Štai tokia yra mano Ugnyte
Mano dukrytei jau 10 mėnesiu ir dvi savaites
Jau turime 6 dantukus. Prieš pora savaičių pirma karta pasakė "teti"
nuolat kartoja žodį "Ką"
Visus kambarius jau apeiname pasiremdamos į sieną, baldus ir panašiai. Ant puoduko dar nebandėme sėstis, bet paskaičiau, kad kiti mūsų bendraamžiai tai kuo puikiausiai daro, tad ir mes pradėsime po truputį tai praktikuoti
Išmiegame visą naktį nuo 21 iki 7, ir jau visas mėnuo, kaip mano gražuolė miega viena pati savo kambaryje
Visai neseniai radome televizoriaus išjungimo mygtuką
Paskaiciau ir sugalvojau aprasyti musu pasiekimus
Tai va,mes vaikstom jau nuo 9men,baisiausiai skubam gyventi,jei parkrinta,priropoja prie sienos tik tam,kad galetu vel atsistoti,taigi ropoti mum nepatinka
O siaip jau ir pamirsau tuos pirmuosius nedrasius zingsniukus,dabar viskas daroma begte beveik
O siaip turim tik du dantis dar
Be to,esam nevalgus,valgome su cirkais ir atrakcijom,nepatinka tirstesnes koses ir kazkaip nerodom noro kramtyt
Sprinstam,ziaugciojam,bet vistiek po biski pratinames..Puodo bijom kaip velnias kryziaus
Su kelnem dar pasedim,bet pliku subiniuku be sansu.O ir siaip sedet vienoj vietoj yra didziausia bausme,tai bardaku pilni kampai
Nakties visos irgi neismiegam
Siaip miegam neramiai,blaskomes,prabundam vis atsigerti ar uzvalgyti MP.Pastebejau,kad ypac paskutinem naktim edrunas pasidare
Snekam palyginus nedaug - baba,mama,tete,ate ate ir pasakom,ir parodom
Vat tokie mes
Tai va,mes vaikstom jau nuo 9men,baisiausiai skubam gyventi,jei parkrinta,priropoja prie sienos tik tam,kad galetu vel atsistoti,taigi ropoti mum nepatinka
O siaip turim tik du dantis dar
Nakties visos irgi neismiegam
Snekam palyginus nedaug - baba,mama,tete,ate ate ir pasakom,ir parodom
Vat tokie mes
QUOTE(Trumpute @ 2007 12 10, 21:40)
Mamos,
o jusu mazyliai jau rodo koki nors nora valgyti patys? Imti sauksteli i rankas, kisti ji i kose, nepataikyti i burna ir t.t.?
Turiu omeny valgyti is bliuduko su sauksteliu, ne grauzti obuoli ar sausaini.
maniskis princas su malonumu laukia kol ji pamaitins
gal per anksti uzsimaniau? gal reikia laukti iki metuku?
o jusu mazyliai jau rodo koki nors nora valgyti patys? Imti sauksteli i rankas, kisti ji i kose, nepataikyti i burna ir t.t.?
maniskis princas su malonumu laukia kol ji pamaitins
gal per anksti uzsimaniau? gal reikia laukti iki metuku?
laba,
mums jau 10men. ir jau bando pats su sauksteliu dirbt. paliecia maista ir deda i burna ir vel paliecia ir deda i burna, kai nusibosta, kisa pirstukus ir pradeda terliot. tada as atimu sauksteli, pastumiu lekste, o jis ima skandala tada kelt.
O aš dar nebandžiau duoti savo mažei pačiai bandyti valgyti
reikės pabandyti pradėti mokyti tai daryti
Aš galvojau maniškė viena ankstyva, kad nuo 9 mėnesiuko vaikšto, o čia pasirodo daug tokių yra
Mūsų pasiekimai: nuo 9mėnesiuko pdradžios prasidėjo stovėjimai nesilaikant,
po savaitėlės- jau pažengdavo tris žingsnelius
Dar savaitėlę to užteko, bet kai jai sukako 9mėnesiukai ir 2 savaitės mūsų gražuolė ta proga perėjo kambarį
, o kas fainiausia, tai kad Mb tuo metu ruošėsi ją pafilmuoti, ir labai netikėtai pirmas ėjimas buvo įamžintas skaitmeniniu fotoaparatu (na pas mus ir kelias minutes galima filmuoti)
Dėl ropojimo- mėgsta ji ropot- labai- jei nori kad paeitų reikia prašinėt- mat ropot ir lengviau ir greičiau- bet per bent porą kartų nesilaikydama paeina ir kai jau susiruošia tai ilgai kelionei- per visą kambarį
- kas juokingiausia- ji retai kada nuo sienų eina ar nuo kito daikto- dažniau išropoja per vidurį kambario tada prasižergusi pamažu pamažu atsistoja ir eina...
