Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras labai skupus ir ne tik!

QUOTE(Evelinukasss @ 2011 11 25, 03:41)

Evelina, nesakau, kad nepades. Suteiks pastoge, pasirupins tavim ir vaikeliu, bet tai tik kazkuri laika. O, kas paskui? Zinau, kad NO galima gyventi iki sesiu men, jei ieskai darba. Ar suspetum susirasti, jei iseitum is vyro? Dar uzduosiu klausima. Kiek gyveni NO ir ar dirbai cia? Nezinau kur tu gyveni, gal galeciau padeti. Dirbu visuomenini darba Moteru Kriziu centre.
Cia renkasi lietuves kurios gyvena NO.
http://www.supermama...howtopic=781632

Dar yra forumai: NORVEGIJOSLIETUVIAI

lietuviai norvegijoj.
Atsakyti
Virgute gal galetumem pasneket per emeilus ar kazkaip? Na nesinori per interneta kaip sakant visa istorija seimos kaip ant delno sudeliot:))) O cia dirbau pries nestuma apie puse metu bet dekretiniu negavau nes kita vel istorija.
Atsakyti
QUOTE(Evelinukasss @ 2011 11 25, 13:31)
Virgute gal galetumem pasneket per emeilus ar kazkaip? Na nesinori per interneta kaip sakant visa istorija seimos kaip ant delno sudeliot:))) O cia dirbau pries nestuma apie puse metu bet dekretiniu negavau nes kita vel istorija.

Isiusiu i AZ. Laikykis viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Nebesitaikstyti su tokiu elgesiu ir bėgti kuo toliau. Manau, jau pakankamai buvai engiama ir užgauliojama, pats laikas pradėti mylėti save, o ne kažkokį liurbį.
Tikiuosi, tokiam "vyrui" gyvenimas atlygins.
Atsakyti
Autorei linkiu stiprybes, nes jos prireiks 4u.gif Linkiu keisti ir nebijoti viska is pagrindu. Gal ir nebus lengva, bet paskui sau dekosit, kad isbridot is sitos peklos, kad vaikuti apsaugojot. Dabar gal ir nesisvaiscioja kumsciais, bet kas garantuos, kad viena diena nepasinaudos savo fizine jega unsure.gif Pirmoj vietoj reik galvoti apie leliuka, kad jo lauktu ramus, saugus ir uztikrintas rytojus 4u.gif
Atsakyti
Aišku, lengviausia pasakyti palik, išseik. O kur eiti, kai nėra pinigų, nėra draugų, bet... Visu pirma, ką Jums siūlyčiau tai pasidomėti visokiomis įstaigomis, kurios padeda ir priglaudžia moteris su vaikais (žinoma, jei mokate kalbą šalies, kurioje gyvenante) ir palikti namus, kuriuose jaučiatės nesaugi. Iš Jūsų papasakotos situacijos akivaizdu, jog vyras pasitelkia psichologinį smurtą (durnele, kur tu eisi, žemina Jus draugų akivaizdoje). Galų gale, kaip ir sakėte nesijaučiate saugiai, nes atrodo, jog ims ir užduos kada.

Antas variantas. Palaukti kol vaikelis pradės eiti į darželį, pradėsite dirbti ir Jūs, o tuomet viską apmąstyti, ir galbūt palikti tokį vyrą, kuris, akvaizdu, Jums nerodo jokios pagarbos.

Trečias variantas. Grįžti į Lietuvą. Čia juk vis tiek yra draugų, net jei šeima ir nepadės, bet draugai padėti gali.

Žinoma, šitie variantai tinka tik tuomet, jei galvoje apie skirybas su vyru. Dar galima pasiūlyti ir ketvirtą variantą: pasilikti ir kentėti. Bet šito aš Jums nerekomenduoju ir nelinkiu. Apmąstykite, ar Jums tikrai reikia šalia tokio žmogaus, kuris ne tik Jūsų negerbia, kelia Jums grėsmę, bet ir gaili net maisto? Atsakykite sau, ar tikrai nesate verta geresnio?

