Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

QUOTE(gwaida @ 2008 06 09, 11:56)
,miegas prastas verysad.gif labai daug kartų nubudinėjam ir verkiam.gal kad dar mamytės pienuką rytais geriam....beje,apetitas puikus,tik paduok kas valgoma,tuojau burnytėje bus sukramtyta...

Ir pas mus tokia mada naktim bludinėt ir MP prašyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 09 birželio 2008 - 14:09
na pagaliau,ismokome atsistoti,sliauzti ir ropoti thumbup.gif .jau gera savaite kaip treniruojames,ropojam dar kaip chameleonas,zingsnis i prieki,tada pasiubuojam pirmyn ir atgal pora kartu ir tada toliau bandom.na bet kas dien vis stipriau laikom pusiausvyra,nedaug liko kaip lakstysim po namus kaip profesionalai biggrin.gif .ir dantuku padaugejo,jau sesis turim ir lyg septintas jau beldziasi. bigsmile.gif .jauciu kad si menesi dar daug ko ismoksim.sekmes ir kitiem mazyliam besimokant clap_1.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 06 06, 10:27)
labas rytas_turit tik 3 dantukus? keista kaip:(
mano vaikis irgi 10 men. su puse, bet jau turi 6 dantukus_2 apacioj ir 4 virsuj:) valgo viska:)

Na mano mazylei irgi trecias dantukas neperseniausiai prasikale...visiems vaikams skirtingai... mirksiukas.gif
Nors dantuku mazai,bet mes jau vaikstom... smile.gif Ropoti jau pries du men. pradejom, pati atsiseda, atsistoja tik isikibusi kur nors....mokam paploti...apetitas geras, tik kai trecias dantukas lindo, buvo siek tiek suprastejes...ir miegelis nakti tada buvo neramus...o siaip labai faina ir gera mergyte... wub.gif
Atsakyti
4u.gif
prisiduodam:sveriam 10,200kg. ugis 76cm bigsmile.gif , ziuriu del dantuku diskutuojate, na patikekit manim geriau jau tie dantukai po viena is leto lystu, negu kaip mums dabar dygsta 4 iskarto doh.gif , 2 virsuj ir du apacioj, ko pasekoje jau turesime 10 g.gif , bet kas dabar vyksta su mano maze tai baisu, temperatura, baisus zyzimas, piktumas, nervas, visko grauzimas, dantenos baisiausiai istine , na vnz. kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2008 06 11, 17:37)
4u.gif
prisiduodam:sveriam 10,200kg. ugis 76cm bigsmile.gif , ziuriu del dantuku diskutuojate, na patikekit manim geriau jau tie dantukai po viena is leto lystu, negu kaip mums dabar dygsta 4 iskarto doh.gif , 2 virsuj ir du apacioj, ko pasekoje jau turesime 10 g.gif , bet kas dabar vyksta su mano maze tai baisu, temperatura, baisus zyzimas, piktumas, nervas, visko grauzimas, dantenos baisiausiai istine , na vnz. kosmaras doh.gif  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif

Pritariu, nors maniškiui tik po du kalėsi tai itin bėdų neturėjom - pazirzėdavo, prasčiau valgydavo. Su dabartiniais dviem (9 ir 10) lygiai ta pati istorija kaip ir Jums doh.gif
Atsakyti
Na štai, išaušo ir mūsų laukta diena - sūnelis žengė pirmuosius savarankiškus žingsnelius thumbup.gif Žinoma labai svirduliuoja, nueina apie metra, ne visada sėkmingai pasiekia tikslą, bet jau pats vaiščioja biggrin.gif Dar mielai skuodžia visomis keturiomis, bet kai paeina kelis žingsnelius būna pats patenkintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes prisijungiu ir as thumbup.gif Mano Dovydukui 10 menesiuku ir jis jau turi 4 dantukus, kai verkia arba nori valgyt saukia mama arba mamamama arba mam lotuliukas.gif O kai jau patenkintas ir viskas gerai tada tete ax.gif Siaip miega visa nakti ir labai ramus, jau pats eina, bet neiilgai o kai uz rankyciu vedu tai vaiksto vyrutis ir po to jau i lovyte su asarom einam doh.gif Geriam pienuka kartais, valgom varskyte, jogurta. Taip ir gyvenam wub.gif
Atsakyti
sveikutes.na ir mes jau greit busim dešimties mėnesių bet tokie zyzimai tai ir išproto gali išvesti nesuprantu ar čia dantys tiek ilgai neišlenda ar čia mes isterikais patampam jei taip bus kas menesį sunkiau tai žiauru aš taip laukiu kad butu ramiau bet tik viskas sunkiau ir naktim zirzia žodžiu visoms mamoms auginančioms tokius zyzliukus kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
sveikos. mano sunui 10 menesiu jau. turi 8 dantukus. jau po biski vaiksto, bet dar ne visai drasiai...
valgyti pradeda jau is musu leksciu. dar maitinu MP. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamala666: 20 birželio 2008 - 17:17
sveikutes mamytes 4u.gif na mes jau vaikstom,daug kalbam mokomes gerti is puodelio,neblogai sekasi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
beja turim 5 dantukus ir jau matosi dygstantis 6 dantukas thumbup.gif
Atsakyti
Oi tai turim bėda bėdelę - sūnelis turi 8 dantukus, o dabar dar 4 dantenos baisingai iškeltos, net atrodo kaip kraujosruvos doh.gif Guodžia tai, kad po truputėli pradeda suprasti kam skirti tie perliukai burnoje - jau kramto ir nuryja, nes anksčiau didesnius kąsnius išspajudavo. Net gaila kai pagalvoji - tokie maži žmogučiai, o tokius skausmus turi kęsti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Na va ir mums jau 10 mėnesiukų. Vyrukas didelis, 12kg ir 76cm hihihi.gif Pats savarankiškai dar nevaikšto, nors rapoti ir pats atsistoti išmoko 6 mėn, gan anksti manyčiau g.gif Dabar vaikštome tik laikydamiesi už kur nors ax.gif
Vaikas rodo savo charakterį, vienas nepažais nė minutės, visada aplink jį turi būti veiksmas doh.gif To pasėkmė - mamai krenta svoris lotuliukas.gif thumbup.gif
Turim 7 dantukus, 8 jau pakeliui. Apetitas apmažėjęs, bet su tokiu svoriu, gal ir geriau biggrin.gif Na tai atrodo tiek. cool.gif
Atsakyti