ir jau stovėdama pamažu apsisukinėja- bet dažnai ant užpakaliuko atsiduria.
Taip su mielu noru fėja manoji stojasi laikydamasi už daigtų ar pasiramsčiuodama eina per kambarius...
Šaukštelis ir mano vaikas: na paduodu tuščią geležinį bliūdą ir didelį šaukštą ir ji surengia man orkestrą
tai vienas iš mėgstamiausių jos žaislų jei sėdim prie stalo duodu mažą šaukštelį- ji jį bando kišt į bliūdelį bet išėmus maistą sėkmingaijį iššveičia ant sienos, arba ant mamos. jai kažkaip nesigauna į burnytę kišti.. Šaukštelis gražiai atsiduria burnytėje tada kai gauna medaus. (per savaitę kartą aš jai ištepu šaukštelį medumi ir duodu- tada ji jį graužia su malonumu apie valandą, nors jis seniai nebe saldus) Maniškė neelergiška medui (tik aišku aš jai jo duodu labai nedaug, medus pas mus mano senelio bičių, taigi- natūralus)
Na kai nori valgyti ji moka jau pasiprašyti- prieina prie manęs tempia už piršto stojasi įsitvėrusi jį ir vedasi į virtuvą, jei nesistoji pazyzia- priropoja prie virtuvės dar pazyzia gryžta ir kai paklausi ar nori am am atsidūsta vėl įsitveria piršto ir vedasi.
Dar mėgsta lysti į skalbimo mašiną- tiksliau kaupia ten savo atsargas
, sukiša visus dangtelius nuo tyrelių... jau buvo kartą kai nepasižiūrėjau ir sudėjau skalbinius- tako traukt šlapius...
Na dar mažylė bent 3 kartus per dieną sėdasi ant puoduko- po miegelio, arba šiaip- praėjus valandai po maitinimo. bet dar pati nesiprašo- nors jau supranta kai apsidaro- kartais kai prisikakoja pradeda "layužtis" į vonią...
Kas dar... ai išmoko moti ate ate...
bandom gydų gydų katutes daryt- bet kol laikau jos rankytes-daro, bet vos paleidžiu stveria mano rankas kad daryčiau
Daro caca mamai, tėtei, kitiems...
Na dėl kalbos- kartais mane apsikabinusi veblena : mamamamamamama bet abejoju ar bando pasakyti mama. dar iš skiemenų sako tetete, able, uuuuuuu, ku, bu, mu, hhhh ateate (bet abejoju ar ate- gal tik šiaip ) pupu, na dabar kaip tyčia tyli, o daugiau nepamenu
Dar mėgsta žiūrėti į veidrodį- kalbasi su lėlyte ten atsispindinčia
Moka spaudyti visus mygtukus, su vienu piršteliu ir kitu kitos rankos vienu- bet taip elegantiškai kaip pianistė- ytariu, kad močiutė taip išmokė.
Žinoma moka sukti vilkelį (sukutį, giroskopą- kaip pavadinsi taip nepagadinsi) tėtė išmokė dar 8 mėnesiukus kai turėjo
Labai mėgsta klausytis dainų ir pasakų tiek ką mes pasakojame, tiek ką įrašytą paleidžiame (mes su Mb jau ištisus diskus pasakų mintinai mokame)
Mėgsta tiek viena tiek su mama "skaityti" sknygeles: tiksliau aš rodau žvėrelį sakau kas tai, ką daro, ir darom caca žvėreliui...