Sėkmės priiminat sprendimus ir stiprybės.
Atsakyti
Aciu uz patarimus merginos... Na va darzeli pagaliau suradau tame paciame miestelyje visa laime, liko susirasti darbuka... Aisku nebus lengva bet vis i prieki... Zinau kad vyras nepasikeis ir tiesiog yra kaip yra... Reikia ziuretis saves ir vaikiuko... Svarbiausia dabar kad galesiu ieskotis darbelio... Manau kad ateis tokia diena kada jis nores praleisti su mumis laika, bet tada nebus man noro su suneliu... Db sunku... bet tikrai kadanors bus lengviau, juk turi taip buti... g.gif
Atsakyti
Na va, darzelis vaikui yra, jau zingsnis i prieki smile.gif Pradesi dirbti, bendrauti su zmonemis, gal ir draugu nauju atsiras, zmoniu kurie nores ir gales padeti. Tas ir yra, kad kol mama su mazyliu ant ranku, yra suvarzyta ir nesavarankiska, daznai priklausoma nuo vyro (siuo atveju dar ir tokio...) Veliau tikrai bus lengviau, bent jau savo pajamu turesi. Na, o jei apsispresi skirtis, tikiu kad su laiku atsiras vyras, kuriam ir tu su sunum ir tavo zemaiciu blynai su koldunais bus brangus biggrin.gif Sekmes Evelina!
Atsakyti
QUOTE(Evelinukasss @ 2011 11 24, 15:39)
Patarkit ka Jus darytumet atsidurus mano situacijoje. Problema ne tame kad nezinau kaip elgtis kad vyras mane suprastu. Viskas isbandyta ir zinau kad kitaip nebus. O tame kad gyvename uzsienyje, draugu cia neturiu, tevai niekada nepadejo, auginu suneli, kuriam greit du metukai. Vyrui pinigeliu gaila net maistui nesnekant apie tokias priemones kaip higienos ir pan. Vaikui radau darzeli uz 10km bet vyras sako kad per toli ir lauk kito arciau o as vel praradau vilti kad negaliu iseiti dirbti ir uzsidirbti sau pinigeliu, ka gaunu uz vaika jis ir tai kontroliuoja iki beprotybes. Tokios kaip dovanos ar geles is vyro nznau ka tai reiskia. Jei bandau isdestyti kaip as jauciuosi jis manes niekada nesupranta, daeinam iki barnio, tada seka zeminimai(nesiskaitimas prie jo draugu su manim), bauginimai (kur tu durnele pasidesi), dziaugiuos kad dar negaunu i kaili bet nznau kartais atrodo kad tuoj ims ir uzdros. As pavargau be galo gyventi gyvenima tarp keturiu sienu ir be pinigu,be bendravimo su zmonemis bet nznau ka daryti nes nera net kur kreiptis. Darzeli turbut gausiu vaikui tik nuo rugpjucio bet ta mintis mane varo is proto. Net nbznau ka daryti kur eiti ir kur kreiptis siame gyvenime ir isvis kaip elgtis??? Kartais tokios mintys uzpuola, bet turiu maza sunyti ir del jo aisku laikausi ir noriu viska keisti... Busto neturiu, pinigu neturiu ir negaliu eiti ir uzsidirbti nes su vaikiuku bunu namie, tevai tokie kurie niekada nepadedavo kad ir kokia situacija bebutu... Patarkit... Galbut atrasiu genialiu ideju... Kaip pakeisti viska...

Čia ne vyras doh.gif Su tokiu vaikų nebūčiau net norėjusi, lodarius ne vyras, tokius gun_bandana.gif mesti per borta tokį, skregą... Čia net meilės nebebūtų tokiam, šykštuoliui, jį pamokyti reiktų kažkam.... Va patarimas skirtis, pats protingiausias patarimas būtų.
Atsakyti
Evelina, laikau uz tave kumscius. Parasyk karts nuo karto, kaip tau sekasi, kaip keiciasi viskas. Seksiu sia temele ir tikesiuos, kad viskas eis tik geryn mirksiukas.gif laikykis, viskas bus gerai!!!
beja, neuzilgo as pati planuoju keltis i norvegija su vyru. vyras kaip tik iesko dabar ten darbo, kai tik ras, iskart isvyksim. gaila tik nezinau dar, kuriame norvegijos gale atsidursim wink.gif o tu kuriam mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Evelinukasss @ 2011 12 04, 11:50)
Aciu uz patarimus merginos... Na va darzeli pagaliau suradau tame paciame miestelyje visa laime, liko susirasti darbuka... Aisku nebus lengva bet vis i prieki... Zinau kad vyras nepasikeis ir tiesiog yra kaip yra... Reikia ziuretis saves ir vaikiuko... Svarbiausia dabar kad galesiu ieskotis darbelio... Manau kad ateis tokia diena kada jis nores praleisti su mumis laika, bet tada nebus man noro su suneliu... Db sunku... bet tikrai kadanors bus lengviau, juk turi taip buti...  g.gif

Evelina,laikykis!!!zinok,kad tu ne viena....mano vyras irgi toks pats.as pastoviai turiu issisukineti...pasiskolinu pinigu,nusiperku,vel pasiskolinu,atiduodu ana skola...taip ir sukasi tas ratas...kitaip nezinau ka daryti.toks skupus,kad viska skaicuoja...kartais paklausia,kam man reikalingos naujos pedkelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goodWife @ 2012 01 07, 19:45)
Evelina,laikykis!!!zinok,kad tu ne viena....mano vyras irgi toks pats.as pastoviai turiu issisukineti...pasiskolinu pinigu,nusiperku,vel pasiskolinu,atiduodu ana skola...taip ir sukasi tas ratas...kitaip nezinau ka daryti.toks skupus,kad viska skaicuoja...kartais paklausia,kam man reikalingos naujos pedkelnes biggrin.gif

kaip jus mergaites su tokiais vyrais ir gyvenat... doh.gif doh.gif neistverciau niekaip su tokiu schmoll.gif
Atsakyti