QUOTE(vegele @ 2011 12 04, 22:59)
mano pacios nuotaikos permainingos, darbe labai susuerzinau kad visa kova reiks pavaduoti vadove. pakiso man sia staigmena vos suzinojus kad laukiosi...jos darbo pobudis yra visai kitoks nei mano.. kai dirbi pastoviai ta darba viskas ok, bet kai tik pavaduoji + visi tau lenda ant galvos + visokios subtilybes.. eina namas vienu zodziu, teko ja vasara pavaduot, tai slapiais triusikais varinejau per tris korpsus.. net pagalvot nenoriu kaip tai teks daryt
tik saugok save, pirmiausia tavo sveikata ir maziukas, paskui tik darbai. karjera gali daryti visa gyvenima, o vaikus gimdyti - ne
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 04, 20:01)
na o as ruosiuosi rytojaus operacijai kazkaip sirdele spurda biskuti pradejau nervintis, zinau kad nereikia bet... ligoninej reiks but 7 ryte, o mes is siauliu i klaipeda tai siandien mazai miegosiu bet labai noriu tiketi kad tai pades

, na kaledom tikrai neiseis bet po svenciu tai griebsim jauti uz ragu(na tikiuosi nieko blogo daugiau neras nei polypo)
laikysiu kumstukus, didziausios sekmes
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 04, 14:37)
taigi, nevirti burokėliai, spanguolės, morkos, obuoliai, medus. viską sutarkavau per tą smulkiąją tarką, na kur bulves bulviniams blynams tarkuojam. sudėjau košę į stiklainį, kurį laikiau šaldytuve. viskas. skanaus.
gali pasidaryti nedidelį kiekį, paskui matysi....
turbut kartojuosi, bet labai patariu dar ipilti truputeli brendzio, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, o alkoholis tam padeda
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 04, 18:46)
sveikutes

ramuma cia...as negyvenamoj saloj turbut, arba pakeliui i ja...sedziu ir noriu bliaut...jauciu sis ciklas irgi suniui i uzpakali..snd 24 CD..jau 21 diena pastebejau vos vos patepliota..poto pusantros dienos ramybe..o snd ryte vel pamaciau nedidele rausva demyte

zodziu kaledinio stebuklo galiu net nesitiketi..matyt buvau bloga mergaite, kad kaledu senelis nusprende, kad neverta..kur Lauraz, vegele, kuisis.kaip joms sekasi
nenusimink

linkiu, kad stebukla sukurtumet per kaledas