Mėgsta gaudyti muilo burbulus, dievina maudynes, ir negali pakęsti kai lendu į jos nosį kai ji sloguoja.
dar dievina televizorių- ir visai nesvarbu kad nei aš nei vyras jai neleidžiame jo žiūrėti- jis jai patinka ir išjungtas
, taigis mes su Mb pamainomis kitame kambaryje jį žiūrime: kai noriu aš pasižiūrėti- jis lieka kitame kambaryje su princese- kai jis nori- aš lieku- kartais kai jos gera nuotaika ir turi ką veikti galime tame pačiame kambaryje tyliai TV pasižiūrėti bet ji tuoi pamato, kad ten paveikslėliai keičiasi... ir nors uždedam krūva pagalvių- kad ji nematytų ji įsigudrina pasistiebti ir kristi ant jų- ko pasekoje jos subliūkšta ir ji pusiaugulombent akimirkai pamato kas gi ten darosi- na mes iš karto išjungiame televizoriųbet jai jau nesvarbu- juk apačioje tokia graži žalia lemputė dega- ir dar tie mygtukai... kam tie paveikslėliai ir taip ydomu
Na žiūriu įsiaudrinau aš čia rašydama bet visų pasiekimų net nesurašiau... paprasčiausiai šiandieną jai lygiai 10 mėnesiukų taigis " mėniasiadienis
Mūsų pasiekimai: nuo 9mėnesiuko pdradžios prasidėjo stovėjimai nesilaikant,
po savaitėlės- jau pažengdavo tris žingsnelius
Dar savaitėlę to užteko, bet kai jai sukako 9mėnesiukai ir 2 savaitės mūsų gražuolė ta proga perėjo kambarį
Dėl ropojimo- mėgsta ji ropot- labai- jei nori kad paeitų reikia prašinėt- mat ropot ir lengviau ir greičiau- bet per bent porą kartų nesilaikydama paeina ir kai jau susiruošia tai ilgai kelionei- per visą kambarį
Taip su mielu noru fėja manoji stojasi laikydamasi už daigtų ar pasiramsčiuodama eina per kambarius...
Šaukštelis ir mano vaikas: na paduodu tuščią geležinį bliūdą ir didelį šaukštą ir ji surengia man orkestrą
Na kai nori valgyti ji moka jau pasiprašyti- prieina prie manęs tempia už piršto stojasi įsitvėrusi jį ir vedasi į virtuvą, jei nesistoji pazyzia- priropoja prie virtuvės dar pazyzia gryžta ir kai paklausi ar nori am am atsidūsta vėl įsitveria piršto ir vedasi.
Dar mėgsta lysti į skalbimo mašiną- tiksliau kaupia ten savo atsargas
Na dar mažylė bent 3 kartus per dieną sėdasi ant puoduko- po miegelio, arba šiaip- praėjus valandai po maitinimo. bet dar pati nesiprašo- nors jau supranta kai apsidaro- kartais kai prisikakoja pradeda "layužtis" į vonią...
Kas dar... ai išmoko moti ate ate...
bandom gydų gydų katutes daryt- bet kol laikau jos rankytes-daro, bet vos paleidžiu stveria mano rankas kad daryčiau
Daro caca mamai, tėtei, kitiems...
Na dėl kalbos- kartais mane apsikabinusi veblena : mamamamamamama bet abejoju ar bando pasakyti mama. dar iš skiemenų sako tetete, able, uuuuuuu, ku, bu, mu, hhhh ateate (bet abejoju ar ate- gal tik šiaip ) pupu, na dabar kaip tyčia tyli, o daugiau nepamenu
Dar mėgsta žiūrėti į veidrodį- kalbasi su lėlyte ten atsispindinčia
Moka spaudyti visus mygtukus, su vienu piršteliu ir kitu kitos rankos vienu- bet taip elegantiškai kaip pianistė- ytariu, kad močiutė taip išmokė.
Žinoma moka sukti vilkelį (sukutį, giroskopą- kaip pavadinsi taip nepagadinsi) tėtė išmokė dar 8 mėnesiukus kai turėjo
Labai mėgsta klausytis dainų ir pasakų tiek ką mes pasakojame, tiek ką įrašytą paleidžiame (mes su Mb jau ištisus diskus pasakų mintinai mokame)
Mėgsta tiek viena tiek su mama "skaityti" sknygeles: tiksliau aš rodau žvėrelį sakau kas tai, ką daro, ir darom caca žvėreliui...
