Na šiandien mūsų 10 mėnesiu sukaktis ir mes pasigirsime ką išmokusios.
Ropojam visur ir visada greitis skiriasi nuo nuotaikos, bet kai reikia keist pampersus tai mama turi įjungti 5 bėgį

vaikšto įsikibus į viską kur įmanoma ir kur neįmanoma, jei jau kur nesugeba pati nueiti ateina pasiima už rankos ir laiminga pasiekia savo tikslą. Kartais nesilaikydama pastovi, vakar padėjo pirmą netvirtą žingsnį kurio trūko iki lovos taigi pradžia padaryta gal jau įsidrasins ir daugiau nužingsniuos. Eina miegot 21-22 val., keliasi apie 7 , o štai dieną mes turime su miegu problemų, namie miega labai trumpai maksimum pusvalandį ilgiau miega lauke taigi dažnai į jį einame. Užmigdau tik ant rankų

mamytė kasvakarą kačialinasi, kartais tenka ir diena pasiduskinti dėl to nelemto pusvalandžio

.
Dantukų vis dar neturim, nors visi ramina kad nesinervinčiau bet man tai kelia nerimą
Kalba labai daug bet viskas savo kalba, kažkas panašaus gaunasi i mama, baba, amamam ir visokių kitokiu daug garsu, pasakoja ilgai ir labai audringai su paklykavimais tikra pasakorė jei dar ką suprasčiau iš vis būtų
Su valgymu jokiu problemu valgo viską ir daug, pastoviai ką nors kramtome...

, be to dar ir MP neatsisakėm ir naktį apie 4 val atsigerti pakyla
Svetimų žmonių nebijo visiškai, tik yra labai grubi ir visus tampo už kur tik nutveria, labai mėgsta vaikus ypač vyresnius ir berniukus, kažkaip mergaitės mažiau domina, vyrams irgi skiriama pirmenybė, mažoji koketė

.
mėgsta grojančius žaislus labai greit randa tuos mygtukus kurie reikalingi.
Yra labai judri ir jos visur pilna jei tik nespėjei sužiūrėti jau ką nors ir atvelka ko tikrai neturėtų turėti, vargas visoms spintoms ir stalčiams kur tik mano mažoji landukė pasiekia viskas būna stvarkyta pagal ją.
Su puoduku nedraugaujam visisškai, mat ant jo reikia ramiai sėdėti o tai mano energyzeriui tikra kančia, nežinau kada išmoksim nebent pririščiau ją prie jo
gal kas patarsit kaip su juo susidraugauti?