Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Mums irgi pries keles dienas suejo 10 men ax.gif Sunelio svoris 10.700 kg ir 75 cm Valgom viska po truputi ir beveik visa nakti MP doh.gif Ropoja visur, isikabines i baldus ar i ranka jau paeina. Moka padarysi ir pasakyti ATE. Dar sako mamama, tetete, bababa, ant kates sako Katsss... Katuciu neploja schmoll.gif ir vezime sedeti nemegsta doh.gif (nuo gimimo) Puikiai supranta, kai pasakai negalima, bet ji kaip magneta tada traukia tongue.gif Ant puodo dideli reikala padaro jau nuo 6 men ax.gif Dar moka svilpti su svilpuku ir su rankytem rodyti saulyte wub.gif
Atsakyti
Nastei 10 men. 1 sav. turime 4 dantukus ir jau laukiam 5. Pati dar nevaiksto, bet paemus uz rankyciu begioja. Paskutiniu metu valgo prastai verysad.gif labai patinka misinukai. Sutinka valgyti visa para.
Moka daryti katutes, ajajaj. Daro ate ir pasako. Labai daug bendrauja, pastoviai bando kartoti zodzius.
Dievina technika, o ypac kompiuteri.Sedeti prie jo galiu tik kai ji miega.
Labai patinka miegoti masinoje, miega po 2 val. o mes su vyru laukiam kol pabus. Vazinejame po miesta.
Ugis 76 cm, svoris 10,4 kg.
Atsakyti
Mums jau irgi 10 men. ir 3 d.
Vaikstom isikibe us ranku, bet pasistiebe ant pistu galu, sliauziojam po visa buta. Ploja katuciu, rodo ate, deda dangteli ant indelio, kaladele i dezute, ridena kamuoliuka, kartais daro i puoda, jeigu pataikau. Daug sneka savo kalba, o siap sako mama, tete, aciu, dar, noriu, nenoriu. Duoda paragauti, jeigu kazka valgo, pyksta, kai is jos atimi ka nors. Labai megsta linguoti ir visaip kraipytis kai isgirsta muzika ar paprasai pasokti. Patinka suptis ant medinio arkliuko (nuo 9 men. savarankiskai supasi), tiesiog joja per kambari is visu jegu.
Valgom nenoriai, bet pasizaisdamos pavalgom. Nakti keliasi kas valanda ir praso gerti ar tiutes. Uztat diena mergina miega ilgai. O siaip esam labai linksmuoles. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mazyle visu nuostabai budama 9 men., ir keliu savaiciu pardejo klausti labai aiskiai rodydama i kiekviena daikta: kas cia? pirma karta nesupratau ar cia man pasigirdo ar ka..bet jau 3 savaites klausia ir klausia per diena koki 100 kartu, atsakineju i jos klausimeli, bet po keliu sekundziu vel irgisti: kas cia? pilnai istaria ir raidele s ir c..sako mama, tete, ate, ne...jei sakau taip, ji man sako ne...zodziu priesgyna auga, moka pastoveti, moka atsisesti per soneli, ropoja, sliauzia, siek tiek duodasi vaisktyneje, daug vaikstau su ja pati, tik va kad stiebiasi man nepatinka....valgo beveik viska..., turime 4 dantukus, reikalauja daug demesio, viska kisa i burnyte, labai mehsta rankas..cia jau mano kalte blush2.gif blush2.gif blush2.gif
sekmes visoms mamytems auginant ir einant link 11 menesiuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 10 gruodžio 2006 - 15:00
Sveikos,mamytes,

Mano vyriukui 10men.1sav.ir 4 dieneles. 4u.gif
turim 6dantis,norisi islysti daugiau,bet niekaip nesulaukiam,taip ir kankinames su istinusiom dantenom schmoll.gif
Kalbam:ate,kate,tete ir pan.Daugiausiai kas viskas susije su teteteteetet ir pan. bigsmile.gif
Rodom ate,plojam katutes,sokam kai groja muzika,o ypac patinka CRAZY FROG,kur varle gargaliuoja..... ar pan... smile.gif Zaidzia slepyniu ir gaudyniu su kate,daro mylu mylu,visiems kas tik nepaprasys....... wub.gif