Mėgsta gaudyti muilo burbulus, dievina maudynes, ir negali pakęsti kai lendu į jos nosį kai ji sloguoja.
dar dievina televizorių- ir visai nesvarbu kad nei aš nei vyras jai neleidžiame jo žiūrėti- jis jai patinka ir išjungtas
Na žiūriu įsiaudrinau aš čia rašydama bet visų pasiekimų net nesurašiau... paprasčiausiai šiandieną jai lygiai 10 mėnesiukų taigis " mėniasiadienis
labukas
mes dar nevaikstom, bet ropojimo greiti labai dideli isvystom, ypac kai uzmatom koki nors tiksla :lotuliukas:pastovi kelias sekundes niekur nesilaikydamas. mielai sedim ant puoduko, per diena, beveik niekada nieko nepadarom i pampersa, laabai pyksta, kai ji dedu
moja rankyte ir sakom "atia", labai patinka sakyti "tete", moka pats vienas zaisti kol nenusibosta ir kalbetis su savo zaislais.turim 6 dantukus, bet jau 3 menuo kaip daugiau nedygsta. valgom viska ka mama duoda, tik nemegstam zuvies ir jokiu sulciu
mes dar nevaikstom, bet ropojimo greiti labai dideli isvystom, ypac kai uzmatom koki nors tiksla :lotuliukas:pastovi kelias sekundes niekur nesilaikydamas. mielai sedim ant puoduko, per diena, beveik niekada nieko nepadarom i pampersa, laabai pyksta, kai ji dedu
Sveiki,
mano dukrai 9 mėn. ir 3 savaitės. Vaikščiot pradėjo 9 mėn. ir 3-jų dienų. Iš pradžių buvo tik keli žingsniukai, bet kuo toliau, tuo dažniau ir užtikrinčiau žingsniuoja. Šiandien nužygiavo beveik per visą kambarį - iki įjungto televizoriaus
(O kai išjungiau, ilgai ir piktai kažką kalbėjo
) Kai yra kur laikytis, eina laikydamasi. Tiksliau, tada bėga, kaip ir tada, kai vedi už rankos
Ropojimą irgi toliau sėkmingai praktikuoja (išvysto labai didelį greitį
)
Šneka kartais tarsi sakiniais, su įvairiausiom intonacijom (ir mimikom bei gestais). Gaila, kad nesuprantu tos kalbos
Kartais sako "mama", įtariu, kad tai ir turi omeny, nes dažniausiai sako tada, kai prisigretina prie manęs
"Tete" sako žymiai dažniau, bet ar visada tai sakydama turi omeny tėtį, irgi dar nevisai aišku.
Žino, kur yra įvairūs dažnai naudojami daiktai. Pvz., kamuolys: kai paprašai parodyti, nuropoja iki jo. Kai skaitau knygelę, paprašyta parodo pirštuku kai kuriuos veikėjus (berniuką, kačiuką, boružę...).
Dantį dar tik vieną turi. Valgo nedaug (bet vis daugiau). Turiu omeny kietą maistą (kai valgo MP - o jo dar yra daug - apetitu tikrai nesiskundžia). Net ir tada, kai jai akivaizdžiai skanu, kai valgo tikrai noriai, vis tiek suvalgo ne per daugiausiai. Turbūt jai tiek užtenka. Mėgsta valgyt pirštais. Džiaugiuosi, nes po to, kai jau nevalgo iš šaukštelio, dar šį tą pati įsideda į burną. Labai mėgsta graužti duoniuką.
