QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 12 12, 15:42)
Žiūrint ką tepsi tuo kremuku. Veidui stengiuos neviršyt(na arba jei jau ko labai norisi truputėlio dėl kvapo, mano odos nedirginančio) maždaug 1 lašo į 10ml ar 10g. kremo, kūnui kitaip, galima drąsiau, tavo planai būtų apie 0,5 - 0,8proc., normalu, nestipru. Kamparą galima naudot gerai atskiestą, nepadaugink, ir su eukaliptu gali būt "per aštru", bus toks mentolato stiliaus kvapas. Nebent tokio ir nori, reikia kad kvėpavimo takus praplėstų.

Aš vis dėlto lašais skaičiuočiau, labai labai plono cilindriuko reikia, kad tiksliai pamatuot 0,5ml., cilindru matuoju tik tada, kai didelius kiekius kremo darau, juk jie netikslūs labai. Mažas vienkartinis švirkštukas bus daug tiksliau nedideliam kiekiui.
Skiriasi ne tik klampumai EA, bet ir lašintuvėlių angos diametras pas skirtinus pardavėjus, nuo to irgi priklauso, kiek lašų mililitre, todėl vienų bus apie 25 (KN), kitų apie 35 lašus(AZ).
as cia ruosiuosi vaikams gaminti namini "rezorbam arba eukabal". is esmes mintis tik tokia, kad butu savos gamybos ir butu naudojami kokybiski ea

ir siaip pirkti nereiktu
QUOTE(aqvilux @ 2011 12 13, 13:34)
sveikos, turiu keistą klausimą. Dariausi kremą veidui ir netyčia padauginau pelargonijų ea - kokius keturis lašiukus į 30ml supyliau. Tai ar yra kokia galimybė panaikinti/ nuslopinti tą jau man per daug aštrų kvapą. Ar belieka tik kūnui sunaudoti?
aisku cia ne labai iseitis, bet as tokiu atveju darydavau dar kremo , kad sumaisyti kremus ir kvapas ne toks intensyvus gaunasi

be abejo, reikia tureti kur ta kremuka realizuoti