Vaikscioti nevaikstom dar verysad.gif Bet ant keturiu vairinejam (kaip viena mama sake),kaip torpeda assa.gif .
Pasilaikydamas ir ant kilimo vienas gali pavaikscioti,bet ir tai trumpai.Supranta jis ,kad viska galima pasiekti ant keturiu tai kam vargintis dvieju bigsmile.gif

Ugis 81,5cm,o svoris 9,2kg.Labai del svorio nepasizymim,bet uztat ugis thumbup.gif

Nu va ,o su valgiu tai pas mus prastai jau senai.Valgo tiktai tam tikrus produktu,tyreles ir pan.Zinoma duodu ir musu maisto,bet valgo neviska arba tik kokius 2-3saukstelius ir basta daugiau neikisi... Pieno,misinuko ir pan.,negeria nuo 3men. blink.gif

Tiesa miega ,tik pas mus lovoje.Lovyte didziausias priesas,tai va didele bedele turiu g.gif

Tai va toks tas mano kleckas bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
nu ka...mum shiandien 10 men ir 3 savaites...... turim 3 didesnius dantis apachioje, ir 3 maziukus virshuje. smile.gif vaikshchiot pati dar nemoka... kuo ash labai dziaugiuos...nes ropojanchios nepagaunu, tai kai prades laxtyt..tai man bus shakes... valgom viska..... uzeina dienu, kai nenori valgyt....o kartais labai daug valgo... labai daug shneka...bet paukshchiu kalba.... sako tete dede ate ate ir t.t. bet MAMA vis dar nesako. bandau mokint, bet jai ish to zodzio juokas ima ir tiek. visad juokias kai pasakau mama....suprask kaip nori.... nu bet gal kada pasakys.... plojam rankytem. tik pasaku katu katu katutes, ish kart ploja....ate ate nerodo ....shokam daug ir daug dainuojam.... moka grot dudele...bet vis kartais ta duda per giliai i gerkle susikisha... vaikshtom tik aplink baldus arba isikibus i ranka...bet kad ji ant pirshtu galu vaikshto...nezinau kaip ishmokint, akd pilna peda statytu...gal bus balerina....tai pripirkau kruva batu...bet jai nei vieni nepatinka, visus maunas....meluoju...jai visi batai patinka...visi labai labai skanus:) taip kad kai batus uzmaunu...juos neshioja ne ilgiau kaip minute...ishsimauna...nepaeina su jais...kliuna, griuna....susipina kojos....zodziu...gal kada nors ishmox vaikshchiot su batukais..
vienos palikt nei minutei negaliu. paskutinem dienom jei tik palieku minutei...taip ir nerandu jos...pati megstamiausia vieta namuose....tualetas.... doh.gif popieriu tampo...ir i burna patenka bishki...shaidien pamirshau uzdengt tualeto dangti...tai nubegu i tulika - tai panele zvejoja po unitaza su rankomis doh.gif koshmaras...aciu dievui ji dar nevaikshto....
Atsakyti
Mums vakar suejo 10 menesiuku. Didziausias musus turtas - du dantukai. Tetis dabar vaika vadina dudanciu biggrin.gif Bet panasu, kad lis lauk tuoj kiti, nes labai neramus esame unsure.gif
Labai megstame mandarinus, vaikytis suni, bandyti isversti juru kiaule is narvo, pesioti kitiems plaukus ir nuimti akinius... Taigi esame pasiute!
Na o visa kita kaip ir visi maziai: valgom, apsidarom, ropojam, visko norim, visur lendam ir t.t., ir pan. Tik vaiksciot patys tai dar tingim.
Atsakyti
Mums 10 mėnesių ir 12 dienų. Didžiausias mūsų pasiekimas šį mėnesį - baigėm valgyti MP clap.gif clap.gif clap.gif Labai paprastai ir lengvai, net nesapnavau, kad taip bus biggrin.gif
Taigi puikiai ir daug valgom smile.gif Išmokom pagaliau gerti iš puodelio su snapeliu (iki tol gėrėm iš šaukštuko doh.gif)
