Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

Mes turim, gražią, bet tokią papūstą, tai gal nepatiks/netiks unsure.gif Einu paieškot fotkių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 07 lapkričio 2012 - 20:25
oi jau kokia graži suknytė wub.gif

maniškis Vilkas bus ax.gif Gal turit kur užsilikusį kostiuma? g.gif

ir ką mes veikdavom, kai suns neturėjom doh.gif siandien grizus - pakraupom - gėlės lapus nukandžiojo doh.gif o jau kiek A daiktų sukandžiojo biggrin.gif
Atsakyti
Insk, primink, kokį ciuciuką įsigijot? Kaip suprantu yra ką veikt lotuliukas.gif

Pas mus Medos spaudimas "Pagimdyk leliuką" pasikeitė į: "Perkam jorkšyriuką". Ir taip jau kelios savaitės doh.gif Jau viską apgalvojus, tipo pati viską darys, tik nupirkt reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 08 lapkričio 2012 - 22:24
TRĖJAI noriu PADĖKOTI už nuostabias pianino pamokas.
Nelabai tikėjau,kad maniškei tai patiks..ji gi toks judrus vaikas...jai reikia greitų rezultatų ir veiksmo....bet....patinka nerealiai ir vis klausia kada,kada vėl pamokėlė.
O namie pianinu "barškina" ištisai biggrin.gif iki pat vėlumos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai, JM, tik dar nelabai yra už ką dėkoti blush2.gif , labai viskas pamažu ax.gif Fainuolė mergikė, ale judrumas tai jo karsta.gif , reikia vis ką nors sugalvot man, kad jos dėmesį išlaikyt biggrin.gif

Nu kiek gali lyti doh.gif , pas mus visada taip rudenį? Kažko nepamenu tokio bjauraus unsure.gif

Auxeli, žodžiu, suknia gražiai kabo, kadu sugalvosit, skambinat ir atvažiuojat matuotis mirksiukas.gif

O kalbant apie šuniukus, tai maniškiai irgi norėtų, ir net dviejų - mergos jorkšyriuko, MB mopso biggrin.gif Nu sakiau rinkitės arba aš, arba šunys. Kol kas pergalė mano
59.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 09 lapkričio 2012 - 09:46
QUOTE(Treja @ 2012 11 09, 09:23)
Ačiū labai, JM,  tik dar nelabai yra už ką dėkoti blush2.gif , labai viskas pamažu ax.gif Fainuolė mergikė, ale judrumas tai jo karsta.gif , reikia vis ką nors sugalvot man, kad jos dėmesį išlaikyt biggrin.gif

Nu kiek gali lyti doh.gif , pas mus visada taip rudenį? Kažko nepamenu tokio bjauraus unsure.gif

Auxeli, žodžiu, suknia gražiai kabo, kadu sugalvosit, skambinat ir atvažiuojat matuotis mirksiukas.gif

O kalbant apie šuniukus, tai maniškiai irgi norėtų, ir net dviejų - mergos jorkšyriuko, MB mopso biggrin.gif Nu sakiau rinkitės arba aš, arba šunys. Kol kas pergalė mano
59.gif  hihihi.gif

Sveikos,
Na maniskiu zyzimai del sunio jau praejo. Labai norejo, labai reikejo ir darys viska ir tvarkys ir vedzios ir t.t. tik tu nupirk suniuka. O kai nupirkom,(tiesa ne sau o i kaima bet savaitele gyveno pas mus) tai fantazija atsoko greitai. Skambina man i darba ka daryt suo pridirbo. Kai liepiau isvalyti, nes juk labai norejo suniuoko ir zadejo rupintis tai atsakymas buvo NEaa, nenoriu. Taip ir radau minu lauka gryzus namo lotuliukas.gif . Dar bandziau erzinti jog eitu pavedziot per lietu anksti ryta i lauka, greit atsisake. Tai gi, mums uzteko savaiteles su suniu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2012 11 08, 23:24)
Insk, primink, kokį ciuciuką įsigijot? Kaip suprantu yra ką veikt lotuliukas.gif