Reikėtų jau pratint prie puoduko. Seniai turim nupirkę, bet guli nenaudojamas. Keliskart esu bandžius pasodint, bet pabėgo
, tai po to užleidau šitą reikalą
mano dukrai 9 mėn. ir 3 savaitės. Vaikščiot pradėjo 9 mėn. ir 3-jų dienų. Iš pradžių buvo tik keli žingsniukai, bet kuo toliau, tuo dažniau ir užtikrinčiau žingsniuoja. Šiandien nužygiavo beveik per visą kambarį - iki įjungto televizoriaus
Šneka kartais tarsi sakiniais, su įvairiausiom intonacijom (ir mimikom bei gestais). Gaila, kad nesuprantu tos kalbos
Žino, kur yra įvairūs dažnai naudojami daiktai. Pvz., kamuolys: kai paprašai parodyti, nuropoja iki jo. Kai skaitau knygelę, paprašyta parodo pirštuku kai kuriuos veikėjus (berniuką, kačiuką, boružę...).
Dantį dar tik vieną turi. Valgo nedaug (bet vis daugiau). Turiu omeny kietą maistą (kai valgo MP - o jo dar yra daug - apetitu tikrai nesiskundžia). Net ir tada, kai jai akivaizdžiai skanu, kai valgo tikrai noriai, vis tiek suvalgo ne per daugiausiai. Turbūt jai tiek užtenka. Mėgsta valgyt pirštais. Džiaugiuosi, nes po to, kai jau nevalgo iš šaukštelio, dar šį tą pati įsideda į burną. Labai mėgsta graužti duoniuką.
Reikėtų jau pratint prie puoduko. Seniai turim nupirkę, bet guli nenaudojamas. Keliskart esu bandžius pasodint, bet pabėgo
Mūsų mažoji greičiausiai tinginiukė, nes neropoja, net nenori ant pilvo pagulėti. Lovytėj įsikibusi i strypus vaikšto, bet dažniausiai nori būti ant mamytės rankyčių, tada tik parodo į kurią pusę norėtų būti nešama, kokį daiktą reikia pačiupinėti.
Dantukus turim 8, apetitu nesiskundžiam, bet kadangi neseniai nuo kažko išbėrė ( įtariu - kviečiai), tai mamytė apribojo meniu, kol pagysim.
Labai mėgstam knygutes storais lapais, vartom, skaitom sava kalba, pykstam, baramės.
Pagrindiniai žodžiai
ir amam, tete, nai nai ir pan.
Puoduko mes irgi bijom, nesėdim.
Ne tik kad pati nebando šaukštuko imti, bet ir buteliuką princesei reikia laikyti kai mišinuką geria
Dantukus turim 8, apetitu nesiskundžiam, bet kadangi neseniai nuo kažko išbėrė ( įtariu - kviečiai), tai mamytė apribojo meniu, kol pagysim.
Labai mėgstam knygutes storais lapais, vartom, skaitom sava kalba, pykstam, baramės.
Pagrindiniai žodžiai
Puoduko mes irgi bijom, nesėdim.
Ne tik kad pati nebando šaukštuko imti, bet ir buteliuką princesei reikia laikyti kai mišinuką geria
na mums beveik 11men,bet jau dienu klausyma skada eiti pradsime,pati atsistoja pasileidzia ir jau keleta zingsniu viena eina
Sveikos mamytes ir ju pupuliai ir pupytes
Na mes atneriam is 9-ojo menesiuko, nes manau, kad pats laikas
Mums siandien 10 men. ir 6 dienos.
Sveremes ir matavomes lygiai 10 men., tai buvo 9,9 kg, 78 cm. Ignutis, t.y. Niukas, taip ji vadinam , turi šešis dantukus, kalasi septintas, jau seniai sedi, mikliai atsistoja, stovi neisitveres ir bando zingsniuoti, kur jam reikia, prisilaikydamas viena rankyte. Labai nebenori buti nei lovytej, nei manieze, nori dalyvauti kartu su seimyna visame kame, ropineti ant grindu, stoviniuoti, krapstyti stalcius, be galo megsta aparatura, kaip magnetas limpa, pakrapstyt jam reikia, o tetis nervuojasi . I vaikstyne nededu, nelabai pripazistu as jos, aisku sunkiau, kai reikia pastoviai stebeti, kad nesivoztu ant grindu, kad netrenktu gavos ir t.t., bet ka padarysi, visi taip uzaugom.
