Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Mano mažylei šiandien irgi sukako 10 mėnesiukų clap.gif Sveria apie 10,5 kg, ūgis - 74 cm. Turi du dantukus ir dygsta trečias thumbup.gif Valgo gerai, miega - dieną 2 kartus, naktį - nuo 22 val. iki 8,30 arba 9,30 val. lotuliukas.gif Naktį valgyti nebesikelia nuo 8 mėnesių, bet miega neramiai, labai vartosi, spardosi ir pan. Labiausiai mėgsta miegoti ant pilvo (čia visai kaip aš mirksiukas.gif ). Savarankiškai dar nevaikšto, bet ropoja labai greitai ir pasiekusi kokį aukštesnį daiktą iš karto stojaisi. Jau vaikšto įsikibusi į vieną ranką, kelias minutes moka ir pati pastovėti. Sako: tete, kaka, mmmm biggrin.gif Kai prašau pasakyti "mama", juokiasi ir sako "tete" lotuliukas.gif Mėgsta muziką, linguoja galvytę ir ploja katutes. Kartais ir pati mėgina dainuoti: aaaa laugh.gif Moka parodyti, kokia yra didelė (iškelia rankytes į viršų), kokia stipri (suspaudžia kumštukus), duoda bučkį ir daro mylu mylu smile.gif
Atsakyti
Mano suneliui jau desimt menesiu. Atsistoja isikibes i baldus ir vaiksto, moka uzlipti ant sofos(nulipti dar ne), moka barodyti"jega"(koks stiprus), kaip sviecia saulyte arba zydi gelyte, duoti "penkis". Stoveti gali bet labai bijo, todel tupiasi ir ropoja "daryti tvarkos, kazkoks kosmaras lenda visur kur tik gali, atidarineja,jungineja,tranko,vercia,lipa,vnz nebespejuis paskos!Sako mama,tete, bu,bru ir skleidzia siaip visokiausius garsu derinius, valgo viska ka beduociau. Labai megsta grauzti popieriu, listi prie teliko ir kompo, ijungineti isjungineti tv su pulteliu.
Atsakyti
sveiki,
man liudna truputi.. visu vaikuciai tokie judrus!!!!!! smile.gif
mums 10 men. svoris 9,6 kg, ugis 70 cm. ji tinginuke.. verysad.gif
nesistoja visiskai. jei pastatau kur prie lovos ar stalo, tai stovi, paeina siektiek pasilaikydama. stovi irgi tik atsiremus i ka nors. nesliauzioja visiskai. ji geriau daigta pasieks visaip vartydamasi, negu sliauzdama... verysad.gif
sauniai sekasi eiti kai vedu uz abieju ranku, o kai uz vienos - tai kartais ir nusvyra i sona. o jei laikau pvz. uz pakarpos ir verciu eit, tai neina - sedasi. verysad.gif
mankstu daryt nesileidzia nei poliklinikoj, nei namie schmoll.gif
ir neatsiseda pati, jei visiskai gulscia buna...
tik sneka nemazai thumbup.gif dada, jaja, niamniam, tete ir kt.
ploja katutes, rodo didele, rodo nenene, duoda labas.
tik tiek.. mano tinginuke...
bet sakoma - kad viskas savo laiku. tai vo - laukiam. 4u.gif
Atsakyti
mums jau 10 men ir savaite sveria apie 10,8 ugis 78 moka atsistoti bet kur vienas pastoveti bet eiti dar nebando, geriau nuropoja kur jam reik.megsta viska atidarinet, kraustyt, metyt, zodziu spek lakstyt is paskos doh.gif miega 1-2 kartus per diena naktinis miegelis neramus daug vartosi,sukinejasi niekaip neranda vietos lovoje. turi 8 dantukus ir labai megsta viska griauzti, apetitu irgi nesiskundzia ka duodu ta valgo thumbup.gif moka pasakyti ir parodyti ate-ate, ne-ne, katutes, ir siaip daug sneka sava kalba ir spygauja.
Atsakyti
na mums dar tik bus 10 men geguze 2, bet trinames i kompanija prie 10 4u.gif ax.gif norim but dideli blush-anim-cl.gif ..sveriam 1150g 75 cm ugis thumbup.gif ...ropoja greit, o jei dar bandai pagaut ir sauki "pagausiu pagausiu" lekia kaip voriukas keturiom, nespeji gaudyti clap.gif , vaiksto isikibes i baldus, tik dar neina nuo vieno daigto prie kito schmoll.gif , sneka ir daug "mama" "tete" "nenene" "baik" biggrin.gif . Moka ploti katute clap_1.gif , rodyti ate ate, niu niu ir labai maivytis.
