Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(meduke @ 2006 05 26, 15:05)
sveikos

ir as cia naujoke , pagaliau teko pripazinti kad tai ta liga...........
ant veido atsirado kelios tokios demeles o kai nuejau pas gydytoja tai ir pasake , kad tai jau neisgydoma.gal jus kokius liaudinius gydymus zinot ?ant veido nesinori bet ko tepti no nuo daktares israsytu nelabai padeda fucidina israse.

Sveika 4u.gif friends.gif nebandėt soliariumo g.gif turėtų bent laikinai tai tikrai padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2006 05 26, 16:53)
Sveika 4u.gif  friends.gif nebandėt soliariumo g.gif turėtų bent laikinai tai tikrai padėt ax.gif

esu ejus i soliariuma bet ligos dar tada nei patsako nebuvo.po gimdymo cia man taip.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2006 05 26, 16:47)
esu ejus i soliariuma bet ligos dar tada nei patsako nebuvo.po gimdymo cia man taip.

Ir man po gimdymo console.gif friends.gif . O veidą tai tikrai pabandyk padegint soliariume, bet naudingiausia būtų prie jūros nuvažiuot bent dviem savaitėm bigsmile.gif . Ten ne tik saulė gydo, bet ir vanduo, ir vėjas, oras gi ten pilnas jodo.
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 05 26, 20:11)
Ir man po gimdymo  console.gif  friends.gif . O veidą tai tikrai pabandyk padegint soliariume, bet naudingiausia būtų prie jūros nuvažiuot bent dviem savaitėm bigsmile.gif . Ten ne tik saulė gydo, bet ir vanduo, ir vėjas, oras gi ten pilnas jodo.

prie juros tikrai vaziuosiu , netoli visai gyvenu kai tik orai atsils.kazi kokia tikimybe kad isplis ant viso kuno ar ir bus tik ant veido?
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2006 05 29, 13:52)
prie juros tikrai vaziuosiu , netoli visai gyvenu kai tik orai atsils.kazi kokia tikimybe kad isplis ant viso kuno ar ir bus tik ant veido?

tik neapleisk- gydyk tai gal tik tokia ir bus ligos stadija.As tai pažįstu viena šeimą kur tevas ir vaikai serga-bet pvz.tevui per 5 metus galvoj atsiranda, išgydo ir ramus, o vaikams irgi nevienodai-vienam tik alkūnės kitiem labiau.Taip kad sunku prognozuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 05 29, 14:27)
tik neapleisk- gydyk tai gal tik tokia ir bus ligos stadija.As tai pažįstu viena šeimą kur tevas ir vaikai serga-bet pvz.tevui per 5 metus galvoj atsiranda, išgydo ir ramus, o vaikams irgi nevienodai-vienam tik alkūnės kitiem labiau.Taip kad sunku prognozuoti mirksiukas.gif

O kazin kaip galva gydo ax.gif

Oi kaip jus manot ar bus mums si vasara laiminga? Saules ne per nago juodyma nematyti blink.gif
Atsakyti
Nežinau unsure.gif , bat tikiuosi bigsmile.gif .
O mums pernai prie jūros su orais labai nenusisekė. Atsimenat, kaip rugpjūčio pradžioj dangus su žeme maišėsi? Tai va, o mes tada prie jūros važiavom. Apskritai saulę matėm tik kokias šešias dieneles, iš kurių tik keturias pliaže. Maudžiausi išvis tik du kartus. Bet reikėjo pamatyti mano plaštakas po šių atostogų - buvo gražios gražutėlės, tik kiek sausesnės.
Tai va, kad ir kiek saulutė šiemet lepins, bet prie jūros tai tikrai važiuosim ir labai labai patariu visoms nuvažiuoti ir kuo ilgiau pabūti 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 06 01, 09:17)
Nežinau unsure.gif , bat tikiuosi bigsmile.gif .
O mums pernai prie jūros su orais labai nenusisekė. Atsimenat, kaip rugpjūčio pradžioj dangus su žeme maišėsi? Tai va, o mes tada prie jūros važiavom. Apskritai saulę matėm tik kokias  šešias dieneles, iš kurių tik keturias pliaže. Maudžiausi išvis tik du kartus. Bet reikėjo pamatyti mano plaštakas po šių atostogų - buvo gražios gražutėlės, tik kiek sausesnės.
Tai va, kad ir kiek saulutė šiemet lepins, bet prie jūros tai tikrai važiuosim ir labai labai patariu visoms nuvažiuoti ir kuo ilgiau pabūti 4u.gif  4u.gif  4u.gif .

Ir męs būtent tą savaitę kur vienintelė per visą rugpjūtį lijo irgi buvom prie jūros doh.gif Pravalas juodas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2006 06 01, 09:17)
Tai va, kad ir kiek saulutė šiemet lepins, bet prie jūros tai tikrai važiuosim ir labai labai patariu visoms nuvažiuoti ir kuo ilgiau pabūti 4u.gif  4u.gif  4u.gif .

darom meetą pajūry thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 06 01, 18:37)
darom meetą pajūry thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš už mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mano vyras serga sia liga tik pasireiskus buvo 1 karta o dabar pas savo mazaja ant alkunes pamaciau panasu lopineli nupleiskanojusi raudona jai tuoj 3 metukai sad.gif kaip nesinori kad liga pasitvirtintu pas gyd dar nebuvom tai norejau paklausi ar jusu vaikuciai serga nors tikiuosi kad ne
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 06 05, 10:10)
Sveikutes mano vyras serga sia liga tik pasireiskus buvo 1 karta o dabar pas savo mazaja ant alkunes pamaciau panasu lopineli nupleiskanojusi raudona jai tuoj 3 metukai sad.gif kaip nesinori kad liga pasitvirtintu pas gyd dar nebuvom tai norejau paklausi ar jusu vaikuciai serga nors tikiuosi kad ne

Nors mano seimoj niekas sia liga nesirgo, taciau as sergu jau virs 20 metu... Liga pasireiske irgi kai buvau kazkur 3-4 metuku. Labiausiai isplito paauglystej, veliau, studiju metais siek tiek apmazejo. Pernai buvo kokiem 1,5 men visai dingusi, taciau vel atsirado. Dabar gydausi homeopatiniais vaistukais, ir tikiu, kad pasveiksiu. Siaip labai padejo celestodermas, taciau siandien gydytoja pasake jo salutini poveiki, tai atsoko fantazija...
Atsakyti