QUOTE(virga @ 2012 09 05, 10:24)
Publicum, O, gal bandai pagazdinti savo zmona sitokiu budu, nes zinai, kad ji skaito si foruma? Jei taip, tai esu nusivilus tavim. Nes, labai patinka tavo issamus postai.

Ne nebandau nieko pagąsdinti.

Aš manau, kad mums pavyktų tai išspręsti civilizuotai. O nuomonių raiška tikslesnė, o ir situaciją lengviau suprasti, kai ne šiaip iš šalies į tai žiūri, o pabandai tą situaciją prisitaikyti sau. Todėl ir sakau, kad jei man būtų susiklosčiusi tokia situacija, o mano žmona tai neigtų (žinoma jei turėčiau įtikinamus įrodymus) - tai kokia perspektyva lieka

tik taktinio veikimo, kaip mažiausiai nukentėtų vaikai, kaip neleisti "nugręžti" savęs ir nesukomplikuoti santykių iki visiško nulio, nes gyvenimas nenutrūksta ir dėl vaikų tektų bendrauti. Todėl aš asmeniškai surinkęs visą reikiamą duomenų bazę, pasiūlyčiau susitarti ir išsiskirti gražiai, be "fejerverkų". Gal netgi geresnėmis sąlygomis jai, nei ji galėtų gauti, kai skyrybų formatas būtų "dėl sutuoktinio kaltės".
Jei mano žmona, būdama neištikima, neigtų tai, reiškiasi pati "užsako" "purvinas" žaidimo taisykles, o aš tik pagal jas sužaisčiau geriausią savo žaidimą.

Bet mano moteris nenukristų iki tokių žemumų, nes ir pati yra pareiškusi nuomonę čia forumuose, kad nėra pateisinimo vyrams, kurie bėga pas meilužes, o ne sprendžia problemas šeimoje. Todėl tokia Spakaino situacija pas mane mažai tikėtina.