Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 23, 22:00)
noriu pasirodyti ka nuveikiau siandien  blush2.gif
user posted image

reikes dar nupurksti baltai ir karoliukais padekoruoti smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Buna kabliu pirkti tokiu:
user posted image

virsus kabinasi ant duru virsaus, o ant apatinio kabliuko - vainikas.
user posted image

jei nerandat, gal vyras ka nors panasaus i vielos islankstytu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuks @ 2011 11 23, 22:23)
tai va kad cia ir yra beda, visi baldai pas mus zemi svetainej, kur noreciau eglutes... [kituose kambariuose nematau prasmes puost, nes ten bunam trumpai]... ech ir ka cia sumastyt  g.gif

Dėk didelę ir gražią eglę, nusipirk nedūžtančių žaisliukų, o jei ir bus dūžtantys na sudaužys ir ką? Juk nieko nuo to blogo neatsitiks aš net neįsivaizduoju Kalėdų su pavyzdžiui tik eglės šakele? Ar gi tai Kalėdiška? rolleyes.gif

Ir man dar kyla vienas klausimas, o tai jei dedat eglutes ant komodos tai ir dovanas padedat ant komodos? O jei puošiat tik šakelę tai ir dovanas po ja gaunat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 11 24, 19:26)
Buna kabliu pirkti tokiu:
virsus kabinasi ant duru virsaus, o ant apatinio kabliuko - vainikas.

jei nerandat, gal vyras ka nors panasaus i vielos islankstytu? smile.gif

Aciu labai 4u.gif bent zinosiu kaip jie atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 23, 21:00)
noriu pasirodyti ka nuveikiau siandien  blush2.gif
user posted image

reikes dar nupurksti baltai ir karoliukais padekoruoti smile.gif

SUPER! gal ne paslaptis, ant ko tvirtinote?
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2011 11 24, 13:09)
Nzn kurioj temoj kazkas kalbejo apie pakabinima, bet galima graziu kaspinu perjuosti duris, skersai ir isilgai ir pritvirtinti vainika, nzn ar supratai, bet isivaizduok duris kaip dovana 4u.gif , ir dar galima spec kabliuku paieskot, bet net neisivaizduoju kaip jie atrodo. smile.gif
Kaspinu juosti duris tikrai nerizikuočiau, nes eilinį kartą uždarant ar atidarant duris kalėdinis vainikas dribtų ant žemės: manau, kad joks kaspinas neatlaikys durų brūžavimo.

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 24, 19:32)
Ir man dar kyla vienas klausimas, o tai jei  dedat eglutes ant komodos tai ir dovanas padedat ant komodos? O jei puošiat tik šakelę tai ir dovanas po ja gaunat?  biggrin.gif
O tai kuo pagrindas-komoda/spintutė/dėžė ar kažkas panašaus yra blogiau negu pagrindas-grindys? Galvojat, dovanų neatlaiko? lotuliukas.gif
Tiesa, kol vaikai buvo maži, dovanų būdavo kiek pagausintai, tai būdavo visur - ir ant komodos, ir ant grindų (šalia jos).
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 24, 19:32)
Dėk didelę ir gražią eglę, nusipirk nedūžtančių žaisliukų, o jei ir bus dūžtantys na sudaužys ir ką? Juk nieko nuo to blogo neatsitiks aš net neįsivaizduoju Kalėdų su pavyzdžiui tik eglės šakele? Ar gi tai Kalėdiška?  rolleyes.gif 

Ir man dar kyla vienas klausimas, o tai jei  dedat eglutes ant komodos tai ir dovanas padedat ant komodos? O jei puošiat tik šakelę tai ir dovanas po ja gaunat?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif aš tik už didelę ir gražią eglutę
Atsakyti
QUOTE(Ėlge @ 2011 11 24, 20:56)
SUPER! gal ne paslaptis, ant ko tvirtinote?

tvirtinau ant kartono su karstais klijais smile.gif
Atsakyti
labas vakariukas.

narsydama internete radau stai toki filmuka, kaip pasigaminti kaledomis kvepianciu 'burbulu' kurie gali buti tiek stalo puosmena, tiek kazkur pakabinti wub.gif schwartz puslapyje ten reikia paspausti Click to watch the video mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 24, 09:44)

wub.gif
Papildyta:
Zvirbliss, laukiame finalinio varianto 4u.gif , as praejusiais metais su konkoreziais zaidziau, siemet dar nezinau kaip puosimes, bet vel norisi kazko originalaus.
Atsakyti
radau dar viena meduoliniu namuku panaudojima, tik pasimeciau i kuria tema deti - i papuosimu ar i kepiniu biggrin.gif manau idesiu i abi biggrin.gif mintis tai super, kaledinio stalo papuosimui, ar virtuve puosiant kur panaudoti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2011 11 25, 03:00)
labas vakariukas.

narsydama internete radau stai toki filmuka, kaip pasigaminti kaledomis kvepianciu 'burbulu' kurie gali buti tiek stalo puosmena, tiek kazkur pakabinti wub.gif  schwartz puslapyje ten reikia paspausti Click to watch the video  mirksiukas.gif
Praeitos temos pabaigoje buvo nuoroda su lietuvišku aprašymu.
Atsakyti