dantenų taip nesutvarkys kad abi pusės simetriškos būtų, nežinau ar aiškiai čia pasakiau, bet gal pagausit smile.gif vyras tai juokias iš manęs, sako taip norėjai kad iki švenčių nuimtų, o kai siūlo jau nebenori, o man toooks galvos skausmas, nes jeigu įmanoma ten pataisyti tai aišku dar taisyčiau, bet ar gydytoja dar ką nors padarys jei pagal ją jau čia viskas ok g.gif  doh.gif aš visada maniau žiūri gydytojai kaip ten dantys sueina pagal lankus, o ji kažkaip kitaip žiūri, pagal dantų apačias ar kažkas tokio.
user posted image
user posted image

čia u plokšele nesutvarkysi - viena pusė ryškiai aukščiau - tavo vietoj aš irgi nesutikčiau, kad nuimtų - su elastikais turi tvarkyti ar etc. - bet kad turi leisti viena pusę žemyn - tai faktas - nes pas tave pilnai nesusiknada dantys - asimetrija burnoj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 12, 15:52)

Na man tai cia viska slabai grazu..Dantu forma isvis nuostabi.. Na matosi ta viena puse, kad auksciau, bet manau cia del to, kad db yra breketai ir labai krenta i akis. O siaip gal cia jau ne dantuku o zandikaulio problema, gal pats zandikaulis truputi skersai, tai ji jau ir nebegali nieko padaryt.
Butu man tokia situacija, tai jau tikrai nusiimciau smile.gif
Atsakyti