Pas mus Medos spaudimas "Pagimdyk leliuką" pasikeitė į: "Perkam jorkšyriuką". Ir taip jau kelios savaitės doh.gif Jau viską apgalvojus, tipo pati viską darys, tik nupirkt reikia lotuliukas.gif

chihuaha wub.gif

QUOTE(JM @ 2012 11 08, 23:32)
TRĖJAI noriu PADĖKOTI už nuostabias pianino pamokas.
Nelabai tikėjau,kad maniškei tai patiks..ji gi toks judrus vaikas...jai reikia greitų rezultatų ir veiksmo....bet....patinka nerealiai ir vis klausia kada,kada vėl pamokėlė.
O namie pianinu "barškina" ištisai  biggrin.gif iki pat vėlumos  thumbup.gif

kaip smagu, kai vaikai randa patinkanti uzsiemima bigsmile.gif

QUOTE(Treja @ 2012 11 09, 10:23)
Ačiū labai, JM, O kalbant apie šuniukus, tai maniškiai irgi norėtų, ir net dviejų - mergos jorkšyriuko, MB mopso biggrin.gif Nu sakiau rinkitės arba aš, arba šunys. Kol kas pergalė mano 59.gif  hihihi.gif

o kodėl taip kategoriškai? g.gif

pas mus tiek šiuo metų chihų ir yra biggrin.gif kas nori į svečius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2012 11 09, 21:18)
o kodėl taip kategoriškai?  g.gif

pas mus tiek šiuo metų chihų ir yra  biggrin.gif  kas nori į svečius? biggrin.gif

Todėl, kad , mano nuomone, dviejų kambarių bute - katė ir žuvytės - pakankamas skaičius gyvūnų ax.gif
Atsakyti
Oi parašysiu savo gyvūnų "arsenalą" biggrin.gif
Šuo,papūga Nimfa,žiurkėnas,2 žiurkės, 2 akvariumai biggrin.gif ..tiesa dar katė kaimynų pas mus ateina "pasižmonėti" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Treja @ 2012 11 09, 08:23)
Ačiū labai, JM,  tik dar nelabai yra už ką dėkoti blush2.gif , labai viskas pamažu ax.gif Fainuolė mergikė, ale judrumas tai jo karsta.gif , reikia vis ką nors sugalvot man, kad jos dėmesį išlaikyt biggrin.gif

Nu sakiau rinkitės arba aš, arba šunys. Kol kas pergalė mano
59.gif  hihihi.gif

Tai gera mokytoja yra viso ko pagrindas mirksiukas.gif

Oi geras,prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 09, 21:33)
Oi parašysiu savo gyvūnų "arsenalą"  biggrin.gif
Šuo,papūga Nimfa,žiurkėnas,2 žiurkės, 2 akvariumai  biggrin.gif

Ale matai, o aš nepatikėjau doh.gif lotuliukas.gif Man kad pradėjo vaikas diktuot visą šitą sąrašą, kai paklausiau ar turi kokį gyvūnėlį...galvojau kažką ji čia turbūt painioja, gal dar kokį kaimą turi, tai ir tą kalkuliuoja hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės Fabų mamytės smile.gif
gal galite rekomenduoti kokią kirpėją Fabuose ar kur aplink, kuri gražiai iškarpytų plaukus...
Auginau, auginau ir dabar noriu išsikarpyti... Bijau be rekomendacijos pas bet ka eiti, nes aš turėjau ankstesnę kirpėją, kuri visada man dnutrumpindavo daugiau nei aš norėdavau...
Norisi turėti ilgesnius plaukus smile.gif

Būčiau labai dėkinga, jeigu ką rekomenduotumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 09, 22:07)
Sveikutės Fabų mamytės smile.gif
gal galite rekomenduoti kokią kirpėją Fabuose ar kur aplink, kuri gražiai iškarpytų plaukus...
Auginau, auginau ir dabar noriu išsikarpyti... Bijau be rekomendacijos pas bet ka eiti, nes aš turėjau ankstesnę kirpėją, kuri visada man dnutrumpindavo daugiau nei aš norėdavau...
Norisi turėti ilgesnius plaukus smile.gif
Būčiau labai dėkinga, jeigu ką rekomenduotumėte smile.gif

gal mandarine salon+ kiprykloje stilistė Jurgita? ax.gif bent jau man ji gražiai iškarpo ir šiaip, viską gražiai daro smile.gif
Atsakyti