QUOTE(Hmzz @ 2011 12 14, 12:29)
Oho, taip smarkiai ten suspaudžia viską?
O aš lankausi kas mėnesį, tik jei kas negerai - tuomet iškart skambintis liepė - tai pirmą svaitę po kapos pagaminimo ėjau kasdien
dabar vizitas sausio 4 d., tai tikiuosi, kad iki to laiko viskas bus ok
O kaip tau nevažiuoja apatinis žandikaulsi atgal? viskas varkoj? susikanda gerai?

O aš lankausi kas mėnesį, tik jei kas negerai - tuomet iškart skambintis liepė - tai pirmą svaitę po kapos pagaminimo ėjau kasdien

O kaip tau nevažiuoja apatinis žandikaulsi atgal? viskas varkoj? susikanda gerai?
aha,man specialiai taip padare, kad sunkiai dantukai is ploksteles islistu. Sake kad daznai zmones miega isizioje, ir ta plokstele neveikia, kad taip neatsitiktu ji padare ja tokia kad as laisvai negaleciau isizioti. Dabar kok las viskas ciki. Diena bunu be ploksteles, sakandis nepablogeja, o nakciai vel isidedu ta plokstele. Kol kas nesioju saziningai, kiekviena nakti isdedu plokstele, o toliau bus matyt, gal po keleriu metu bandysiu kas antra nakti detis

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 14, 17:32)
Viskas pas mane keistai
noriu atgal breketu
snd pamaciau panele su jais, taip liudna pasidare 

man su breketais buvo toks saugumo jausmas, zinau kad jei kas nepatinka galima pataisyti, o jau kai nusiemi breketus tai jau viskas, ka turi ta turi.