Ryte pradejo keltis velai, apie 10 val., valgo misinuka, po to megsta pasnausti, valgom pietu darzoviene su mesyte (kalakutiena, vistiena, versiena, zuvis), uzgeriam vandenuku, arbatyte ar sultytem, po to buna kad pamiega, buna kad ir ne, jei pries pietus pasnaude ilgeliau, pavakariam dazniausiai duodu kruopiene kosyte, uzgeriam irgi vandenuku, arbatyte ar sultytem. Vakarienei geriam irgi tik misinuko, stengiuosi vakarieniauti anksciau,kad anksciau uzmigtu, nes velai keliasi, tai be sansu uzmigdyti iki 22-22.30, ko tik nedarom, jau seimynai laikas miegoti, o bachuras duodasi, rekauja ir nesiruosia net eiti miegoti Tarpuose tarp valgiu duodu pagriausti duonos, barankyciu, sausainiuku, obuoliuko atpjaunu, labai megsta lasinius, net dreba.
Kalba daug, dede, tete, baba etapas praeitas, istisai kalba mama.dabar bando sujungti daugiau skiemenu, bet net neparasysiu,nes tokiu israito, kad net isiminti sunku. Tetis ismoke purtyti galva i sonus ir sakyti ne, tai jei kas nepatinka, iskart purto galva ir rekia nenene. Jei kas pakalbina, tai iskart sypsosi, gedinasi, jei sako labas-pakelia ranka.
Labai dziaugiasi, kai grizta is darbo tevelis, mama aisku kad atsibodus, kai grizta tetis, taip ir sekioja akimis kiekviena zingsni, ropoja is paskos kaip lipdukas, o kai pakalbina ar paima ant ranku, tai krykscia is laimes, o kai zaidzia abu, tai atrodo pasaulis nebeegzistuoja.
Soskes neturejo burnoje nuo gimimo, ant puodo dar irgi nesedam, bet jau reiks pirkti ir bandyti susidraugauti.
Na atrodo viska parasiau, jei ka prisiminsiu, dar parasysiu.
Na mes atneriam is 9-ojo menesiuko, nes manau, kad pats laikas
Mums siandien 10 men. ir 6 dienos.
Sveremes ir matavomes lygiai 10 men., tai buvo 9,9 kg, 78 cm. Ignutis, t.y. Niukas, taip ji vadinam , turi šešis dantukus, kalasi septintas, jau seniai sedi, mikliai atsistoja, stovi neisitveres ir bando zingsniuoti, kur jam reikia, prisilaikydamas viena rankyte. Labai nebenori buti nei lovytej, nei manieze, nori dalyvauti kartu su seimyna visame kame, ropineti ant grindu, stoviniuoti, krapstyti stalcius, be galo megsta aparatura, kaip magnetas limpa, pakrapstyt jam reikia, o tetis nervuojasi . I vaikstyne nededu, nelabai pripazistu as jos, aisku sunkiau, kai reikia pastoviai stebeti, kad nesivoztu ant grindu, kad netrenktu gavos ir t.t., bet ka padarysi, visi taip uzaugom.
Ryte pradejo keltis velai, apie 10 val., valgo misinuka, po to megsta pasnausti, valgom pietu darzoviene su mesyte (kalakutiena, vistiena, versiena, zuvis), uzgeriam vandenuku, arbatyte ar sultytem, po to buna kad pamiega, buna kad ir ne, jei pries pietus pasnaude ilgeliau, pavakariam dazniausiai duodu kruopiene kosyte, uzgeriam irgi vandenuku, arbatyte ar sultytem. Vakarienei geriam irgi tik misinuko, stengiuosi vakarieniauti anksciau,kad anksciau uzmigtu, nes velai keliasi, tai be sansu uzmigdyti iki 22-22.30, ko tik nedarom, jau seimynai laikas miegoti, o bachuras duodasi, rekauja ir nesiruosia net eiti miegoti Tarpuose tarp valgiu duodu pagriausti duonos, barankyciu, sausainiuku, obuoliuko atpjaunu, labai megsta lasinius, net dreba.
Kalba daug, dede, tete, baba etapas praeitas, istisai kalba mama.dabar bando sujungti daugiau skiemenu, bet net neparasysiu,nes tokiu israito, kad net isiminti sunku. Tetis ismoke purtyti galva i sonus ir sakyti ne, tai jei kas nepatinka, iskart purto galva ir rekia nenene. Jei kas pakalbina, tai iskart sypsosi, gedinasi, jei sako labas-pakelia ranka.
