Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

O su kuo labiausiai mėgsta žaisti jūsų vaikučiai? smile.gif Kokie žaisliukai domina? smile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
QUOTE(tuttyfrutty @ 2007 10 18, 23:15)

Mano siautuliukas reikalauja laaabai daug demesio,nes wisa laika tik su manimi... smile.gif kasdien megstam ilgai pamiegoti,o weliau prasideda linksmybes doh.gif :
jam reikia zurnalu,iswien prasosi klausyti 'gummy bear song',namuose daro twarka,nors dar newaiksto smile.gif taip ir bega musu dieneles,kas diena wis naujiena tongue.gif
Atsakyti
Mano mergytei tuoj bus 10 men. doh.gif ,moka sakyti:mama,tete,ate,baba,rankutemis moka rodyti ate,daro katutes(ploja delniukais,kai sakau -parodyk kokia Gerdute didele-aukstyn iskelia rankutes. thumbup.gif Ropoja,pati atsistoja(isikibusi).Beda tik kad stovi ant pirstu galu,tad vaiksciosim ko gero dar negreitai. schmoll.gif Ryta ir varare valgo tyrelias,o visa kita laika MP.
Atsakyti
mano mazajai jau 10 su puse,ji jau moka pati pastoveti,mane pamacius net sugeba pereiti kambari o valgo viska ka tik duodu biggrin.gif
Atsakyti
na maniskis tai ropineja greitai, vaiksto bet tik visur prisilaikydamas siaip labai judrus vaikis yra. sako ate, daddy, mama kaip kada smile.gif
Atsakyti
Na mano dukrytei jau 10 men ir kelios savaites, moka isikabinus vaikcioti,nors bando ir pasileidus zingsni zengti, sako ate, amama, nam nam brrrrrrrrr- reiskia vaziuojam, l. megsta ziureti kaip skalbias masina, tecio mobiliu . domisi tv, ir kompiuteriu.daug valgom ir gertai miegam nuo 21 iki 7h . sveria 9kg.500gr. ir 76cm.
Atsakyti
Sveikutes,

mano suneliui jau irgi 10 men., bet va jau laksto ir gaudyniu bando zaist. vaiksciot pradejo nuo 8.5 men. sako mama, am, niam, ate. jau bando megdziot, prie ausies prisidejes telefona bando burbuliuot savo sneka. kraustostalcius, darineja spinteliu dureles, jau buvo ir pirstus prisivrse. viska vercia, kas nat stalo turi but ant zemes, kai subaru juokiasi ir ziuri i akis ir vistiek daro ta pati. blink.gif
jau pazaidzia ir vienas truputi, kartais ir su sese pazaidzia. bet labai reikalauja demesio, jei su juo uzsiimi tai gerai, jei ne, tai vis tierk issirekia. unsure.gif
patinka mob. tel. televizoreiaus pultai ir dar daug dalyku, su kuriais negalima zaist.
tikra tiesa, kad berniukus auginti sunkiau nei mergaites, nes dukryte labiau klausydavo, ir jai ne labai buvo idmu , kas stalciuose gyvena. blush2.gif
Atsakyti
stovi, bet nevaikšto, dantų neturi ant puodo nesėdi, bet keliauja nuo ryto iki vakaro su manimi kartu be jokių pretenzijų ir problemu
gali įveikti ramiai 10val kelionę mašina vien kalbėdamas su manimi. Mums jau tuoj 11mėn, ir jokio dėmesio nereikalauja, žaidžia pats ir vakar berods vyno paragavo...nieks nematė tik taurė tuščia liko ant žemės doh.gif
alyvuogių prisikirto su keptu varškės sūriu tai šiandien kaip raketa šaudo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei greit 10 men.Ji puikiai ropoja,vaiksto isikibusi su viena rankute.Padeda kelis zingsniukus viena,be pagalbos.Kalba savo kalba,kartais taria amam,mama...Megsta muzika,sokti.Miegoti eina apie 10 val.,miega prastai ir keliasi apie6-7val.gerti pienuko.Valgo ivairu maista,bet patinka labiau sutrintas,nes neturi dantuku.Labai stiprus ir judrus vaikas.Sveria 7.660kg,ugis75cm.
Atsakyti
mums jau geri 10 mėn. nepraėjus porai dienų po 10 mėn. sukaktuvių, pradėjom eiti pačios.. thumbup.gif oj, kaip faina...taip ilgai laukiau..
Valgom beveik viską - ir makaronus netrintus (mažiukus tokius) ir labai patinka vaikiškas batonėlis kinder milk slise ar kažkaip panašiai... essen.gif
ant puodo kaip tik atsisėdam taip ir padarom, bet pasiprašyti tai dar schmoll.gif
varinėjam visą dieną paskui mamą ir reikalaujam dėmėsio, tik nesenai atradom kaip gi atsidaro stalčiai ir spintelės. doh.gif
telikas - dievas ir geriausias multikas - reklama...
sako mama, amam, tiatia, atia ir dar beleką...tiesa, telefonu irgi "kalba" prie ausies prisidėjus... tongue.gif
apie dantis - turim visus šešis.. thumbup.gif ir mėgstam mamos koją pakandžioti hihihi.gif
Atsakyti
mano suneliui 10 ir12 dienu.moka ploti daro vire kosyte.isikibes bando vaikscioti,bet daugiau ropoja,laksto ir gaudo kamoliukus.daro viska kas neleidziama.kai pasakai negalima susirauke pazirze,bet jau supranta kad negalima.kai pasakai duog buciuka ateina ir duoda thumbup.gif tai taip faina.labai laukiu kada prades vaikscioti ax.gif
Papildyta:
labas,kaip planuojate svesti savo vaikuciu pirmaji gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
Musu dukrytei irgi 10 men. Sako mama, tete, lelia, ate, katis, atiu(cia aciu reiskia). Truputi pastovi neisikibusi ir kelis zingsnius iseina zengti vienai. Isikibusi i baldus, sienas vaiksto labai sauniai. Labai patinka, kai vedzioji uz vienos rankytes paemus. Daro i puoduka,bet prasytis nesipraso dar. Supranta zodi negalima, bet daznai nusisuka ir vel ta pati daro. Megstamiausias uzsiemimas kraustyti stalcius, spinteles, apziurineti mamos papuosalus. Vat tada gali ir viena pabuti, priesingu atveju labai reikalauja demesio. Turi du dantis. Valgo kruopu koses, darzovienes, darzovienes su mesa, jogurta, patinka duoniukai, barankos, net gi paprastas batonas. Geria MP, virinta vandenuka, kefyra. Sulciu nemegsta, paragauja, susiraukia ir nusipurto.
Atsakyti