Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(Delusion @ 2006 08 29, 13:39)
nu va, o man po gimdymo psoriaten nebepadeda. Atrodžiau baisiai, dar taip nebuvo visą gyvenimą. Nuėjau į II ligoninę, išrašė ecoloną, jis hormoninis, ir man kaip maitinančiai nėr gerai, bet gydytoja pasakė, kad nedidelės dozės nepakenks, Oda pagražėjo, bet dažnai tept bijau....  verysad.gif o galvoj tempt reikia dar daugiau, nes skystis ne taip stipriai paima

mano vyrui irgi geriausiai Elocon, bet bėda kad nekompensuojamas ir mums tik 3 kartam užtenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 08 29, 13:39)
nu va, o man po gimdymo psoriaten nebepadeda. Atrodžiau baisiai, dar taip nebuvo visą gyvenimą. Nuėjau į II ligoninę, išrašė ecoloną, jis hormoninis, ir man kaip maitinančiai nėr gerai, bet gydytoja pasakė, kad nedidelės dozės nepakenks, Oda pagražėjo, bet dažnai tept bijau....  verysad.gif o galvoj tempt reikia dar daugiau, nes skystis ne taip stipriai paima

O man gydytoja Elocon liepia maišyti su Cutibaza arba Dermobaza 50/50, tada gauni daug mažiau hormonų, ilgiau užtenka, o veikia taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 29, 14:59)
mano vyrui irgi geriausiai Elocon, bet bėda kad nekompensuojamas ir mums tik 3 kartam užtenka unsure.gif

kodėl nekompensuojamas? man kompensavo.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 08 29, 23:49)
kodėl nekompensuojamas? man kompensavo.

geras doh.gif reiks siųst vyrioką pas daktarus-senokai buvom, nekompensuodavo ir nerašydavo Elocon tada jam ax.gif O ar veikia nauja pataisa, kad trim mėn. gali vaistus išrašyt iškart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 30, 09:11)
geras  doh.gif reiks siųst vyrioką pas daktarus-senokai buvom, nekompensuodavo ir nerašydavo Elocon tada jam ax.gif O ar veikia nauja pataisa, kad trim mėn. gali vaistus išrašyt iškart g.gif

šito nežinau, man prieš pora mėn, rašė tik mėnesiui 2 tepalo ir 2 skysčio.
Atsakyti
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 08 28, 17:07)
ačiuks  tongue.gif  o kokia kaina maždaug ir kiekis???

ką žinau, buteliukas apie 27lt berods mastau.gif unsure.gif bijau pameluoti,pažiūrėk vaistinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kiekvieną kart nuėjus reik kelis kart paklaust ar šis vaistas kompensuojamas ar ne doh.gif Otai kažkaip musų daktarytėm su atmintyim ne kas hihihi.gif

Kaip laikotės? Vasara jau baigiasi ir vėl viskas iš pradžių bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incė: 02 rugsėjo 2006 - 07:02
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 29, 15:59)

man pavasarį jų išrašė, tai buvo kompensuojami mirksiukas.gif nenaudojau, nes nebuvo jau ką tept, perleidau močiutei, reikės paklaust kai nuvažiuosiu ar padėjo jai
Atsakyti
Sveikos gyvos,

Gal galit man užuomaršai priminti Psoriatenas turi kvapą ar ne? Dabar maitinu klecką, tai įprastų vaistų naudot negaliu, galvoju homeopatinius, bet jei nemalonaus kvapo, tai nežinau ką reikia daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2006 09 04, 15:15)
Sveikos gyvos,

Gal galit man užuomaršai priminti Psoriatenas turi kvapą ar ne? Dabar maitinu klecką, tai įprastų vaistų naudot negaliu, galvoju homeopatinius, bet jei  nemalonaus kvapo, tai nežinau ką reikia daryti?  g.gif

beveik be kvapo
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 08 29, 11:13)
Man zvyneline prasidejo irgi labai panasiai. Kazkur, kai buvau 3 metu, ikando suo, labai issigandau. O jau penkeriu metu pradejo rysket zvyneline. Su sia liga gyvenu jau 20 metu ir dar neprarandu vilties isgyt smile.gif Siaip man irgi prasidejo lygaii taip pat - galvoje atsirado mazos demeles (kokiu 3-4 ml skersmes), jos buna raudonos, kai susidaro pleiskanos, tas zvynelis lengvai nusilupa, deme kartais paslapiuodavo (issiskirdavo pansus i limfa skystis, kartais su krauju). Per visa ta laikotarpi tai pletesi, tai traukesi (pernai buvo visai dingusi, nei is sio nei is to, po kokiu 4 men vel atsirado, issiplete - siaip kai dingsta jausmas nepakartojamas...). Zodziu, geriausia, kad dukryte nuvestum pas gydytojus, nors jie niekad nesupranta sios ligos pradzios...
Man visus 20 metu niekur kitur, isskyrus galva, si liga nebuvo atsiradusi. Visada turiu sia problema tik plaukuotoje galvos dalyje - uz tai labai esu dekinga likimui.
jei tai tikrai psoriaze, patariu tept kokiais homeopatiniais tepaliukais ar zoleliu nuovirais. As naudoju Psoriaten. Anksciau naudojau celestorem, jis labai man padejo, bet ir pakenke nemaziau, nes yra hormoninis. Daugiau nenaudosiu jokiu hormoniniu preparatu...

Sveikute man zvyneline yra visur bet daugiausia galvoj ir as ten nusidraskau iki spuogu. Bet gydau butent galva su SKIN CUP purskiamu, tai plaukai maziau riebaluojasi nuo tu visu preparatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 07 rugsėjo 2006 - 20:40