Kol kas turim irgi tik du dantukus, bet jau pora savaičių šviečia viršutiniai viršuj biggrin.gif tai gal neužilgo ir išlys biggrin.gif
Ropojam, visur stojamės, viską tampom (ypač gėlytes doh.gif), metam žemėn, triukšmaujam, darom begales grimasų, gudraujam ir šelmiškai šypsomės tongue.gif
Labai daug šekam - mama, tete, baba, am-am, ne... dainuojam, šokam smile.gif
Miegam tris kartus, jau buvom vienu metu pasilikę prie 2 miegelių, bet matyt buvo permažai ax.gif
Tai tiek - laukiam, kad pradėsim vaikščioti ir švęsim PIRMĄJĮ gimatdienį 4u.gif
Atsakyti
na sveiki.ugnytei jau 10 men. ji taiip greitai auga, man atrodo. biggrin.gif .na nedaug kas ivyko per praejusi menesiuka.ismoko stoveti pati,zenge zingsniuka,na bet bijo eiti.geriau sliauzioti.isdygo pirmasis dantukas.dabar svereme 10kg400g..valgome mesyte kosiu ,kaip visa laika,nelebai nori.pastebejau kad saldziai nieko nenori.net sureliu nenori.daug atsirado oziuku,turiu omeni ,kad jei ka nuciupo neleistino tai jau rekia o siaube, doh.gif nieko negali atimti.ismoko cypauti,o cypia tai labai garsiai.pastebejau kad vonioje pliuskenasi labai noriai,ir po maudyniu as bunu visa slapia. biggrin.gif na judri ,kaip vijurkas.tik viena beda,pradejo bijoti svetimu zmoniu.jei kas pajudina bent pirsteliu iskarto asaros.,jei is toli pasnekina tai nieko,po kurio laiko apsipranta ir viskas buna gerai.
na tik tiek.visu smulkmenu neprisimenu,tiesiog vaikai auga ,ir nums tai kasdienybe o kitiems tai stebuklas.aukite sveiki thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,mano dukriukui virs 10men,o mokam taip pat daug kaip ir jusu leliukai 4u.gif sakom ma-ma, te-te,ba-ba,le-le,ate(ir parodo)daro ku ku.parodo kokia didele ir parodo ajajai,ploja katutes,ropoja...nelabai patinka jos kosytes o patinka valgyt nuo musu stalo.turim 3 dantukus,pastovi viena....
Atsakyti
sveiki rasau pirma kart smile.gif mano maziukui 10 men ir 10 dienu. jis ropoja keturiom, atsistoja uz konors ysikibes, palaikomas vaiksto, sako ba-ba,tetia,daro ate-ate, kai ko nors nenori uzsisuka, galvuke rodo ne-ne jau nuo 8 menesio valgo beveik viska.miega 3-4 kartus per diena miegoti eina nuo 10,30 iki 12,30 jei vakare apie 9 uzsimano miego ir numiges pusvalndy pabunda tad stengiames bent iki 11 istemt neuzmige.tada keliasi apie 3-4 ryto duodu pieno pasildzius arba pati pamaitinu tada pas mane miega iki 10 ryto.uzmiega an ranku ir visada padainuoju pries miega a-a-a-pupa.svetimu nebijo.tik tu kuriuos mato pirma kart prisibijo bet paskui susidraugauja.
Atsakyti
mums rytoj bus lygiai 10 menesiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
esam auksti (80cm), bet ne stori lotuliukas.gif
labai judrus tas mano mazylis, nespeju as paskui vaikscioti ir ziureti kad pats neuzsigautu ir sunybiu neprikrestu.... visur stojasi, greitai ropoja. labai patinka atsistoti ir jungtukus jungineneti. ir dar juokiasi kai ijungia sviesa ax.gif labai megsta burgzti, praso manes kad as su rankyte per jo lupa braukciau, o jis daro brrr. kalba: mama, baba, mam mam, dddrrr, brrr. niekaip nepasako tete, turbut antras vaikas bus mergaite bigsmile.gif
viskas butu gerai, tik nakti daznai atsibunda.....bet gerai jei greitai pavyksta uzmigdyti. ir niekaip nesulaukiam savo dantuku blush2.gif
sekmes leliukams!!!!!!!!!
Atsakyti