Labai dziaugiasi, kai grizta is darbo tevelis, mama aisku kad atsibodus, kai grizta tetis, taip ir sekioja akimis kiekviena zingsni, ropoja is paskos kaip lipdukas, o kai pakalbina ar paima ant ranku, tai krykscia is laimes, o kai zaidzia abu, tai atrodo pasaulis nebeegzistuoja.
Soskes neturejo burnoje nuo gimimo, ant puodo dar irgi nesedam, bet jau reiks pirkti ir bandyti susidraugauti.
Na atrodo viska parasiau, jei ka prisiminsiu, dar parasysiu.
QUOTE(zaiza66 @ 2006 11 28, 23:24)
sveikutes noriu ir as apsidalint savo mazes laimejimais. panelytes uis 72 cm , svoris 10kg,500gr. valgo viska ka paduodi, jau bandau pratint prie seimos maisto
. kai mes ka valgom tai priselina ir ziuri tokiom akytem...
isikibusi i baldus vaiksto, tik kai paimi uz rankyciu iskart sedasi. del to man l neramu. ka galit patarti?
snekam irgi nemazai...mama, tete, ate, ja, da, ir daug brrrrrr, megsta sokti, ziuret reklamas( nepiknaudziaujam), ;enktyniauti kas greiciau atropos.niekaip neismokstam ploti katuciu
diena miegam pora kartu po 1-1.5 val. naktim sudetingiau, keliames pavalgyt arba atsigert vandenuko.
vat tiek mes mokam
isikibusi i baldus vaiksto, tik kai paimi uz rankyciu iskart sedasi. del to man l neramu. ka galit patarti?
snekam irgi nemazai...mama, tete, ate, ja, da, ir daug brrrrrr, megsta sokti, ziuret reklamas( nepiknaudziaujam), ;enktyniauti kas greiciau atropos.niekaip neismokstam ploti katuciu
diena miegam pora kartu po 1-1.5 val. naktim sudetingiau, keliames pavalgyt arba atsigert vandenuko.
vat tiek mes mokam
Sveiki
Mano meilutei uz keliu dieneliu bus 10 men. Sveria nedaug (tik 7 kg
), valgo irgi kaip zvirbliukas, bet judrumo ir stiprumo uztenka. Lovytej atsistojo, kai buvo 9 men, dabar jau vaiksto pasilaikydama i lovos krasta, kambaryje irgi atsistoja jei tik randa kur isitvert, pasilaiko jau tik viena ranka, o kita gali ka nors paiimti, atidaryti, istraukti, suversti
Ropoja labai greitai, ypac kai pamato, kad vonios durys praviros
Valgo viska, bet po labai mazai. Dantu dar neturim, bet jau kosytes valgo su gabaliukais, labai juokingai ir stropiai kramto
Nakti ismiega beveik 12 val, o diena dar pora kartu po valandele nusnusta.
Labiausiai patinka maudytis, tada surengia ir mums ir kaimynams 'gyvo garso koncerta'
Kalba savo kalba labai daug, moka pasakyt 'ne ne' ir tuo paciu metu pasukiot galvyte i salis.
Kai pagiri daro 'bravo' - ploja rankytem
tai tiek siam kartui.. sekmes visiems leliukams ir ju mamytems
Mano meilutei uz keliu dieneliu bus 10 men. Sveria nedaug (tik 7 kg
Valgo viska, bet po labai mazai. Dantu dar neturim, bet jau kosytes valgo su gabaliukais, labai juokingai ir stropiai kramto
Nakti ismiega beveik 12 val, o diena dar pora kartu po valandele nusnusta.
Labiausiai patinka maudytis, tada surengia ir mums ir kaimynams 'gyvo garso koncerta'
Kalba savo kalba labai daug, moka pasakyt 'ne ne' ir tuo paciu metu pasukiot galvyte i salis.
Kai pagiri daro 'bravo' - ploja rankytem
tai tiek siam kartui.. sekmes visiems leliukams ir ju mamytems