Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Na desrelias perkame aisku brangiausia , gal sakau daudiau mesytes ideta jei tokios kainos "NEMATEKO" , "BIOVELOS " , nors man asmeniskai skaniausio GIMINIU , ir tik neperku sveriamu ,o vakume , tiesa dar KLAIPEDOS geros . Bet desrele duodu daugiausiai vakarieniai su bulviu kose irkefyru , nevisai as jas tikru maistu skaitau , nors jeigu maziukams tinka - tai i sveikata thumbup.gif
Atsakyti
o kam tas dešreles duoti, ar negeriau grynos mėsos gabaliuką išvirti g.gif , kas dėl sudėties jų ,tai reikia labai atodžiai skaityti etiketes, nes jau šį pusmetį kai kurie produktai labai pasikeitė, kai pabrangino viską, tai daug ką suprastino doh.gif
Atsakyti
la_bamba tavo dziauksmas ruksciai nemegsta lotuliukas.gif , maniskes tokia veido israiska buna kai saldziai paragauna ,o raugintas agurkas - JEGA!!! , tik labai aplink burnyte isberia nuo ruksties unsure.gif
Papildyta:
Tai ,kad mamyte rase -vaikelis nevalgo mesytes , schmoll.gif ,o cia vis sis tas paivairinimui. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mes tai neduodame desreliu is ju nieko vaikui naudingo schmoll.gif , jau geriau isverdu mesyte ar versienos kepeneliu. Kiekviena mamyte augina kaip jai norisi. Nezinau gal kas ir parasys kaip cia tokiam vaikui, bet mano mazius labai megsta miltinius blynus, tai kepu su naminiais kiausinukais, o kuo didesni tuo jam daugiau veiklos padedu lekstute sugnaibau ir valgo thumbup.gif .bandome valgyti daug lietuvisku uogu, darzoviu, morkyte pakramto ,agurkus. Atrodo alergijos neturime niekam, nepasireiske.bandeme ir virta namini kiausinuka,visai patiko.
Atsakyti
TAIP sutinku drinks_cheers.gif kiekviena maitina kaip jai atrodo geriau mirksiukas.gif , ka mums pavyzdziuj daryti kai ji pamato tomatus visa dreba kaip nori ,turbut puse stiklainio suvalgytu . Tenka gaminti namini : patroskinu pomidorus su trupuciu svoguno truputi cukriuko - tinka thumbup.gif , o jai tavo valgo blynelius ,tai ir duok i sveikata .Sendien mano maziuke man visa dubeneli su sureliu ant veido uzmove doh.gif .nu nevalgo saldziai nors tu ka , tai gavo naminio tomato ir jame pritrupintos ir ismirkusios duonytes ,prisivalge (cia buvo pavakariai) ir laiminga kaip slyva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Taigi : "kaip kas moka ,taip ir soka " mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi, baigėsi dar viena dienelė
vakarienei vis tik valgė saldžiai, - varškytę, bet užtai 1,5 indelio bigsmile.gif O kiaušinienę spjovė. A, dar prieš tai pusę virtos bulvytės trupino ir valgė blush2.gif

o raugintą agurkiuką tai laaaabai mėgsta. Ir obuolį rūgštų griaužia. Niu bet kefyras doh.gif

O dėšreles siūlau ne todėl, akd nemoku ar negaliu normalios mėsytės išvirti ar paruošti. Iki praeitos savaitės viskas buvo gerai. bet kai savaitę vaikas atsisako valgyti, ir šiaudo griebiesi. Ir džiaugiesi 2-5 kąsneliais ax.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
vat butent mamos. cipliukas gerai sako. mano mazoji mesytes nevalgo, bet desrele kerta. o siandien iskepiau pailgu kotletuku kad galetu i ranka paimti, tai thumbup.gif puse suvalge. bet jei tik vos bulves ideciau tai s.... gautus. aciu cipliuk uz pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 09, 21:31)
O dėšreles siūlau ne todėl, akd nemoku ar negaliu normalios mėsytės išvirti ar paruošti. Iki praeitos savaitės viskas buvo gerai. bet kai savaitę vaikas atsisako valgyti, ir šiaudo griebiesi. Ir džiaugiesi 2-5 kąsneliais  ax.gif Labanakt  4u.gif

aukso zodziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 09 rugpjūčio 2008 - 21:41
Gal ir taip, kai maniškis valgo viską, tik duok, tai mum problemos su valgymu kaip ir nėra, tai ir žiūri kas geriau ir sveikiau.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
o nano kiškis nuo vakr užkimęs vaikšto verysad.gif Neįsivaizuoju, nei nuo ko, nei kuo jam padėti verysad.gif Na, ryt užsirašę pas gydytoją, tai reiks su ja pasitarti g.gif

ir dar klausimėlis mamytėms, turinčioms sūnelius - ar jau kerpate plaukučius? kažkaip nuo senų laikų prietarai yra, kad iki metukų negalima. Kaip jūs darote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 10, 10:19)
Labas rytas  4u.gif
o nano kiškis nuo vakr užkimęs vaikšto  verysad.gif Neįsivaizuoju, nei nuo ko, nei kuo jam padėti  verysad.gif Na, ryt užsirašę pas gydytoją, tai reiks su ja pasitarti  g.gif

ir dar klausimėlis mamytėms, turinčioms sūnelius - ar jau kerpate plaukučius? kažkaip nuo senų laikų prietarai yra, kad iki metukų negalima. Kaip jūs darote?  ax.gif

as esu kirpejos klaususi, tai man sake kad nereikia visai kirpti, tik jei lenda i akites tai pakirpti. aisku turiu galvoje nereikia skusti.
Atsakyti
Labas rytas mamytės mirksiukas.gif la_bamba aš mažiukui patrumpinau "grivka" jam jau plaukai į akis krisdavo.Nežinau dėl prietaru g.gif irgi girdejau kad negalima,bet gerai jeigu mergaite galima segtuku plaukus prisegti ( bet ir segtuka pavojinga tokiems mažiukams segti) .
Mano mažiukas kaip miegojo kaip zuikis taip ir miega. Atsikele pravirksta ir vėl liuliu. Ir taip kokius 10 kartus doh.gif
Mano mažiukas valgo labai gerai,bet irgi pastebėjau kad jau kaikurie produktai pabodo. Pvz. košiu nelabai jau nori valgyti, labai mėsos nori su bulvem, o dėšreliu dar nebandžiau,bet manau reikės meniu paivairinti .
Geros mamytės dienos 4u.gif
Atsakyti
Mes desreliu dar neragavom- mesyte ivairia valgo- labai tinka paukstiena ir versiena thumbup.gif
Kepeneles tikrai ne pats sveikiausias maistas - ju nevalgom. Na nebent kur gauti kaimiskos kiaules nes tos pirktines tai visokio slapsto prikimstos mirksiukas.gif blink.gif

Plaukuciu nekerpam ir netrumpinam nes nera ju tiek daug biggrin.gif sonuose dar daugiau o virsugalvyje daugiau tokie pukeliai bigsmile.gif Bet nieko, dar uzaugs mirksiukas.gif Kasu pinti gi nereiks bigsmile.gif

Maniskis ir dantukais grieze bet greit atsibodo ir daugiau nebegreza cool.gif
O vat kaip valot savo vaikuciams dantukus? Ar uztenka tik su merliuku apnaseles nuvalyti?
Atsakyti