Viskas idomu ko mamyte ar tetis neleidzia 4u.gif , tai is geliu vazonelio zemiu pasikabinti ir paragauti, tv pulteli pasiciupti, zodziu tik spek paskui lakstyti doh.gif
Valgo viska, bet va su miegeliu turim bedu, naktim nemiega, blaskosi, zyzia, buna jog ismiega 2 ar 3 val ir uzmiega tik 4 - 5 doh.gif , vienas nebuna loveleje, riekia uzsiimti su juo arba supti sad.gif , diena miegot leidziu tik 1 kart ax.gif
Dantukai mus uzmirso, neturi nei vieno doh.gif Stai mes tokie 4u.gif
Atsakyti
mums jau10menuo suejo 4u.gif ,moka atsistot pati prisilaikydama,pastovet su viena ranka,atsiset po to,sedim gerai,sliauziot nebepatinka pradedam ropot,kai ant ranku rodo su pirstuku kur eit lotuliukas.gif ,labai judri mergyte,spek tik ganyt smile.gif moka mama tete,miau ,ate pasakyt,parodyt kur lempa,kur mama,baba... smile.gif smile.gif wub.gif ,turim 8 dantukus 4iltiniai patine,kalasi,vienas kruminis jau lenda matosi jau... bet deja su apetitu bedos,svorio mazai priauga doh.gif ,tai va cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif mano mazajau skruzdelytei 10 menesiu 4u.gif , ta proga panelei praduriau ausytes, tikra panele daber bigsmile.gif .
clap.gif pasiekimu tikrai daug, moka slaiuzioti ir i stalcius ilysti lotuliukas.gif , taip pat moka atsistoti ir aplink lovyte, manieza, stala bei vonia apeiti biggrin.gif , labai judri, labai valgi ir isdykusi 2.gif mergaite.
g.gif kol kas dar tik du dantukus turi, bet nieko viskam savo laikas smile.gif
Atsakyti
na mum ir 10men,sveriam 9.800kg ,ropojam,atsistojam,vaikstom aplink baldus,nuo nueina nedidelius atstumus pati,uz vienos rankytes vaikstom visur,labai zaidzia su lelytem,supa jas duoda per rura ,jauna mama lotuliukas.gif ,sako tete,ate,miau,au ir labai maivosi,valgo viska miega 2-3kartus,nakti viena karta keliasi
Atsakyti
cia mano mazoji thumbup.gif 10 menesiu panele wub.gif
http://s285.photobuc...relis81/Sophia/
Atsakyti
Adukui už kelių dienelių bus 10 mėnesių. Labai judrus tas mūsų bernužėlis...ropinėja, vaikšto aplink baldus, o taip pat jau kažkur apie savaitę paeina ir į nieką nesilaikydamas., tačiau dar labai nedrąsiais žingsneliais.Siaubingai lenda į stalčius ir visur kur jam negalima smile.gif . Valgo viską ką tik duodam, nemėgstamo maisto nėra essen.gif . (jo svoris apie 11 kg., ūgis apie 77 cm). Labai daug balbatuoja, rodo "ate", ploja "katučiu", išgirdęs muzika linguoja galvą ir dainuoja " lia lia lia", daro " myliu myliu", klapsi liežuviu, burzgia net seilės tyška į šalis biggrin.gif . Jam labai patinka patampyti sesei ir mamai už plaukų, tetei už nosies, pasidrasko, pasimuša , vienu žodžiu - padūkęs. mirksiukas.gif . Turi 7 dantukus ( dygt pradėjo 4 mėnesių, gan anksti). Dieną miega 2 - 3 kartus, bet po labai trumpą laiką. Naktimis miega neramiai verysad.gif . Tai vat toks tas mūsų mažylis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austėja 0418: 05 gegužės 2008 - 15:33
mano panelei 10.5 menesiu, pereina per kambari pati, bet vistiek dazniau ropoja nes taip greiciau ir lengviau pasiekti tiksla.
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2008 04 28, 18:25)
thumbup.gif mano mazajau skruzdelytei 10 menesiu 4u.gif , ta proga panelei praduriau ausytes, tikra panele daber bigsmile.gif .
clap.gif pasiekimu tikrai daug, moka slaiuzioti ir i stalcius ilysti lotuliukas.gif , taip pat moka atsistoti ir aplink lovyte, manieza, stala bei vonia apeiti biggrin.gif , labai judri, labai valgi ir isdykusi 2.gif mergaite.
g.gif kol kas dar tik du dantukus turi, bet nieko viskam savo laikas smile.gif

norčiau paklausti,kaip ta ausyčių pradūrimo procedūra sekėsi,kaip reagavo mergaitė,kaip užsigydėt žaizdeles.Ar iš karto įvėrė auskariukus,labai įdomu,nes pati norėčiau tai padaryti,bet baisoka ir daug kas atkalbinėja.
Atsakyti