Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

QUOTE(Paradoksualė @ 2012 09 05, 11:13)
jis zada skyrybu metu jai nepalikti nieko -taigi zmonos gerove besirupinantis vyras-atkrenta  biggrin.gif

nu kuris is jusu puse metu tyletu?
tas,kuris pats "prisisikes" butu hihihi.gif

Visiškai pritariu, čia kažkas netaip kaip norėta pavaizduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 05, 12:00)

Saunuolis spakainas, gudrus tu vyriokas 4u.gif
ai tiesa del tu 90% cia tu manai norma? nes man ne schmoll.gif  visai ne norma, o santuoka ne kalejimas iki gyvos galvos. 4u.gif

Kai kuriems ir kalejimas iki gyvos galvos. biggrin.gif
Zmona, per santuokos 20 metu jubilieju klausia vyro:
- Brangusis, tai musu sukakties svente, apie ka tu dabar galvoji?
- Galvoju, jei buciau tave uzmuses, siandien iseiciau is kalejimo.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 09 05, 10:15)
Tai vargu ar jis bėra mylintis vyras. Žmogus strategas, taktiškai ruošiasi žūtbūtiniam mūšiui.  biggrin.gif  skaičiuoja galimus nuostoliu ir praradimus, todėl ieško kelių mažiausiai nukentėti. Jis jau gyvena ne šeimoje o už jos ribų (ateitimi).

g.gif  g.gif Bandau "apsivilkti" jo situaciją ir tikriausiai daryčiau lygiai taip pat, jei žmona neina į kontaktą (o ji neina) - tai kokios čia dar santykių aiškinimosi galimybės? paprasčiausiai bereikia tinkamai užbaigti šitą "šachmatų partiją" ir tiek.

Nu o ka as sakiau, oi chitras vyras tu biggrin.gif

zinai, o as manau, kad zmona per 12 metu kazkiek pazysta sita vyra ir ji numano kas bus jei ji prisipazins? o taip dar yra sansu, kad vistik 'per puse"
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 09 05, 10:17)
Kai kuriems ir kalejimas iki gyvos galvos.  biggrin.gif
Zmona, per santuokos 20 metu jubilieju klausia vyro:
- Brangusis, tai musu sukakties svente, apie ka tu dabar galvoji?
- Galvoju, jei buciau tave uzmuses, siandien iseiciau is kalejimo.

o va pasirodo buna ir dezertyru kuriuos cia nulinciuoti nu taip jau norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nepasotinama @ 2012 09 05, 11:16)
Visiškai pritariu, čia kažkas netaip kaip norėta pavaizduoti smile.gif

aisku ne taip,tik kuris atejes ieskot palaikymo-savo kalte parodys rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 05, 10:19)

zinai, o as manau, kad zmona per 12 metu kazkiek pazysta sita vyra ir ji numano kas bus jei ji prisipazins? o taip dar yra sansu, kad vistik 'per puse"

Gal ir taip, nes nu juk šachmatais dviese žaidžiama. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Todėl abu labu tokie.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 09 05, 12:15)
Tai vargu ar jis bėra mylintis vyras. Žmogus strategas, taktiškai ruošiasi žūtbūtiniam mūšiui.  biggrin.gif  skaičiuoja galimus nuostoliu ir praradimus, todėl ieško kelių mažiausiai nukentėti. Jis jau gyvena ne šeimoje o už jos ribų (ateitimi).

g.gif  g.gif Bandau "[B]apsivilkti"jo situaciją ir tikriausiai daryčiau lygiai taip pat, jei žmona neina į kontaktą (o ji neina) - tai kokios čia dar santykių aiškinimosi galimybės? paprasčiausiai bereikia tinkamai užbaigti šitą "šachmatų partiją" ir tiek.

Publicum, O, gal bandai pagazdinti savo zmona sitokiu budu, nes zinai, kad ji skaito si foruma? Jei taip, tai esu nusivilus tavim. Nes, labai patinka tavo issamus postai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 05 rugsėjo 2012 - 10:27
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 09 05, 11:22)
aisku ne taip,tik kuris atejes ieskot palaikymo-savo kalte parodys  rolleyes.gif

O gi pats prasikaltęs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 05, 10:24)
Publicum, O, gal bandai pagazdinti savo zmona sitokiu budu, nes zinai, kad ji skaito si foruma? Jei taip, tai esu nusivilus tavim. Nes, labai patinka tavo issamus postai.  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne nebandau nieko pagąsdinti. lotuliukas.gif Aš manau, kad mums pavyktų tai išspręsti civilizuotai. O nuomonių raiška tikslesnė, o ir situaciją lengviau suprasti, kai ne šiaip iš šalies į tai žiūri, o pabandai tą situaciją prisitaikyti sau. Todėl ir sakau, kad jei man būtų susiklosčiusi tokia situacija, o mano žmona tai neigtų (žinoma jei turėčiau įtikinamus įrodymus) - tai kokia perspektyva lieka g.gif tik taktinio veikimo, kaip mažiausiai nukentėtų vaikai, kaip neleisti "nugręžti" savęs ir nesukomplikuoti santykių iki visiško nulio, nes gyvenimas nenutrūksta ir dėl vaikų tektų bendrauti. Todėl aš asmeniškai surinkęs visą reikiamą duomenų bazę, pasiūlyčiau susitarti ir išsiskirti gražiai, be "fejerverkų". Gal netgi geresnėmis sąlygomis jai, nei ji galėtų gauti, kai skyrybų formatas būtų "dėl sutuoktinio kaltės".

Jei mano žmona, būdama neištikima, neigtų tai, reiškiasi pati "užsako" "purvinas" žaidimo taisykles, o aš tik pagal jas sužaisčiau geriausią savo žaidimą. biggrin.gif Bet mano moteris nenukristų iki tokių žemumų, nes ir pati yra pareiškusi nuomonę čia forumuose, kad nėra pateisinimo vyrams, kurie bėga pas meilužes, o ne sprendžia problemas šeimoje. Todėl tokia Spakaino situacija pas mane mažai tikėtina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 09 05, 11:03)
. sukimui i kaire itaka moteriai daro vepla diedas salia  biggrin.gif

g.gif
Tai dabar taip iseina ,kad sukimui i kaire vyrui itaka daro vepla zmona salia g.gif ?
ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 05, 11:46)
g.gif
Tai dabar taip iseina ,kad sukimui i kaire vyrui itaka daro vepla zmona salia  g.gif  ?
ar kaip ?

kodel jus toki idealu kurini kaip moteris lyginat su diedais ? biggrin.gif
cia kita kalba,ir ten kitos priezastys..
Atsakyti
Publicum, tikiu, kad jus issprestumet tokia situacija, jei kiltu, civilizuotai. Abu esat protingi zmones. Manau, kad galeciau speti is keliu kartu kuri is forumieciu yra tavo zmona. Yra kelios forumietes kurias myliu. wub.gif Manau viena is ju ir yra JI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 05 rugsėjo 2012 - 10:53
Man vat uzkliuvo tas g.gif
jei isvertus pasakyma antraip smile.gif
Atsakyti