Norėjau tik Astai-pastai atsakyti, bet kai daugiau klausia, tai trumpai man labai patiko sunrosearomatics parduotuvė. Ten tikrai nėra pigu, nesitikėkit. Žemai lenkiu galvą prieš KN, mūsuose kita mokesčių politika, daug kas kainuoja brangiau nebūtinai iš godumo... Siunčiausi ko KN neturėjo, retesnius, egzotiškus absoliutus ir eterinius. Likau sužavėta tabako absoliuto, Davanos EA. Ne cigarečių kvapas... Kainų palyginimui, man konjako EA 5 ml. ten kainavo apie 51 lt., KN būtų apie 82. Negaliu garantuoti, bet kokybė man atrodo labai panaši. Galbūt iš to paties šaltinio, gal ne, bet visos prekės buvo kokybiškos, pirkinio suma buvo tokia gana apvali, 11 pavadinimų, gavau 7 mėginukus po 0.5 - 1,5 ml šliukštelta į mažuliukus buteliukus. Visi puikūs... Bus kitoms mėginukai ar ne, ką aš žinau, man pasisekė, ir tarpininkė buvo labai sąžininga... O galėjo neįdėti, būčiau gi nieko nesupratus.
Jei pati greit užsakysit, Tecum, gal dar ko be tūbelių reikia gamybai iš AZ(kad būtų nemokamas siuntimas), gal dar ateis iki Kalėdų, dar pažiūrėkit su maža priemoka jie porą prekių siunčia ir labai greit galima gaut, tik aš dar ta funkcija nesinaudojau... Kur yra širdelė prie prekės, galima plius euras ar du ir siunčia paštu turbūt tada, ateit gali per kelias dienas