Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(Pliukšt @ 2012 07 14, 11:30)
Čia jis kaip vilkolakis  lotuliukas.gif

aga, rupūže čiut pažinau lotuliukas.gif
QUOTE(Faye @ 2012 07 16, 12:45)
Labuka,

Konferencijoje tikrai visi grazuciai, paprastuciai naturalus...

Bet jau plakatuose veikejai liudna bet labai jau dirbtini, negi negalejo ju naturalesniu padaryti jau fotosopo pavaryta tai kaip ant veido makiazo nenormaliai doh.gif  verysad.gif  schmoll.gif

aš tai nesigilinu labai kiek fotošopo, tiesiog pamenu kaip Meyer rašė "akinantis grožis" ir t.t. tai nu kadangi vaidina žmonės, o deja deja be fotošopo tokio aaaaaaaaakinančio grožio nepadarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
be reikalo atejau cia biggrin.gif
esu maciusi tik filmus ir visai neseniai perskaiciau pirmaja dali knygos, tai ne neutuokiu, kaip baigiaisi si sitorija, bet kadangi buvo uzsiminta, kad knygoje Volturiai nemirsta, o matosi,kad bus kova, tai kas mirsta? net baisu pagalvot ax.gif kadangi ne nenutuokiu kaip viskas baigsis, tai toks sadomazochizmas gaunasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha realybėje jie kaip ŽMONĖS biggrin.gif man irgi realybėje beveik visi aktoriai gražesni, o filme kažkaip tipo gražūs, bet nelebai biggrin.gif na antgamtiški ir lieka antgamtiški lotuliukas.gif
Plakatai doh.gif eilinį kart grybą supjovė, bet tai pyp, nesikeikus, kaip jie taip susimauna nebe pirmą kart, aš nesuprantu kam taip tuos veidus nutušuoja, nu baisu baisu unsure.gif

Pranzūzyte ir kitos, ar matėt Bel Ami? Kaip jums? g.gif biggrin.gif

aš tai serealinuosi šiuo metu, mano gi Breaking Bad naujas sezonas pasirodė, o dar užsikabliavau ant Weeds serealo blush2.gif biggrin.gif

Partizane, papasakok ką skaitai? lėksim su šeimyna paatostogaut gal leis man vaikai pailsėt su knyga. Noriu labai lengvo skaitaliuko blush2.gif

Pinciau, jetus kokia pavydėtina tavo situacija lotuliukas.gif nes pamenu kai ąš dar visoj toj nežinomybės buvau, tai kaip faina, ryjasi tos knygos, tie filmai irgi ax.gif niam niam niam, nereikia nei pietų nei vakarienės, nieko biggrin.gif
Atsakyti
gal ir smagu nieko nezinoti, bet siek tiek kankinantis jausmas biggrin.gif vakar skaiciau paskutines dalies pirmu 7 minuciu aprasyma...siaip daug negatyvizmo sulaukia Kristen, Tayloras ir Robertas...ir keista ir ne, bet matyt zmonems jau visko perdaug, man tai visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

gal galit pagelbėti dar vienai ligonei, noriu telefonui Belos lopšinės, nežinau iš kur gauti, gal kas žinote ?

ačiū,
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2012 07 14, 12:21)
lotuliukas.gif taigi plakatuose vampyrai, tai normalu kad baisūs  lotuliukas.gif

aha, bet plakatuose pagal knygą turėjo būt gražuoliai biggrin.gif

QUOTE(pincius @ 2012 07 16, 17:40)
  kadangi ne nenutuokiu kaip viskas baigsis, tai toks sadomazochizmas gaunasi  :

aš neiškenčiau ir wikipedijoj pasiskaičiau eigą... biggrin.gif

QUOTE(meduolia @ 2012 07 17, 07:49)
Partizane, papasakok ką skaitai? lėksim su šeimyna paatostogaut gal leis man vaikai pailsėt su knyga. Noriu labai lengvo skaitaliuko 

skaičiau tokias šiek kiek fantastines ir sudėgingas - Keliautojas ir antra dalis Tamsioji upė.
lengvom nepavadinsi, tačiau įdomios. labai įdomi idėja, kaip šiuolaikinėm technologijom valdo mases žmonių... blogio tikslams... ir aišku yra kovotojai prieš blogį, kuriuos gina narsūs kariai biggrin.gif nu žodžiu, labai neblogai. tačiau nepavadinsi lengvu skaitinuku.
tačiau po šių knygų pasiėmiau paskutinę dalį Virpėjimo, tai kažkaip ėmė juokas nuo vaikiškumo...

QUOTE(korneliuke @ 2012 07 17, 13:11)
Sveikos,

gal galit pagelbėti dar vienai ligonei, noriu telefonui Belos lopšinės, nežinau iš kur gauti, gal kas žinote ?

ačiū,

vat kaip į telefoną gaut nežinau, bet gal reikia tiesiog mp3 į telefą parisiųst? http://mp3skull.com/..._s_lullaby.html
čia duoda kažką...
Atsakyti
QUOTE(korneliuke @ 2012 07 17, 13:11)
Sveikos,

ačiū,

Jei telefone turit interneta galite bandyti čia ieškot www.zaycev.net
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2012 07 17, 08:49)
ir kitos, ar matėt Bel Ami? Kaip jums?  g.gif  biggrin.gif 

Manęs Pattinsonas neįtikino, kad jis prancūzas g.gif, bet gal čia mano problema, kad mąstau stereotipais . Va, kad ispanas S.Dali atveju, tai tikrai patikėjau biggrin.gif . Ypač patiko K.Scott Thomas herojė
Atsakyti
a matet, a girdejot? biggrin.gif
user posted image
skundals ant viso svieto, kad Kristen buvo Robkei neistikima su Snieguoles ir medziotojo rezisierium Rupert Sanders (41 metas).
praejusi antradieni juos paparacas nufotkino
user posted image
ir pasirode sitos fotkes uzvakar Us Weekly, o vakar People buvo isspausdintas Kristen atsiprasymas, kad su chytino Robertui:
"I'm deeply sorry for the hurt and embarrassment I've caused to those close to me and everyone this has affected," Stewart said. "This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I'm so sorry."

o tas Sandersas vedes diedas su vaikais pasirodo, va jo komentaras:
Sanders said he is "utterly distraught about the pain I have caused my family. My beautiful wife and heavenly children are all I have in this world. I love them with all my heart. I am praying that we can get through this together."

kazi kiek cia teisybes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.. retai uzsuku .. doh.gif Bet visa sirdim vistiek esu sitoj istorijo..
Bel ami nebuvau, bet tikiuosi kita savaite nulekti.. vasaroju dabar biggrin.gif
Istorija Robsten sita girdejau.. nesiparinu seku naujienas.. o jau bus kaip bus.. visi mes klumpam ir stojames.. vieni moka atleisti kiti ne... bus kaip bus.. 4u.gif
Atsakyti
idomus straipsniukas...
http://www.balsas.lt...istikimybe-foto
Atsakyti