Na desrelias perkame aisku brangiausia , gal sakau daudiau mesytes ideta jei tokios kainos "NEMATEKO" , "BIOVELOS " , nors man asmeniskai skaniausio GIMINIU , ir tik neperku sveriamu ,o vakume , tiesa dar KLAIPEDOS geros . Bet desrele duodu daugiausiai vakarieniai su bulviu kose irkefyru , nevisai as jas tikru maistu skaitau , nors jeigu maziukams tinka - tai i sveikata
Sveikos, mes tai neduodame desreliu is ju nieko vaikui naudingo
, jau geriau isverdu mesyte ar versienos kepeneliu. Kiekviena mamyte augina kaip jai norisi. Nezinau gal kas ir parasys kaip cia tokiam vaikui, bet mano mazius labai megsta miltinius blynus, tai kepu su naminiais kiausinukais, o kuo didesni tuo jam daugiau veiklos padedu lekstute sugnaibau ir valgo
.bandome valgyti daug lietuvisku uogu, darzoviu, morkyte pakramto ,agurkus. Atrodo alergijos neturime niekam, nepasireiske.bandeme ir virta namini kiausinuka,visai patiko.
TAIP sutinku
kiekviena maitina kaip jai atrodo geriau
, ka mums pavyzdziuj daryti kai ji pamato tomatus visa dreba kaip nori ,turbut puse stiklainio suvalgytu . Tenka gaminti namini : patroskinu pomidorus su trupuciu svoguno truputi cukriuko - tinka
, o jai tavo valgo blynelius ,tai ir duok i sveikata .Sendien mano maziuke man visa dubeneli su sureliu ant veido uzmove
.nu nevalgo saldziai nors tu ka , tai gavo naminio tomato ir jame pritrupintos ir ismirkusios duonytes ,prisivalge (cia buvo pavakariai) ir laiminga kaip slyva
. Taigi : "kaip kas moka ,taip ir soka "
taigi, baigėsi dar viena dienelė
vakarienei vis tik valgė saldžiai, - varškytę, bet užtai 1,5 indelio
O kiaušinienę spjovė. A, dar prieš tai pusę virtos bulvytės trupino ir valgė
o raugintą agurkiuką tai laaaabai mėgsta. Ir obuolį rūgštų griaužia. Niu bet kefyras
O dėšreles siūlau ne todėl, akd nemoku ar negaliu normalios mėsytės išvirti ar paruošti. Iki praeitos savaitės viskas buvo gerai. bet kai savaitę vaikas atsisako valgyti, ir šiaudo griebiesi. Ir džiaugiesi 2-5 kąsneliais
Labanakt
vakarienei vis tik valgė saldžiai, - varškytę, bet užtai 1,5 indelio
o raugintą agurkiuką tai laaaabai mėgsta. Ir obuolį rūgštų griaužia. Niu bet kefyras
O dėšreles siūlau ne todėl, akd nemoku ar negaliu normalios mėsytės išvirti ar paruošti. Iki praeitos savaitės viskas buvo gerai. bet kai savaitę vaikas atsisako valgyti, ir šiaudo griebiesi. Ir džiaugiesi 2-5 kąsneliais
Labanakt
vat butent mamos. cipliukas gerai sako. mano mazoji mesytes nevalgo, bet desrele kerta. o siandien iskepiau pailgu kotletuku kad galetu i ranka paimti, tai
puse suvalge. bet jei tik vos bulves ideciau tai s.... gautus. aciu cipliuk uz pagalba 
Papildyta:
aukso zodziai
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 09, 21:31)
Labanakt 
aukso zodziai
Labas rytas
o nano kiškis nuo vakr užkimęs vaikšto
Neįsivaizuoju, nei nuo ko, nei kuo jam padėti
Na, ryt užsirašę pas gydytoją, tai reiks su ja pasitarti
ir dar klausimėlis mamytėms, turinčioms sūnelius - ar jau kerpate plaukučius? kažkaip nuo senų laikų prietarai yra, kad iki metukų negalima. Kaip jūs darote?
ir dar klausimėlis mamytėms, turinčioms sūnelius - ar jau kerpate plaukučius? kažkaip nuo senų laikų prietarai yra, kad iki metukų negalima. Kaip jūs darote?
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 10, 10:19)
Labas rytas
Neįsivaizuoju, nei nuo ko, nei kuo jam padėti
Na, ryt užsirašę pas gydytoją, tai reiks su ja pasitarti
as esu kirpejos klaususi, tai man sake kad nereikia visai kirpti, tik jei lenda i akites tai pakirpti. aisku turiu galvoje nereikia skusti.
Labas rytas mamytės
la_bamba aš mažiukui patrumpinau "grivka" jam jau plaukai į akis krisdavo.Nežinau dėl prietaru
irgi girdejau kad negalima,bet gerai jeigu mergaite galima segtuku plaukus prisegti ( bet ir segtuka pavojinga tokiems mažiukams segti) .
Mano mažiukas kaip miegojo kaip zuikis taip ir miega. Atsikele pravirksta ir vėl liuliu. Ir taip kokius 10 kartus
Mano mažiukas valgo labai gerai,bet irgi pastebėjau kad jau kaikurie produktai pabodo. Pvz. košiu nelabai jau nori valgyti, labai mėsos nori su bulvem, o dėšreliu dar nebandžiau,bet manau reikės meniu paivairinti .
Geros mamytės dienos
Mano mažiukas kaip miegojo kaip zuikis taip ir miega. Atsikele pravirksta ir vėl liuliu. Ir taip kokius 10 kartus
Mano mažiukas valgo labai gerai,bet irgi pastebėjau kad jau kaikurie produktai pabodo. Pvz. košiu nelabai jau nori valgyti, labai mėsos nori su bulvem, o dėšreliu dar nebandžiau,bet manau reikės meniu paivairinti .
Geros mamytės dienos
Mes desreliu dar neragavom- mesyte ivairia valgo- labai tinka paukstiena ir versiena
Kepeneles tikrai ne pats sveikiausias maistas - ju nevalgom. Na nebent kur gauti kaimiskos kiaules nes tos pirktines tai visokio slapsto prikimstos
Plaukuciu nekerpam ir netrumpinam nes nera ju tiek daug
sonuose dar daugiau o virsugalvyje daugiau tokie pukeliai
Bet nieko, dar uzaugs
Kasu pinti gi nereiks
Maniskis ir dantukais grieze bet greit atsibodo ir daugiau nebegreza
O vat kaip valot savo vaikuciams dantukus? Ar uztenka tik su merliuku apnaseles nuvalyti?
Kepeneles tikrai ne pats sveikiausias maistas - ju nevalgom. Na nebent kur gauti kaimiskos kiaules nes tos pirktines tai visokio slapsto prikimstos
Plaukuciu nekerpam ir netrumpinam nes nera ju tiek daug
Maniskis ir dantukais grieze bet greit atsibodo ir daugiau nebegreza
O vat kaip valot savo vaikuciams dantukus? Ar uztenka tik su merliuku apnaseles nuvalyti?