Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

QUOTE(JM @ 2012 08 24, 06:46)
Tikra tiesa,audra tada buvo įspūdinga,trankėsi tada kaip reikalas...o maniškis buvo kaip tik ant stogo ir fotografavo-įmestame straipsnyje ir parodytos jo foto biggrin.gif

wow, tai dar viena šeimyna prijaučianti fotografijai fabų skyrelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2012 08 24, 08:54)
wow, tai dar viena šeimyna prijaučianti fotografijai fabų skyrelyje  biggrin.gif

čia vyro sritis,mano kiek kitokia,bet kai vyras fotografas,tai vistiek nori/nenori prijauti biggrin.gif o kuri iš kaimynių fotografuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir as noriu isijungti i jusu buri, esam "sviezi" fabuose, ieskom kompanijos pasivaiksciojimams, arbatos gerimams ar kitai bet kokiai veiklai, nes nusibodo sedeti namuose arba sukti lauke ratus vienai su mazyle.. unsure.gif
Atsakyti
Labuka!!
Mes taip pat esam, naujai - seni biggrin.gif Norime jungtis i Jusu gretas! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Na mes jau įsikraustėme..tiesa daiktai dar "ieško" savo vietos biggrin.gif arba kantriai laukia garaže savo eilės biggrin.gif
Tik vat mes dar be interneto,reikia ieškotis kuris geresnis bevielis arba telekominis..gal girdėjote atsiliepimus,nes kitokio čia kol kas nėra galimybes pravesti.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 08 27, 08:17)
Labas rytas  bigsmile.gif
Na mes jau įsikraustėme..tiesa daiktai dar "ieško" savo vietos biggrin.gif arba kantriai laukia garaže savo eilės biggrin.gif
Tik vat mes dar be interneto,reikia ieškotis kuris geresnis bevielis arba telekominis..gal girdėjote atsiliepimus,nes kitokio čia kol kas nėra galimybes pravesti.

Laba
Sveikos naujos fabu gyventojos. 4u.gif
Drasiai junkites ir gaivinkit temute. biggrin.gif del interneto, tai apie telekoma girdejau nekokiu atsiliepimu bet cia mirksiukas.gif seniai buvo, gal dabar kas pasikeite.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(JM @ 2012 08 27, 06:17)
Labas rytas  bigsmile.gif

O i kuri gala Jus kurdinates? Mes prie Bigo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkelė:): 27 rugpjūčio 2012 - 11:28
Sveikinimai fabu naujakuriams smile.gif.

Mergiukai, kas pas mane praset medaus su koriu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 08 27, 16:11)
Mergiukai, kas pas mane praset medaus su koriu  g.gif ?

Berods Auxelis norėjo ax.gif

O mumi dar užspaudus medučio laikai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 08 27, 16:11)

Aš, aš ir dar kartą aš... Tik daug man nereikia, pusę kilo, na gal kilą smile.gif....
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 08 27, 16:43)
Berods Auxelis norėjo ax.gif

O mumi dar užspaudus  medučio laikai? blush2.gif

lotuliukas.gif Laikau laikau, jumi turbut kita sav. i mokykla atnest ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2012 08 27, 09:36)
Laba
Sveikos naujos fabu gyventojos. 4u.gif
Drasiai junkites ir gaivinkit temute.  biggrin.gif del interneto, tai apie telekoma girdejau nekokiu atsiliepimu bet cia mirksiukas.gif  seniai buvo, gal dabar kas pasikeite.

Labas rytas.
Tai vat,kad apie visus interneto ryšius kažką negero girdėjau ir aš doh.gif biggrin.gif aišku viskas su laiku galėjo keistis.
Mums reikia,kad būtu greitas internetas,nebūtų trikdžių,daug siuntimų daro vyras,aš irgi neturiu laiko su lėtu internetu "žaisti" blush2.gif kompų pas mus intensyviai naudojamu 3,dar vienas su ateitimi atsiras.

Na žiūrėsim,nes šią savaitėlę jau reikia apsispręsti.
Papildyta:
smile.gif+2012 08 27, 10:28-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2012 08 27, 10:28)
Labukas 4u.gif

O i kuri gala Jus kurdinates? Mes prie Bigo  smile.gif

Mes į Stanevičiaus gatvę mirksiukas.gif kur mažiukas nuosavų namų kvartaliukas,iš karto už riedlenčių aikštelės.
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2012 08 27, 14:11)
Sveikinimai fabu naujakuriams smile.gif.

po kiek medutis su koručiu?
Atsakyti