Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 14:42)
Nepriimk sau asmeniskai tai, ka kalbejau ne tau.Jau tau taikiau maziausiai:)Tas balandis jis tesiog po ranka maisesi smile.gif

tai *****, kam tadum draskei muona balundį??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 28, 14:51)
tai *****, kam tadum draskei muona balundį??? biggrin.gif

Nu nemegstu as balandziu, vieni pas mane balkone gyveno, kelis metus isvaryt negalejau.Ir tu cia "balandis, balandis"Feu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 28, 03:19)
dedu toliau kritikai. aciu 4u.gif

Pirmoji fantastiska 4u.gif
Antrojoj graziai arkliukas aprengtas smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 28, 15:02)

kad bent kiek gaivint dedu viena naminių foto

Labai grazi namine foto, kaip noreciau ir as tokiu padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 28, 14:53)
Nu nemegstu as balandziu, vieni pas mane balkone gyveno, kelis metus isvaryt negalejau.Ir tu cia "balandis, balandis"Feu biggrin.gif

tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 28, 14:44)
pastebėjau , kad vyrauja ir masinis kopijavimas- fotosesijos su lagaminais, kur paskirtis jo kartais taip ir lieka neaiški, fotosesjos su krepšiais maisto, dirbtinis piknykas padarytas, per krikštynas su pakaba pakabinta suknelė ant kokio medžio ir etc.

cia greiciausiai komercinei fotografijai, juk klientai renkasi ko nori ir kas ant bangos, o tada visi ir stengiasi biggrin.gif
as pries kelis metus budama nescia, tikrai labai norejau foto su sirdele is pirstu padaryta ir gavau lotuliukas.gif nu, bet juk visi tokias daro, idomu kas nuo ko kopijuoja smile.gif.
Bet as irgi tokios nuomones, kad nera labai jau didelis blogis tas kopijavimas, tik aisku nereikia nutylet, kad ideja ne tavo biggrin.gif galima daug ismokt, nebutinai kopijuot viens prie vieno, bet ideju, spalvu, pozu, ikvepimo galima pasisemt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 28, 15:00)
cia greiciausiai komercinei fotografijai, juk klientai renkasi ko nori ir kas ant bangos, o tada visi ir stengiasi  biggrin.gif

na taip, komercnės čia nuotraukos smile.gif ko gero čia bus pagindinė priežastis, dėl ko į komercinę fotografiją nekelsiu kojos smile.gif na nebent su pinigais labai prasti reikalai bus..

p.s. o savo neštukinį pilvą su širdute irgi turiu lotuliukas.gif tiesiog buvau tokia paišusi dėl savo neštumo, aš kas savaitę fotkinau savo pilvą, ir pristigo įdėjų kaip kitaip jį nufotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 lapkričio 2011 - 15:08
ak, kaip gaila, kad aš neturiu kadro su širdute iš rankų ant savo pilvūzo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 lapkričio 2011 - 15:11
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 28, 15:11)
ak, kaip gaila, kad aš neturiu kadro su širdute iš rankų ant savo pilvūzo  smile.gif

O as turiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 28, 15:11)
ak, kaip gaila, kad aš neturiu kadro su širdute iš rankų ant savo pilvūzo  smile.gif

aš netik kad su širdute neturiu, bet iš viso antro nėštumo jokios foto doh.gif o iš pirmo tokios jau buitinės foto, kad žiūrėt nelabai noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 28, 16:18)
aš netik kad su širdute neturiu, bet iš viso antro nėštumo jokios foto doh.gif o iš pirmo tokios jau buitinės foto, kad žiūrėt nelabai noriu  lotuliukas.gif

Išvada aiški-reikia trečio nėštumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 28, 15:18)
aš netik kad su širdute neturiu, bet iš viso antro nėštumo jokios foto doh.gif o iš pirmo tokios jau buitinės foto, kad žiūrėt nelabai noriu  lotuliukas.gif

man vis tik buitinės mieliausios foto asmeniniame albume rolleyes.gif aš net telefonu fotkintas, kur pas mane kamera 1.3 Mpx spausdinu biggrin.gif o pvz turiu suplanuotų ale fotosesijų savo vaikui , iščiutytas, aprengtas, paguldytas/pasodintas ten kur reikia, nu gražu pasižiūrėt, bet jausmų žiūrint į tas foto man jokių nesukelia..
Atsakyti
mergos mergos lotuliukas.gif doh.gif

Na va renkame paskutiniam seminarui žmones,jei kas dar nedalyvavote ir norite paskubėkite
http://www.facebook....274013992645361
Atsakyti